سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
با سلام بر اساس این که سایت اوا استار از قانون کپی رایت حمایت میکند من میخوام یه اجازه از تمام اعضا بگیرم!!!!
من دو تا از پسر عمو هام نقاشن عکس بسیار زیبای اقای رضایی رو توی کامپیوتر من دیدن و خواستن برای کار عکس رو از من بگیرن منم با اجازه از اقای رضایی عکس رو میدم حالا من که نمیتونم دونه دونه از تمام اعضا اجازه بگیرم اگه کسی از طرح نقاشی گرفتن عکس هاش ناراضیه به من بگه که از عکس های اون استفاده نکنیم!!!!
با تشکر!!
دلي سربلند و سري سر به زير
از اين دست عمري به سر برده ايم
قيصر امين پور
خانم شیوا من هم تو عید به این منطقه رفتم ولی متاسفانه دوربین خودمو جا گذاشتم و نتونستم عکسی بگیرم .خیلی عکس های زیبایی هستن !!!
از ابشار اسیاب خرابه هم عکسی دارین که بزارین؟؟؟؟؟
دلي سربلند و سري سر به زير
از اين دست عمري به سر برده ايم
قيصر امين پور
ديرزماني است كه حرفي برايم تكرار مي شود
حرفي كه هر روز از ذهن آشفته ام ميگذرد
اما در لحظه بيان همه به آن مي خندند
ولي ديگر مي خواهم فرياد بزنم
" من گم شده ام"
یه هفته ای میشه که یه پرنده ای به اسم مستعار یاکریم(قمری) در گوشه ی پنجره ی خونمون لونه کرده و این جفت پرنده ی نر و ماده تقریبا 3 روز تمام تلاش کردند که یه لونه بسازن! البته بگم که پرنده ی ماده نشسته بود و تکه چوب هایی که پرنده ی ماده می آورد رو مرتب میکرد!( بدونید که پرنده ی یاکریم ماده لونه ارو میسازه!) و یاکریم نر که بسیار بسیار زحمت کش بود همه ی تکه چوب هارو می اورد تا لونه رو بسازند!
خیلی سریع لونه رو ساختن و بعد از ساختش تقریبا غروب بود که ماده یه تخم گذاشت! جالبیش اینجاست که از وقتی که ماده تخم گذاشته پرنده ی نر رو اصلا ندیدم!(واقعا تعجب می کنم!) این تخمی که گذاشت اول پوسته ی شفافی داشت ولی کم کم خشک شد و دقیقا مثله همین تخم مرغ های که می خوریم شد!(طبیعیه!) یه روزی روی این تخم نشت و دومین تخم هم گذاشت! و الان سه روزه که از تولد دومین تخم میگذره و یه چیزی که برام خیلی عجیبه اینه که واقعا واقعا واقعا داره برای فرزندان اینده اش زحمت میکشه! اصلا از روی تخم ها بلند نمیشه! الانم که دارم می نویسم پرنده روی تخم ها نشسته! ادم اگه به همین یاکریم های که تعدادشون خیلی زیاده و توی کوچه ها پر میزنن دقت کنه واقعا یه زیبیی خاصی رو میبینه! من که خودم با اومدن این پرنده به پرنده ها خیلی علاقه مند شدم! یاکریم چهره ی فوقالعاده مظلومی داره!ادم دلش کباب میشه ولی اگه یه زحمت(تقریبا مستقیم) به پرنده نگاه کنید یه اوبهت خیلی زیادی رو میبینید!(یه عکس هم دارم که میتونید ببنیید!) حتما به پرنده ها دقت کنید!
خلاصه این هم چنان روی تخم ها نشسته و منم منتظر به دنیا اومدن بچه هاش هستم! امیدوارم بتونم لحظه ی تولد باشم و فیلم بگیرم!
نکته: عکس ها از پشت پنجره گرفتم و البته جالبش اینجاست که اون زیاد متوجه من نیست و کمترین فاصله ای که بهش داشتم حدود 15-20 سانتی متره!
.
ادامه عکس ها ...
.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)