سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
کویر بافق یزد!!!
canon G7 , f/4 , 1/125sec
البته این عکس رو تو فوتوشاپ یکم نور و کنتراست و اینارو اینور اونور کردم،فک کردم خوب شده!!!
خیلی تابلو (بد) شده؟؟؟؟
................................................
پ ن: وقتی دوستان عکس هاشون رو میذارن،آدم روش نمیشه دیگه عکس بذاره!! ولی باز هم میذارم که نقد بشه!! که اونم تا الان موف نشدم به این کار!! ولی هنوز امیدوارم!!!
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
با سلام به شما دوست عزیز ممنون از حرفتون اقای ابوالفتح هم این حرف رو زدن من متوجه نشدم شما گفتی تازه فهمیدم دقیقا نمیدنم کجای کار مشکل داره ولی به احتمال زیاد از سایتی هستش که عکسهارو اپلود میکنم
شاید مشکل از مرورگر اینترنت باشه من با فایرفاکس میبینم ولی با اینترنت اکسپلور نمیبینم اگه مرورگر شما فایر فاکس هست و هنوز این مشکل پابرجاست به من اطلاع دهید تا درست کنم.
با تشکر
عکستون شبیه عکسهای HDR شده. از اون تکنیک استفاده کردین؟
دقیقا منم همین احساس رو دارم البته شدیدتر از شما. نا امید شدم یعنیوقتی دوستان عکس هاشون رو میذارن،آدم روش نمیشه دیگه عکس بذاره!! ولی باز هم میذارم که نقد بشه!! که اونم تا الان موف نشدم به این کار!! ولی هنوز امیدوارم!!!![]()
ماشالا با این عکسهای فوق العاده ای که دوستان میزارن آدم روش نمیشه دیگه عکس بزاره.
البته جا داره تشکر کنم از همشون. خیلی عالین عکساتون![]()
برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در ابتداي کمال … بنگر که چگونه مي افتي ؟!
والا من اون موقع از این چیزا هیچی سرم نمیشد!! یعنی hdr نمیدونستم یعنی چی!! الانم نمیدونما،فقط یه معنی ساده فهمیدم ازش!!
ولی نه از اون تکنیک استفاده نکردم،تو فوتوشاپ اینجوریش کردم!!
ممنون از توجهتون
نا امید نشید!! عکس هاتون رو بذارید تا اینکه بالاخره مفید واقع بشه و اساتید بیان نقد کنن!!
امید تا پیروزی!!
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
دست شما درد نکنه orion جان، بابت قرار دادن عکستون...
اولا که آقا تابلو کجا بود برادر من؟
چون هم شما میخواستی رنگ رملها رو واقعی نشون بدی و هم آسمون رو؛ 100 درصد به دلیل تضاد نوری که با هم دارن، این امر امکان پذیر نیست؛ الا اینکه ترفند HDR رو به کار ببری...
ولی به نظر من کادر بندی خوبی داره که خیلی قشنگ، نگاه بیننده رو از همین رمل جلویی، به صورت ملایم ( بازی چشم )، از روی شیب دونه دونه رملها ، به رمل بزرگ سوق میده و همین امر باعث میشه که عکس شما، بعد پیدا بکنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان هم عکسهاشون رو بدون ترس و لرز بذارن؛ ما اینجا نیومدیم که یکی عکس بذاره و سریع محکومش کنیم . اومدیم اینجا تا روی عکسها بحث کنیم، ایده ها و نگاه ها بررسی کنیم و در نهایت، یک چیزی به اندوخته های قبلی خودمون اضافه کنیم. پس نگید که بعضی ها عکس میذارن و ما دیگه رومون نمیشه که عکسهای خودمون رو بذاریم. برای مثال؛ اگه اینطوری باشه که ، هرکی مثلا با علی کریمی هم تیمی باشه، میگه؛ نه من دیگه بازی نمیکنم توی اون تیم، چون علی کریمی خیلی حرفه ایه و ما حرفی واسه گفتن نداریم. نه اینطور نیست....
یه چیزایی بعدا معلوم خواهد شد؛ صبر باید و همت!
درود بر شما
در مورد عکستون باید عرض کنم همونطور که اقای معروفی فرمودن ثبت چنین مناظری با شدت نور متفاوت در نقاط مختلف کادر با یک شات سخت و گاهی غیر ممکنه و چاره کار عکاسی به روش HDR هست که در اون از چند شات با نوردهی های متفاوت استفاده میشه. ولی زمانی که یک شات داریم راه هایی برای اصلاحش وجود داره ( معجزه ای به نام فتوشاپ رو باور کنید ) یکی استفاده از گزینه shadow/highlights و دیگری استفاده از گزینه HDR Toning که با تنظیمات اونها میشه به نتایج خوبی رسید.البته این رو هم عرض کنم این به شرطی هست که اطلاعات عکس در تقریبا تمام نقاط در حد معقول باشه یعنی این که اگر جایی زیادی روشن و یا زیادی تاریک باشه دیگه جواب نمیده...امتحان کنید تا با تنظیمات مختلفش آشنا بشید و اگه سوالی بود من در خدمتم ( اگر دوست داشتید فایل اصلی و بدون ویرایش عکستون رو بدید تا روی اون بیشتر توضیح بدم )
این رو هم بگم که اگه بخواید ویرایشی خوب داشته باشید بهتره موقع عکاسی با فرمت RAW عکس بگیرید اگه دوربینتون امکانش رو داشت، چون در این فرمت اطلاعات بیشتری از عکس ثبت میشه...
مشکل دیگه ای که عکس شما داره داشتن ته رنگ هست که یه جورایی چشم بیننده مشکل پسند رو اذیت میکنه.اینم راه های زیادی داره که یکی از ساده ترین روش هاش استفاده از گزینه match color و تنظیمات اون هست که بیشتر مواقع نتیجه رضایت بخشی میده ( در گزینه match color از منوی Image و زیر منوی Adjustment گزینه Neutralize رو تیک بزنید و با جابجایی نوار کشویی fade حالت های مختلف رو تست کنید و در بهترین جاش ok کنید)
در مورد همین عکس دو نکته بالارو انجام بدید و تنیجه رو ببینید و اگه سوالی بود بفرمائید...
و در مورد پی نوشت شما :
ما همانی میشویم که می اندیشیم...اول شما باید خودتون باور کنید که میتونید تا دیگران هم شما رو باور کنند...بزرگترین عکاسان دنیا زمانی برای اولین بار دوربین به دست گرفتن ولی شما در حال حاضر از اولین روز اونها جلوترید...پس میتونید![]()
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)