سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
من یک سوال از زیست شناسان داشتم : مگه عنکبوت ها 8تا پا ندارند ؟ پس چرا این 7تا پا داره
http://up.avastarco.com/images/zqa6gxuwbg9k0wzxote.jpg
سرخه - سمنان
اگر دیدی در آسمانت هیچ ستاره ای نیست ، غمگین و ناامید نباش ، بدان که روز است .
من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم
وندایی که به من میگوید:
گرچه شب تاریک است،
دل قوی دار سحر نزدیک است...
ادامه ی ِ عکسهای ِ ورزنه (از روزی که رسیدم تا امروز الان وقت کردم که عکسهام رو نگاه کنم و ادیت کنم!)
عکس کراپ شده. منتظر ِ نقدیم!
(فقط به غبار ِ روی ِ لنز گیر ندید که خودم می دونم! وقتی رسیدم تهران موضوع رو فهمیدم! تازه با فوتوشاپ اون وحشتناکاش رو حذف کردم ولی بازم هستند! دیگه کاریش نمی شه کرد به بزرگی ِ خودتون ببخشید! تجربه ای شد این هم!)
ــــــــــــــــ
چه جالب! 555 امین پست ِ این تاپیک!
یک سر به هوای کوچک در این دنیای بزرگ
درود بر احسان عزیز...
فرمودید نقد و جسارت بنده رو ببخشید که به دستور شما عمل میکنم
اول عرض کنم که من معمولا عکسهایی رو میبرم زیر تیغ و ازشون ایراد میگیرم که نظرم رو جلب کنن و متاسفانه این ایراد رو در پیج های عکاسی فیس بوک هر از گاهی دوستان از من میگیرن که چرا از عکسهای خوب ایراد میگیری
علتش هم اینه که بعضی عکسها فریاد میزنن که عکاس من برای من زحمت کشیده و حیفم میاد اگه نکته ای به نظرم میرسه برای بهبود زحمات عکاس عرض نکنم ...
بعد از این مقدمه برم سر اصل مطلب:
عکس شما در نوع خودش واقعا بینظیر و عالیه و لی یک نکته در موردش هست.عکسهایی این چنینی یا میبایست حس زمینی به بیننده القاء کنند و یا حس آسمانی و این دوحس بستگی به سهمی داره که عکاس به زمین و اسمون تخصیص میده.تصور بفرمائید که با توجه به دست های بالای نفرات در عکس اگر سهم اسمان 2/3 از کل کادر میبود چه تفاوتی در القاء احساس به بیننده می داشت.
این رو هم عرض کنم که من معمولا مقید به رعایت قوانین خاص نیستم و سنت شکنی در عکاسی رو می پسندم ولی بعضی از قوانین ( مثل قانون 1/3 و نقاط طلایی ) ارتباط مستقیم با حواس بیننده دارند و بیشتر مواقع رعایتشون باعث ایجاد ترکیبی زیبا و اثربخشی بیشتری در ذهن بیننده می گردند...
پرحرفی کردم ... ببخشید
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)