با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
2215, Amirali, Arta.kh, Astronomy*, aysa, bahare akbarie, elnazjoon, Esmaeilpour, javadstar76, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, mrramin, Negar Najafi, rezash, SAEED560, shahrzad.b.m, Sky_Watcher, stubby8766, s_karam76, toraj1358, لامبورگینی اونتادور, محمود قادری, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, مداد رنگیهام, کانال پورن در تلگرام, yperseusy, ثور, حسین زارعی, راه اسمان, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری
سلام.
یه دوتا سوال کوچولو دارم دوستان لطف کنید:قطر زاویه ای ماه که می بینیم همه جای کره زمین همین مقداره؟؟جایی هست که بزرگتر هم باشه؟؟
و سوال بعدی:این خبرای نجومی رو دوستان از کجا گیر میارن می نویسن؟؟از سایتای انگلیسی ترجمه می کنن؟؟یا این رخداد های نجومی رو از کجا میارن؟؟از نرم افزاره؟از همون سایتاس؟از محاسبه گیر میاد؟؟؟؟هاااااااا...
آن كه به يافتن آب اطمينان دارد هرگز از تشنگي هلاك نمي شود.امام علي (ع)
قطر زاویه ای رو میشه از رایطه زیر به دست آورد : teta=2*R/d
که teta قطر زاویه ای - R شعاع جرم مذکور - d فاصله جرم از ناظر
توی سوال شما متغیر ما فاصله هست که بیشترین تغییری که می تونه داشته باشه در حدود شعاع زمین هست . نسبت شعاع زمین به فاصله زمین تا ماه 0.016 است که واقعا تغییری در قطر زاویه ای ماه به وجود نمیاره (شعاع ماه :1740km-شعاع زمین :6400km -شعاع مدار ماه : 384000km )
اگر دیدی در آسمانت هیچ ستاره ای نیست ، غمگین و ناامید نباش ، بدان که روز است .
از روی فرمول ها که درست رفتید
حالا نمیدونم بقیه چی میگن.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIVE the way you LOVE ... OR ... LOVE the way you LIVE
That's The way you feel HAPPY
راهتون کاملا درسته . راهی که من نوشتم هم همون راه حل شما است .
من فرض کردم زاویه تتا کوچک هست برای زاویه های کوچک ( زاویه های کوچک تر از 6 درجه ) مقدار تابع tan x با استفاده از بسط تیلور با خود x برابر میشه و اونوقت رابطه شما به همون رابطه ای که من نوشتم تبدیل میشه .
فقط میمونه یک نکته توی راه شما R قطر ماه هست اما توی رابطه ای که من نوشتم R شعاع ماه هست .
حالا دیگه دوتاش یکی میشه .
اگر دیدی در آسمانت هیچ ستاره ای نیست ، غمگین و ناامید نباش ، بدان که روز است .
ویرایش توسط آسمون : 03-26-2012 در ساعت 03:14 PM
درود بر شما
نمیدونم جای سوالم اینجا هست یا نه؟!
امشب حدود ساعت 9 شب که داشتم از آذرخش عکاسی میکردم توی افق شرقی اسمون تهران شیئی نورانی دیدم که حرکتی عجیب داشت و شبیه جرم هایی که من میشناسم نبود.عکس زیر با شاتر 2 دقیقه برای ثبت حرکتش گرفته شده:
این عکس با لنز 750 میلی متر گرفته شده.ضمنا توی لایو ویوی دوربین و با زوم دیجیتال به وضوح تغییر رنگش به سه رنگ سبز و ابی و قرمز به ترتیب و خیلی سریع دیده میشد.
از اونجایی که واسم خیلی عجیب بود میخوام بدونم چی میتونه باشه؟
البته حدود یک ساعت در همون مکان حرکت هایی مثل تصویر بالا داشت و بعدش متاسفانه به علت ابری بودن هوا از نظر ناپدید شد![]()
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
عرض کردم با لنز 750 میلی متر گرفتم !!
با این بزرگنمایی اگه بادبادک بود قطعا تشخیص داده میشد ...
ضمنا ارتفاعش هم خیلی بالاتر از بادبادک بود و فاصله ای که با من داشت هم خیلی بیشتر از این حرف ها بود
و در بزرگنمایی دیجیتال کاملا مشخص بود که نورها به سرعت تغییر رنگ میدن به طوری که نمیشد گفت چشمک میزنن، بلکه از ابی به سبز و بعدش به قرمز تغییر میکرد.تقریبا در هر ثانیه یک بار...
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
جناب فرشاد عزيز
البته شاتر هم 2 دقيقه باز بوده و مدت زمان كافي
اگر با لنز 750 بوده و در اين مدت همين قدر حركت كرده معنيش اينه كه اصولآ حركت خيلي كمي داشته و تقريبآ سر جايش ثابت بوده !!
البته مدت نوردهي هم نسبتآ كم بوده
ولي با توجه به مسيري كه طي كرده بنده هم با پيمان موافقم كه ميتونه فانوسي يا چيزي شبيه اون باشه كه اونقدر دور شده كه فقط چراغش ديده شده
كاش نوردهي طولاني تري از اين جسم ثبت مي كرديد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)