سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
خوب اول میخواستم این عکس رو در تاپیک عکاسی از ماه قرار بدم ولی وقتی دیدم اونجا از قرص و اهله ماه تصویر قرار میدادند گفتم اینجا جای مناسب تری برای این عکس هست...
ابری شدن ماه در رصد انتحاری که کمک خوبی بود تا بعد از پایان کار با ماه، به بقیه آسمون بپردازیم.
Asteroid, Astronomer, Astronomy, delniya, Faraz Amiri, farshad, Flare star, gandom, gissoo, hadi soleimani, karimisss, kh.maroufi, kiarash, marzieh, mobi, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, rezash, sasan20oo20, subaro, مهدی ناصری, محمد مهدی عسگری, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, Yalda.dorado, آسمون, رخساره روشنی
اقای فرشاد میشه بگین چرا توی عکس اقای Astronomer این اتفاق افتاده؟؟؟
ما توی رصد هم بحث کردیم ها ولی خب من زیاد متوجه نشدم :-؟
ممنون![]()
ویرایش توسط Mostafa : 06-13-2012 در ساعت 06:05 PM دلیل: اصلاح نام !
دلي سربلند و سري سر به زير
از اين دست عمري به سر برده ايم
قيصر امين پور
تا جایی که من میدونم فکر میکنم اثر flare لنز باشه که برمیگرده به خصوصیات ذاتی لنز.
البته اقای معروفی تاپیکی برای این موضوع باز کردن که فکر میکنم با کمک دوستانی که بیشتر با این پدیده درگیر بودن به نتیجه برسیم.
متاسفانه یا خوشبختانه من تا به حال به این شکل Flare ندیده بودم ...شایدم چیز دیگه ای باشه!!
در موردش سوال میکنم از اساتید فن و اگه به نتیجه رسیدم در تاپیک http://forum.avastarco.com/forum/sho...D%D8%AB%D9%87-) اعلام میکنم.
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
بله این سوال من واسه قبل از این اتفاقه وقتی تاپیکم ایجاد شد میخواستم پستم رو حذف کنم ولی دیگه وقتش گذشته بود نشد
خیلی ممنون از شما و اقای خشایار
بقیه سوالاتم رو توی اون تاپیک دنبال میکنم
با تشکر
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مثل اینکه نمیتونم دنبال کنم چون پست هام رسید به 400 تا![]()
ویرایش توسط sasan20oo20 : 06-14-2012 در ساعت 02:58 PM دلیل: به دلیل اضافه کردن نظر
دلي سربلند و سري سر به زير
از اين دست عمري به سر برده ايم
قيصر امين پور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)