با معذرت ، حالم خوب نبود !!! منظورم سقراط بود . به نظر من این نسل اولین کسانی بودند که سعی کردند از عادت های روز مره بگذرند و به چیز هایی که شهود انسان آنها را قطعی میپنداشت را دوباره بررسی کنند ، سقراط با مطرح کردن پرسش هایی ساده (همچون عدالت چیست ؟) از اولین کسانی بود که تکامل انسان را در مرحله ی جدیدی قرار داد و راه او را کج کرد !!! بودا که در سالهای بسیار پیش از یونانیان آغازگر ( یا در واقع تکامل اندیشه شرق ، چرا که قبل از او نمیتوان کنفسیوس را فراموش کرد ) اندیشه هایی جدید در گذر زمان بود ، او مسائلی را مطرح کرد که تا هنوز برای ما از ارزشی عمیق برخوردارند و یا ضد ارزشی مهم برای ما بشمار میروند . آنچنان که به نظر من چنان انقلابی را انجام داد( که در مدت های بسیار دوری به اروپا رسید ) که حتی نتایجی را در پی داشت که حتی حوزه ی پسامدرنیسم امروزه را هم در نظر دارد . بزرگترین انقلاب در انسان به نظر من تفکر انسان در ماهیت خویشتن بود .
امیدرارم که دوباره انقلاب های این چنینی در بشریت ایجاد شه...ولی پیام آوران دیگری هم بودند که که اثر عمیقی در تاریخ بشریت داشتند و به نظر من شاید متعلق به سالهای دو...ر باشند ولی حرفشون تا ابدیت در در مورد انسان و انسانیت صادق است ،از جمله زرتشت (البته بگزریم که این چیز ها در زندگی انسان قرن بیست ویک ، زیادملموس نیست و بیشتر شبیه شعار است )
راستی امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه...
منم اول گفتم ، حرف شما درسته ، همه چیز در گذر زمان اتفاق افتاده ، نمیشه مطلقا کس خاصی رو نام برد !!!گفتین زرتشت یاد نیچه افتادم(چنین گفت زرتشت ) و حملش به سقراط به خاطر ایجاد چنین انقلابی !!!
سلام در مورد سوال اولتون هر چیزی که در گذشته اتفاق افتاده با توجه به اینکه ربطی به این زمان نداره ولی روی ما اثر میگذاره.چون در ضمیر نا خود آگاه ما ثبت میشه.بهترین کار اینه که از گذشته ها درس بگیریم و اونها رو مورد مطالعه قرار بدیم.ولی انسان این توانایی رو داره که بتونه سرنوشتشو تغییر بده و به کسی که میخواد تبدیل بشه.بهتر با نگاهی کوتاه به گذشته و نگاهی عمیق به آینده زندگی کنیم.
سلام دوست عزیز همه میگن باید از گذشته درس بگیریم ولی هر انسانی دوست داره خودش یه موضوعی رو تجربه کنه البته همه موارد نه ولی اکثرا دوست داریم خودم بیشتر موضوعات را تجربه کنیم البته تفکرات گذشته بی هیچ شکی رو ما تاثیر دارن نمی شه اینو انکار کرد ولی به مرور زمان با تامل و تفکر در ریشه ها و فرهنگهای پیشین و با پیشرفت علم میشه تفکرات قدیمی رو تغییر داد یا فراموش کرد
ی حدیث داریم که میگه: انسان عاقل کسیست که از تجربه ها پند بگیرد... قدیمیا چیزی رو تجربه کردن که چیزی رو میگن... ک شاید گاهی درست باشه و گاهی غلط... پیروی کورکورانه از این تفکرات اشتباهه... آدم گاهی خودش باید تجربه کنه چیزیو تا بتونه بفهمه... اگه همه میخاستن از تفکرات قدیمی اطاعت کنن... هیچوقت چیز جدیدی اختراع/کشف نمیشد!!!!!!!!!!!! مثلا گالیله و ...