*artemis, *sh, af.skylover, Aliakbar58, Amid, Amir Mohammad, Amirali, andromeda-s, arashgmn, aseman zibast, Asteroid, Astronomy, ata moradi, Atlantis777, Azadeh-Gholipour, Beyran99, Chegini, delniya, Emad Tabatabai, estardast, e_moases, fampersi, farimah sh, farshad, Flare star, galaxies, ganjian, gissoo, hamedsheikh, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, jooyande, karimisss, Kianoosh.S, mahgol_90, mahsa, maryam MP, mo0n, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, MrEclipse.ir, nakhodaye aseman, narcissus flower, Negar Najafi, Negin Najafi, parvin, promissory, rahayou0, rezash, roset, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shariatzadeh, Sky Star, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, مهدی ناصری, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نیکو خشنودان, نازنین زهرا, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, Voyager, yperseusy, آسمون, خشایار زمانیان, رخساره روشنی, سیاره ی ناهید, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صوری
*sh, af.skylover, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, delniya, Ehsan, elahe rafiei, farshad, Flare star, gissoo, golaftab, hamidreza_mf, Helix, jooyande, Mahtabe kavir, mo0n, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, Orion91, rezash, SaBa Ho0shmanD, Saeed Jafari, sasan20oo20, sourena, stargazer, subaro, محمدرضا صادقیان, نازنین زهرا, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, آسمون
خب گذر زهره هم تمام شد و رفت برای 105 سال دیگه.
در ابتدا تشکر ویژه از تمامی دست اندرکاران که باعث شدن روز 17 خرداد برای تمام کسانی که به کتابخانه ملی آمده بودند تبدیل به یک روز به یاد ماندنی و بی نظیر بشه .
من و یکی از دوستان که آمده بود خونه ما تا صبح با هم راه بیفتیم ساعت 4:40 از خواب بیدار شدیم و 5 از خونه خارج شدیم. چون نگران بودم که یک وقت خدای نکرده لحظات طلوع رو از دست بدیم، یک آژانس گرفتیم مستقیم به سمت کتابخانه ملی. ساعت 5:30 در محل استقرار داشتیم و منتظر طلوع خورشید.
بر خلاف آنچه آقای امام فرموده بودن که طلوع خورشید ما رو غافلگیر می کنه اتفاقا خورشید حدود ده دقیقه دیرتر از چیزی که فکر می کردم طلوع کرد( به دلیل ارتفاعات موجود در افق دید ما).به نظرم هیجان انگیز ترین لحظه موقع طلوع بود و وقتی که لکه سیاه زهره رو برای بار اول روی خورشید دیدیم.من خودم فقط یک عینک رصد خورشید داشتم اما به لطف تلسکوپ های زیادی که دوستان آورده بودن رصد بسیار خوبی داشتیم. همینجا لازمه از تمامی دوستانی که اجازه دادن از دریچه تلسکوپشون این پدیده زیبا رو ببینیم تشکر کنم.
و غم انگیزترین لحظات موقع خداحافظی زهره با قرص خورشید بود.
الان میتونم ادعا کنم جزء معدود انسان های طول تاریخ هستم که با چشمشون زهره رو چون خالی بر چهره خورشید دیده اند ( از اون جمله های ابن سینایی بودا ).
دو تا از عکسایی که گرفتم رو براتون می گذارم.
دست آقای نعمتی که تصویر خورشید و زهره رو روی کاغذ انداختن:
لحظات پایانی گذر از دید صفحه نمایش دوربین دیجیتال متصل به تلسکوپ
*sh, af.skylover, Amirali, andromeda-s, ata moradi, delniya, Ehsan, farshad, Flare star, golaftab, Mahtabe kavir, mobi, mohsen4465, Mojtaba.M, nakhodaye aseman, Negar Najafi, rezash, Saeed Jafari, sasan20oo20, sourena, stargazer, subaro, محمدرضا صادقیان, نازنین زهرا, هانیه امیری, yasiii, yperseusy, آسمون
*sh, af.skylover, alitavafi, Amir Mohammad, Asteroid, aysan20oo20, delniya, Ehsan, elahe rafiei, Flare star, gandom, gissoo, golaftab, hamidreza_mf, has_ansar, jooyande, Kianoosh.S, mh.noori, mo0n, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, nakhodaye aseman, Negar Najafi, Orion91, promissory, rezash, SaBa Ho0shmanD, Saeed Jafari, sasan20oo20, sky girl, sourena, stargazer, subaro, مهدی ناصری, محمدرضا صادقیان, نازنین زهرا, هانیه امیری, Voyager, yasiii, آسمون, امیر عباس
آقا فرشاد در این مورد یه سوال داشتم. من از یه روش دیگه استفاده کردم عکس رو با یک شات و با تنظیمات خورشید گرفتم و بعد با نرم افزار ACDSee و با ابزار Magic Selection اومدم تمام نواحی عکس بغیر از قرص خورشید رو انتخاب کردم و بعد تنظیمات نور رو زیاد کردم. اینطوری در حالی که نور قرص خورشید ثابت موند نور زمین زیاد شد. البته من عکسم رو با موبایل گرفتم و برای همین زیاد کیفیت نداره مخصوصاً به این خاطر که موبایل با فرمت JPEG ذخیره میکنه و بخاطر نویز نتونستم زیاد نور رو بالا ببرم (البته از قبلش خیلی پرنورتر شده). حالا بنظر شما اگه دوربین عکاسی از نوع حرفه ای باشه و با فرمت RAW ذخیره کنیم آیا با این روش که گفتم میشه نور تصویر رو بخوبی روش دوشات تنظیم کرد؟
“Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”Benjamin Franklin
خب طبق تعریفی که از مشاهده ی گذر زهره نوشتین (در تاپیک مربوطه) خب موقعیت رصدگاه رو بنویسین وسط اتوبان
گذر سوم و چهارم هم طبق گفته ی خودتون که گفتین از تلویزیون دیدم چون مشاهده نکردین لازم نیست بنویسین
این گزینه برای افرادی هست که دیدن و میخوایم بدونیم از دید اونا کی زهره به چهارمی رسید همین
با تشکر
ویرایش توسط sasan20oo20 : 06-07-2012 در ساعت 03:53 PM
دلي سربلند و سري سر به زير
از اين دست عمري به سر برده ايم
قيصر امين پور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)