سلام به همه همراهان آوایی
همون طور که میدونید، ویکی نجوم مدتی هست که کار خودش را به صورت آزمایشی آغاز کرده است. در راستای تکمیل ویکی نجوم و همچنین آموزش ترجمه متن های انگلیسی نجومی، مناسب دیدم که این تاپیک را ایجاد کنم تا بتونیم توی اون، به کمک هم، متن های مناسب برای ویکی نجوم را ترجمه کنیم.
در این تاپیک از منابع مختلفی استفاده خواهیم کرد ولی سعی میکنیم که حتما معتبر باشند. ویکیپدیای انگلیسی شاید پر استفاده ترین منبع ما باشه.
روند این تاپیک به این صورت هست:
مدیران ویکی نجوم در اینجا، یا به صورت پیام خصوصی به من اعلام می کنند که مثلا به ترجمه یک مدخل خاص در ویکی نجوم احتیاج دارند. بعد من در اینترنت می گردم و یک منبع مناسب پیدا می کنم. متن های انتخابی معمولا خلاصه و در حد 5 تا 10 خط خواهد بود. بعد منبع و متن را اینجا قرار میدم و هر کس داوطلب ترجمه هست، اینجا اعلام میکنه و سپس ترجمه متن را تا 2 روز بعد به من ارسال میکنه (به صورت پیام خصوصی). در نهایت من متن ویرایش شده نهایی را اینجا قرار میدم و این چرخه تکرار خواهد شد.
نکته اول این که وقتی کسی اعلام میکنه که مایل و قادر به ترجمه یک متن هست، خودش مسئول ترجمه میشه و لطفا دیگه کسی درخواست ترجمه نده تا زمان متن بعدی. نکته بعدی این که متن ترجمه را حتما به من پیام خصوصی کنید چون من باید ویرایشش کنم و بعد اینجا ارسال کنم. اینطوری ایرادات متن را فقط مترجمش میفهمه و بقیه متوجه نمی شوند.
با این کار هم کسانی که در ترجمه شرکت می کنند آموزش می بینند و هم ویکی نجوم تکمیل میشه
----------------------------------------------------------------------
لیست موضوعات ترجمه شده تا آخر خرداد 92 (کلیک کنید)
لیست موضوعات ترجمه شده از ابتدای تیر 92 تا آخر آبان ماه 92 (کلیک کنید)
دانلود کتاب اطلس اجرام مسیه، جهت ترجمه اجرام مسیه
لینک کمکی دانلود کتاب اطلس اجرام مسیه
لیست موضوعات ترجمه شده از ابتدای آذر 92
مسیه 41-Fery-JWST و zeinab ashouri
مسیه 9 - AZIN
مسیه 59-astrophysics
مسیه 62-Azadeh-gholipour
مسیه 52-AZIN
مسیه 53-AZIN
مسیه 50-AZIN
مسیه 55-H.Taeb
مسیه 17-AZIN