سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
سلام به تمام عکاسان...
توی این پست ازتون می خوام از عکس هایی که خودتون گرفتین و ازش خوشتون میاد بزارین تا دوستان دیگه نظر بدن.
یادتون باشه فقط عکس های خودتون رو بزارین و ... لطفآ در هر پست فقط 1 عكس قرار بديد
منتظریم.
ویرایش توسط kh.maroufi : 05-07-2012 در ساعت 11:37 PM
(مرتضی, *artemis, af.skylover, akkas bashi, Amin-Mehraji, Amirali, Amirali Fchi, amirvedadian, andromeda-s, Arash.ra, Arian Soltani, arkav, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aypara, aysan20oo20, AZIN, Baranmehr, BigBang, delniya, elahe rafiei, estardast, e_moases, Faraz Amiri, farimah sh, Flare star, galaxies, ghasedac, golaftab, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Helix, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, m.varmazyar, maryam MP, Mat, milad77, miss.chemist, mo0n, mobi, mohammad_reza, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, moonlight13, Mostafa, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Navid MMM, Negar Najafi, noori, omid99, pam pam, parvin, paya, pedram, raha_mousavi, ramin50, rezash, rocky, rock_iml, roset, rosokh2004, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, shabani, shahab_s, shazde, shiva, sk..galaxy, skygirl, skynight, Sky_Watcher, Soroush Samadi, SSgumS, starry_mehr, subaro, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, terme86, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مبین سبزواری, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, گلناز, yasiii, yperseusy, zahra H, آریا برزن, آسمون, امیر عباس, امیرعلی, جمشید, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صابر, صادق مقامی
orion خان بابت عکسات ممنون مخصوصا اون عنکبوته!از عنکبوت ها خیلی خوشم میاد ول رتیل اصلا!!!![]()
دوستان اگر لطف کنند در کنار عکاشون مدل و نوع دوربین و اگزیف ( مشخصات و تنظیمات دوربین مثل سرعت شاتر ، اندازه دیافراگم ، iso ، فوکال لنت نوع فوکوس )و دیگر پارامتر ها را قرار بدن ، باعث میشه که بهتر عکسها را برسی کرد ...
تور جنگل ابر كه ماهنامه نجوم برگزار كرد بيشتر هدف طبيعت گردي داشت و انتظار مي رفت كه جنگل كلا ابري باشه يعني هواي مه آلود باشه!!(يعني كلا اصالت جنگل ابر اينه كه آدم نمي دونه كي جنگل صافه و كي جنگل ابري و بارونيه)
موقع رسيدن مه هوا شديد بود مثل همون عكسي كه انداختم!!!حدودا بعد از اون عكس 1300 متر راهپيمايي كرديم تا به كمپينگمون برسيم!!
هنگام حركت صداي جزجز برق ها رو كنار دكل هاي برق كه بر اثر رطوبت شديد ايجاد شده بود رو مي تونستيم بشنويم!! بعد كه رسيديم كنار چادر هامون هوا به قدري صاف شده بود كه نگو!!! و بقدري بالا رفته بوديم كه افق غربي حدودا 1 درجه پايين تر از ماقرار گرفته بود!
بالاخره كلي با دوربين دوچشمي بچه ها و تلسكوپ آقاي احمد كريمي رصد كرديم،هوا بقدري صاف و تاريك بود كه مركز كهكشان راه شيري و بازوهاش به راحتي قابل رويت بود!!!!
البته هوا هم اونقدر سرد بود كه من باچند تا تي شرت و پليور و .... كنار آتيش داشتم مي لرزيدم!!!!!!
تا نصفه هاي شب رصد كرديم و حدودا 5 يا6 نفري كنار آتيش شب شعر درست كرديم خلاصه بحثبه همه چي مثل رصد و شعر و خاطره و ....كشيده شد!!!
من خودم ساعت 5:45 خوابيدم 7 بيدار شدم بعد صبحانه هوا نسبتا گرم شده بود كه رفتيم به پايين دره ها براي ديدن آبشار خوشگل كه عكس عنكبوت رو هم تو راه گرفتم!!!!
بعد از كلي كوهپيمايي كه واقعا سخت بود(يعني بقدري كه توي جاده كوه فقط براي يه نفر يعني پاهاي يه نفر به زور جا مي شد ) رسيديم پايين كوه كه يه آبشار قشنگي بهمراه يه چشمه باريك اونجا بود!!!!
خلاصه يه نيم ساعت از آبشار عكس گرفتيم و اينا و بعد برگشتيم كه بريم به طرف اتوبوس البته بعد از ناهار!!!
خوب همين!!!!! عكس هاشو الان تو دستگاه ندارم يكي دو روز بعد شايد همين امشب بذارم كه شما هم لذت ببريد!!!!!!
در ضمن پيشنهاد مي كنم كه حتما بريد!!!!
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
راست گفتین جناب صادقیان . من هم اگزیف تمام عکسایی را که تا حالا گرفتم فراموش کردم و دفتر یادداشتم هم ، گم شده ! خوب مثل اینکه باید از دنیای عکاسی خداحافظی کنم .
اما یک خبر خوش ! مثل اینکه تمام مشخصات عکس در خود عکس به صورت اتوماتیک ثبت میشه! خدا پدر این کارخانه های دوربین سازی را رحمت کنه که همچین کارهایی می کنن... ا
![]()
البته اصلا عیبی نداره که فراموش کنی!!! ولی جون من ابعاد عکس رو تغییر نده!!!
چون اگه عکسی که میگیری دستکاریش نکنی میشه خیلی مشخصات زیادی رو از خوده عکس گرفت!فکر کنم بدونید ولی میگم! روی عکس مورد نظر کلیک راست کنید از اون بالا برید قسمت تنظیمات عکس بعد اگه دست کاری نشده باشه میشه تمام مشخصات عکس رو دید! فقط اگه اگه اگه اگه زحمتی نبود مشخصات تلسکوپ و نوع عکاسی رو بنویس!![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)