*artemis, *sh, af.skylover, Aliakbar58, Amid, Amir Mohammad, Amirali, andromeda-s, arashgmn, aseman zibast, Asteroid, Astronomy, ata moradi, Atlantis777, Azadeh-Gholipour, Beyran99, Chegini, delniya, Emad Tabatabai, estardast, e_moases, fampersi, farimah sh, farshad, Flare star, galaxies, ganjian, gissoo, hamedsheikh, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, jooyande, karimisss, Kianoosh.S, mahgol_90, mahsa, maryam MP, mo0n, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, MrEclipse.ir, nakhodaye aseman, narcissus flower, Negar Najafi, Negin Najafi, parvin, promissory, rahayou0, rezash, roset, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shariatzadeh, Sky Star, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, مهدی ناصری, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نیکو خشنودان, نازنین زهرا, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, Voyager, yperseusy, آسمون, خشایار زمانیان, رخساره روشنی, سیاره ی ناهید, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صوری
*artemis, *sh, af.skylover, Astronomer, Astronomy, ata moradi, delniya, Ehsan, Faraz Amiri, Flare star, gandom, gissoo, Hojjat Zafarkhah, jooyande, kh.maroufi, mobi, mohammad_reza, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, Saeed Jafari, sara shahabi, sourena, subaro, مهدی ناصری, محمد مهدی عسگری, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نازنین زهرا, هانیه امیری, yasiii, آسمون, شادی حدادی زاده
اینم عکس تلسکوپی من. با تصویر خورشید فضاپیمای SOHO مطابقت دادم و تصویر رو چرخوندم تا منطبق بر تصویر فضاپیما بشه. فکر کنم این زاویه دید مال کسیه که تو قطب شمال زمین ایستاده. ما تو ایران بخاطر انحنای زمین میشه گفت لحظه ی طلوع کجکی میدیدیم (تقریباً به اندازه عرض جغرافیایی) البته ساعت به ساعت تصویر برای ما میچرخه و سر ظهر تصویر برای ما مثل اون کسی باید باشه که تو قطب شمال ایستاده (البته به ظهر نکشید). کسی هم که تو قطب جنوب بوده باید پشت رو دیده باشه (البته اگه وارونگی تصویر رو در تلسکوپ نیوتونی در نظر بگیریم قضیه برعکس میشه و قطب جنوبی ها صحیح میدیدن).
اینم مسیرش:
“Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”Benjamin Franklin
سلام دوستان
من به تازگی با آوااستار آشنا شدم و این اولین کامنتی هست که اینجا می گذارم. خیلی خوشحالم از اینکه عضو آوااستار شدم.
این هم عکس من هست که با دوربین کامپکت Canon Sx210 گرفتم.
من هیچ اطلاعاتی راجع به ویرایش عکس ندارم ولی می دونم که نرم افزارهای مختلفی برای ویرایش عکس های نجومی وجود دارند. حالا سوال من این هست که اگر بخواهم این عکس را ویرایش کنم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
سلام و درود به بینندگان و شنودگان و خوانندگان و... اوااستاری!
اول برای شادی روح کسانی که گذر بعدی زهره رو نمی تونن ببینن بفرست اون صلوات قشنگه رو!...امیدوارم که شما بینشون نباشین!
سفر ما ساعت 6 بعد از ظهر روز سه شنبه 16 خرداد شروع شد و ساعت حدودای 10 شب رسیدیم به کهک که نزدیکای قم هستش.
بعد از صرف شام و شیرنی شروع کردیم به مستقر کردن ابزار و در تمامی طول شب از وجود ماه مفیوض گشتیم
این هم عکسی از ماه همون شب:
با نزدیک شدن طلوع خورشید ما مکانمون رو برای داشتن افق شرقی مکانمون رو تغییر دادیم. این هم یک عکس از افق شرقی ما:
این هم اعضای تیم رصدی ما به ترتیب خانم ها از سمت راست: فهیمه شعبانی(Yalda.dorado), پروین هویدا(Asteroid) و سمانه عاقل پسند(gandom)
موقع رصد گذر زهره اتفاقات جالبی افتاد از جمله اینکه پلیس گشت از کنار ما رد شد و وقتی متوجه ما شد توقف کرد و ما هم گفتیم که دیگه باید جم کنیم بریم پاسگاه! ولی بعد فهمیدیم که اقایون با پیگیری خبر گذر زهره از رادیو باد دیدن ما خوشحال شدن و اینکه دیدن ما ازشون استقبال کردیم کلی هم خوشحال شدن:
در طول رصد با اقشار مختلفی برخورد داشتیم. همین طور که کار زمان سنجی گذر حساس تر و مشکل تر می شد ما کار ترویجی مون رو هم داشتیم.
*sh, af.skylover, Amirali, Astronomy, Flare star, gissoo, Hojjat Zafarkhah, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, rezash, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, sourena, stargazer, subaro, نازنین زهرا, هانیه امیری, Voyager, Yalda.dorado, yasiii, آسمون, خشایار زمانیان, شبنم مختاری
*sh, af.skylover, Asteroid, Astronomy, ata moradi, Flare star, hamidreza_mf, Hojjat Zafarkhah, karimisss, mobi, mohsen4465, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, rezash, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, sourena, stargazer, subaro, نازنین زهرا, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, Voyager, Yalda.dorado, yasiii, آسمون, خشایار زمانیان, شبنم مختاری
Ehsan, Flare star, mobi, subaro, yasiii
*sh, af.skylover, Amirali, Asteroid, Astronomy, ata moradi, Ehsan, hamidreza_mf, Hojjat Zafarkhah, mobi, mohammad_reza, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, narcissus flower, Negar Najafi, parvin, rezash, Saeed Jafari, sara shahabi, sasan20oo20, SSgumS, stargazer, subaro, محمدرضا صادقیان, نازنین زهرا, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, yasiii, آسمون, خشایار زمانیان, شبنم مختاری
کادر زیر منطقه ای از خورشید را در گذر نشان میدهد که شامل چندین لکه است و با نمودار محل دقیق لکه ها تعیین میشود که مربوز به مناطق افت شدت نور است و حتی مختصات دقیق هر لکه حتی آن ها که با چشم دیده نمی شوند هم پیدا می شوند. با نمودار می توان قطر هر لکه را نیز یافت.
با توجه به نمودار 6 لکه بزرگ وجود دارند که البته با چشم سه تا به خوبی قابل تشخیص است.
زمان عکس برداری عکس: 7:56 دقیقه به وقت ایران
عرض جغرافیایی: 35.753
طول: 51.4353
ارتفاع از دریا: 4516.1 فوت
تلسکوپ 6 in نیوتنی
فیلتر مایلار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)