*artemis, *sh, af.skylover, Aliakbar58, Amid, Amir Mohammad, Amirali, andromeda-s, arashgmn, aseman zibast, Asteroid, Astronomy, ata moradi, Atlantis777, Azadeh-Gholipour, Beyran99, Chegini, delniya, Emad Tabatabai, estardast, e_moases, fampersi, farimah sh, farshad, Flare star, galaxies, ganjian, gissoo, hamedsheikh, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, jooyande, karimisss, Kianoosh.S, mahgol_90, mahsa, maryam MP, mo0n, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, MrEclipse.ir, nakhodaye aseman, narcissus flower, Negar Najafi, Negin Najafi, parvin, promissory, rahayou0, rezash, roset, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shariatzadeh, Sky Star, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, مهدی ناصری, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نیکو خشنودان, نازنین زهرا, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, Voyager, yperseusy, آسمون, خشایار زمانیان, رخساره روشنی, سیاره ی ناهید, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, صوری
به قول شاعر : قرعه کار به نام من دیوانه زدند ( گزارش بعد رصدها رو هم به نام من رصدگر زدند !!! ) ( البته باعث افتخار هست .... )
دوستان تقاضا دادن که گزارش و عکس های رصد میقان رو هم بزاریم ، ما هم که سمعا و طاعتا هستیم !!! ( البته اصلا فکر نکنید که غرض آب کردن دل دوستان هستــــا !!!! )
خب داستان سفر ما هم از اینجا شروع شد که چند نفر علاقمند ، می خواستند تا یکی از به یاد موندنی ترین پدیده ها رو در کویر میقان ( طبق گفته ی دوستان ، با لهجه ی اراکی : میقُو ) رصد کنند ؛
قبل از رفتن کمی برنامه های رصد شب و گذر زهره رو با هم مرور کردیم و سپس همراه دوستان با اتوبوس vip ( تقاضا : لطفا برای رصد ها از این اتوبوس ها بگیرید !! ) به اراک رفتیم و در اونجا چند تن از دوستان خوب اراکی هم به ما پیوستند ،
ابتدا به تالاب رفتیم و بسی کیفور گشتیم و جای دوستان خالی ...... ، و پس از دیدار از تالاب و شام ، کار رصد ما کمی دورتر از تالاب شروع شد ،
طبق برنامه های از پیش تعیین شده ، آقای معروفی کارگاه عکاسی گذاشتند و بسیار بسیار ....... مفید بود و پس از توضیحات ، خودمون عکاسی کردیم و گرچه به پای عکس های ایشون نمی رسیدند ولی خب برای شروع بدک نبود ......
پس از کارگاه عکاسی ، کارگاه زاویه سنجی آقای صادقیان شروع شد و این کارگاه هم بسیار بسیار ...... مفید بود ، و بعد با وجود نور ماه سعی کردیم تا چند تا جرم هم بگیریم که کمی تا نسبتی هم موفق شدیم ،
خلاصه با وجود تعداد کم افراد ، بازدهی بالا بود ( مهم کیفیت هست نه کمیت !! ) و با وجود نور ماه که باعث آلودگی نوری شدیدی شده بود ، و باعث شده بود که نتونیم خوب جرم گیری کنیم ، ولی ما کم نیاوردیم و به کارهای دیگه ای پرداختیم .
صبح هم برای گذر زهره ، مجددا به تالاب رفتیم و با فیلتر و عینک های مخصوص گذر رو تماشا و عکس گرفتیم ،
( داخل پرانتز : آخرین لحظه که داشتم زهره و خورشید رو می دیدم ، یک حس غریب و دل تنگی خاصی داشتم ، انگار داشتم با عزیزی برای سالیان سال خداحافظی می کردم ....... )
در آخر جا داره که از لیدرهای کاردان و خوبمون ، آقای صادقیان و آقای معروفی ، تشکر ویژه داشته باشم و همین طور دوستان همراه اراکی و تهرانی که از مصاحبت و هم سفری تک تکشون واقعا خوشحال شدم .
( عکس ها متعاقبا توسط آقای معروفی خواهند رسید )
سلام به همه
اینم اسکیچ من،جالب از آب در نیومد!!!ببخشید داشتم پاک میکردم که یهو وسطش مچاله شد
تشکر میکنم از همه کسایی که زحمت کشیدن از جمله آقای امام و بقیهٔ عزیزان...
خیلی خوب بود از هر لحاظ،خیلی خوشحال شدم که با آواییهای عزیز آشنا شدم،البته قبلا هم آشنا شده بودم ولی چون حافظه یاری نمیکنه هر سری برام جدیدا
آبی باش مثل آسمان تا عمری به هوای تو "سر به هوا" باشم
af.skylover, Amirali, Asteroid, Astronomy, gandom, golaftab, jooyande, marzieh, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, rezash, sasan20oo20, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, yasiii, آسمون, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادی حدادی زاده, شبنم مختاری
طلوع خورشید01
تماس سوم: 9:06:44
تماس چهارم: 904
عرض جغرافیایی رصدگاه: 3250
طول جغرافیایی رصدگاه: 5105
ابزار رصدی: تلسکوپ 6 اینچ نیوتونی اسکای واچر - تلسکوپ 5 اینچ کاسگیرین
اسکای واچر - دوربین دوچشمی نایت اسکای 20*80 - دوربین دوچشمی نایت اسکای
15*70
ابزار عکاسی: canon 550D - canon 5D mark2 - canon 450D - Lenz 1200mm
Tele canon - Lenz 18*55 canon - Lenz 70*200 canon
فیلتر مورد استفاده: فیلتر مایلار و رصد غیر مستقیم
رصدگران: علی قاهری-لیلا عطائی-مهدی کرمانشاهی-زهرا روح الله-محمد
کاظمی-فرناز محمدی-رضا قیلیچخانی-هاجر منتظری-میلاد ملکی-کانون
بهار-کانون سیمرغ اندیشه-دانشگاه غیر انتفاعی واحد اصفهان
توضیحات: مکان رصد از چند روز قبل هنگام طلوع خورشید انتخاب شده بود.
مانع افق شرقی 1.5 درجه کوهستان در دوردست بود کهه عکاسی در هنگام طلوع
را آسان مینمود. با زمان سنجی لحظه های برخورد سوم و چهارم با هماهنگی با
رصدگری در همدان اقدام به اندازه گیری فاصله ی زهره تا زمین و قطر زهره
نمودیم که ارقام به دست آمده به پیوست ارسال خواهد شد.
با احترام. گروه ورجاوند نجف آباد
توجه توجه
جهت انجام پروژه بر روی عکس ها از افرادی که عکس گرفته اند و زمان را ثبت کرده اند خواهشمندم فاصله زاویه ای زهره از مرکز خورشید رو با دقت میلی متر و زمان هر عکس در فایل اکسل بنویسید و به بنده میل کنید البته اگر خواستید تا در یک پروژه ساده فاصله زاویه ای مینیمم زهره رو با فیت نمودار پیدا کنیم . البته در فایل ارسالی نوع و اطلاعات تلسکوپ و عرض و طول و ارتفاع فراموش نشود.
ممنون
ایمیل اینجانب: astronomy_ata2@yahoo.com
برنامه گذر رو ما توی پژوهش سرای دکتر فقیهی اصفهان بر گزار کردیم
از شب قبل بچه های انجمن رفتیم پژوهش سرا تا صبح کار های انجام نشده رو تموم کردیم
صبح هم از اداره آموزش و پرورش بسیاری از کارمندان و دانش آموزان به همراه خانواده هاشون برای رصد اومدند
این هم عکس ها:
شب قبل:
دوستان گرافیست در حال کشیدن لوگوی انجمن و پژوهش سرا
طرحی از دوستان دومینو برای گذر زهره و انجمن نجوم
صبح :
چند تا از بچه های دبستانی قبل از طلوع خورشید به محل رصد اومده بودند
جمعی از دوستان در حال کشیدن اسکچ
ذوق و هنر بچه های انجمن از رنگ قاب فیلتر ها مشخصه
اینجانب در حال توضیح چگونگی عکاسی از گذر
قابل ذکر بگم قرار بود هیچ کس کنار من نیاد چون میخواستم عکس بگیرم ولی فکر کنم خواجه حافظ شیرازی فقط پیش من نیومد!!!
--------------------------------------------
بچه های انجمن:
آقایان:
نوید مقتدری زاده ( رئیس انجمن)
مسیح نیکوکارزاه
محمد مهدی صادقی ( ایشون در تمام طول رصد قصد داشتن منو کور کنند با خورشید lol)
خانم ها:
مهرنوش معلمی( اینجانب)
زهرا موید نیا
زهرا جاودان نژاد
شکیبا کیانی
اسما وطن خواه
نگار( فامیلش بلد نیستم)
جا داره همین جا از مسئول محترم پژوهش سرا آقای شکرانی تشکر بکنم که واقعا ما رو توی این برنامه همراهی کردن و همچنین بچه های انجمن سازه های ماکارانی و دومینو
ویرایش توسط Mehrnoosh : 06-11-2012 در ساعت 06:33 PM
من خدا را دارم ،
کوله بارم بــــــر دوش ،
سفری بی همــــــراه ،
گم شدن تا ته تنــــهایی محض ،
هر کجا لرزیدی از سفر ترسیــدی ،
تو بگو از ته دل من خـــــــــــــــــــــدا را دارم.
*sh, af.skylover, Astronomer, Astronomy, ata moradi, Faraz Amiri, farshad, gissoo, golaftab, Mahtabe kavir, marzieh, Mehrzad-jupiter, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, rezash, SSgumS, stargazer, subaro, م.ح.اربابی فر, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, yasiii, yperseusy, آسمون, رخساره روشنی
سلام بر همه دوستانه گذر دیده روزگار!
همونطور که مشاهده کردید، خانم هستی در پست شماره 111 یک گزارش مفصل در رابطه با برنامه گذر زهره در کویر میقان نوشتند.
من هم با یه چند تا عکس در رابطه با این برنامه در خدمتتون هستم
به علت غبار توی افق ، نمیشد که خیلی خورشید رو شارپ در تصاویر ثبت کرد :
گذر تخم مرغی شکل !
گزارش عکسهای گروهی برنامه، در پست بعدی...
یه چیزایی بعدا معلوم خواهد شد؛ صبر باید و همت!
*sh, af.skylover, Amirali, Astronomer, Astronomy, ata moradi, BigBang, Ehsan, fampersi, Faraz Amiri, farshad, Flare star, gissoo, golaftab, marzieh, mobi, mohsen4465, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, sara sadeghian, sourena, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, محمدرضا صادقیان, نازنین زهرا, هانیه امیری, yasiii, yperseusy, آسمون, رخساره روشنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)