سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
گاهی ستاره هدیه کن به مشت پوچ شب ها ...
گفته بوديد صاحب نظران روي عكس ها نظر ميدن! بابا به خدا ما شما رو به عنوان صاحب نظر قبول داريم. درمورد عكس ها(كيفيت، نحوه عكاسي، زوايا و ...) نظر بديد!!! خيلي خوشحال ميشم كه اشتباهاتم رو متوجه بشم! راهنمايي كنيد چطور بهتر عكاسي كنم! البته فكر كنم در بقيه دوستان هم صدق كنه! و بخوان نظرات رو بدونن!
این چند عکسو با موبایل گرفتم اگه بد شده ببخشید مهم اصل مطلبه
عکس مقبره الشعرا
__________________________________________________ ______
عکسی از محوطه دانشگاهمون
__________________________________________________ ______
عکسی از سگ کوچولوی ناز در یونیومون!
__________________________________________________ ________
و رودخانه ارس(آراز) من وقتی از کنار ارس رد میشم یه حس دیگه ای دارم حس پرواز
ديرزماني است كه حرفي برايم تكرار مي شود
حرفي كه هر روز از ذهن آشفته ام ميگذرد
اما در لحظه بيان همه به آن مي خندند
ولي ديگر مي خواهم فرياد بزنم
" من گم شده ام"
سلام ...
دوستان عکسهاتون همگی زیبا هستند اما !
باید عرض کنم که من عکاس خوبی نیستم و فقط در اینترنت در فروم ها و گالری ها سعی میکنم که عکسهای بچه های عکاس رو ببینم تا اطلاعاتم رو کامل کنم ...
ببینید در فروم در مورد عکاسی باید یک سری قواعد رعایت بشه ... یعنی اینکه عکسها باید یک سری از استانداردهای عکاسی را رعایت کنند ... این شامل کادر بندی و تنظیم صحیح ابزار عکاسی و حتی خود بدنه و لنز میشه ... مرحله بعد ، مرحله پرسس برای یک خروجی قابل قبول هست . اگر قرار باشه که من از پدر جانم عکس بگیرم بدون اینکه ابتداییترین تنظیمات رو انجام داده باشم که خوب جذابیتی برای کسی که هدفش از انتشار کارش یادگیری خود و اموزش برای دیگران هست رو نداره .
سعی کنید کارهایی رو قرار بدین که بیننده با دیدنش اولا از نظر تکنیکی چیزی رو متوجه بشه و البته قبل از اون باید خیلی از موراد فنی رو رعایت کنید تا یک خروجی قابل قبول و دیدنی داشته باشید ...
در ضمن در سایت نجوم گرافی ، خوب باید عکاسی هم نوجمی باشه که صد البته به دانش خاص خودش نیاز داره ...
ویرایش توسط mh.noori : 12-26-2010 در ساعت 10:43 PM
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)