سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
اها به نکته خوبی اشاره کردی! اگه مجموعه برنامه افیس رو نصب کرده باشی تو پی سیت خود به خود یه برنامه به برنامه های پخش عکس اضافه میشه که اسمش انه "microsoft office picture manager"! با این میتونی عکس ارو کوچیک و بزرک کنی بدون اینکه مشخصات عکس از بین بره!
ویرایش توسط shiva : 10-24-2010 در ساعت 01:40 AM
ديرزماني است كه حرفي برايم تكرار مي شود
حرفي كه هر روز از ذهن آشفته ام ميگذرد
اما در لحظه بيان همه به آن مي خندند
ولي ديگر مي خواهم فرياد بزنم
" من گم شده ام"
عکسهایی خوبی را با گوشی گرفتین .... عکس سومیتون به نظر من بهتر از بقیه هست ... توی عکس اولی ممکنه هر لحظه اب بریزه کنار میز ادم ( نمیدونستم توی ترکیه رودخانه هایی با این شیب وجود داره ، تازه توش کشتی هم عبور میکنه ! حتما چه سرعتی هم داشته )
از برنامه Adobe Photoshop Elements که کار باهاش از Adobe Photoshop خیلی راحت تره میتونید استفاده کنید ...
ویرایش توسط mh.noori : 10-24-2010 در ساعت 09:22 AM
عکس های که افتاده دیم که با n95 بوده ولی فکر کنم بشه تو تنظیمات خوده گوشی موقع عکاسی سایز عکس رو به VGA یا 1 mp یا 3mp یا 5 mp تغییر بدی که کیفیت عکسا بالا میاد و ابعاد هم مسلما کوچیک میشه!!
بله ادوب فوتوشاب هم میشه شنیدم!!!ممنون آقای نوری
( نمیدونم چرا هنوز فوتوشاب رو یاد نگرفتم؟!)
" من گم شده ام"
" من گم شده ام"
" من گم شده ام"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)