سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
ممنون از لطفتون
این عکس از خیابونه یه جایی که آب بیشتر جمع شده بود و قطرات بارون هم که به شدت بهش می خورد همچین تصویری رو به وجود آورده بود .شب بود و نور چراغ های شهرم که روش افتاده .
تقریبا از بالا داشتم بهش نگاه میکردم .
زندگیت رو روی یک قاعده بنا کن
نه یک استثناء
سلام
این عکسا و چندتای دیگه، خاطره خوشی رو برای من دارن. خاطره ای از سفر به جزیره زیبای کیش در اسفند 88. یادش بخیر. شاید دیر باشه واسه گذاشتن اما گذاشتم دیگه چون هر وقت میبینمشون خوشیش برام زنده میشه
با دوربین 3.2 مگا پیکسلی موبایل گرفتم ببخشید اگه کیفیت نداره یا اصول عکسبرداری رعایت نشده.
این عکسو که میبینم با جدولهای خشگل وسط خیابونای خودمون و شهرهای دیگه مقایسه میکنمقابل مقایسن نه؟
کشتی سوخته یونانیهای معروف که در ساحل جزیره کیش بگل نشسته و دیگه جزوی از مناظر دیدنی این جزیره شده
ساحل زیبا و آبهای شفاف خلیج تا ابد فارس
(شاید یه وقت دیگه بقیشم گذاشتم)
برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در ابتداي کمال … بنگر که چگونه مي افتي ؟!
*sh, Amin-Mehraji, Astronomer, BigBang, Ehsan, Flare star, ghasedac, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, kh.maroufi, m.aryayi, mahdad_haghighi, Mahtabe kavir, me.khosravi, mh.noori, mobi, Mojtaba Gholami, parvin, planetstruck, rock_iml, sara shahabi, stargazer, subaro, Sunrise, Tara, پیمان اکبرنیا, آسمون, شهلا ناصریان
.................................................. .................................................. .................................................. ................................................
ای رفته به چوگان قضا همچون گوی ... چپ میرو و راست میرو و هیچ مگوی
کان کس که ترا فکند اندر تک و پوی ... او داند و او داند و او داند و اوی
سلام و تشکر از ثبت زیباتون خانم *sh
کمی از تکنیک و روش اجرا هم تعریف می کردین ...
من با ویرایشتون موافق نیستم ! به نظرم بهتر بود فقط چهره نیم رخ در جهت عکس قرار می گرفت ( البته اگر ویرایشی در کار باشد )
جسارت بنده را عفو بفرمایید .
ویرایش توسط mh.noori : 11-05-2011 در ساعت 11:06 AM
سلام آقای نوری
ممنون از توجهتون و اختیار دارید .
بله در واقع ویرایشی در کار نیست ، حاصل 3 تا نوردهی 10 ثانیه ای هستش در یک فریم و در دو منظر مختلف. 2 تا 10 ثانیه به دو جهت چهره در تاریکیه قصر بهرام و10
ثانیه ی آخر فقط بنای حیاط که روشن بود.البته با چرخش 180 درجه ای دوربین.
نظرتون در مورد جهت چهره در جهت عکس دقیقا درسته ، ولی مفهوم برون شدن رو فک کنم اینجوری بیشتر میشد القا کرد..تمایل به خروج از کادر، نظر شما چیه؟
(لازم بود اینو تو پرانتز عرض کنم که من بعد از ده سال دوباره دوربین دست گرفتم و حتما اشکالات زیادی دارم و از راهنمایی هاتون ممنونم )
.................................................. .................................................. .................................................. ................................................
ای رفته به چوگان قضا همچون گوی ... چپ میرو و راست میرو و هیچ مگوی
کان کس که ترا فکند اندر تک و پوی ... او داند و او داند و او داند و اوی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)