اگه بخوام بین المللی کار کنم پیانو. ولی سه تار ساز دل و عارفانست و زیبا و تار سلطان! البته یکی از دوستانم(استادم) استعدادی تو سازهای کوبه یی در من دیده... کلا موسیقی روح آدمو نوازش میده / مهم اینه که چه سازی بهت می سازه!!!
من عاشق ویولون،پیانو،سه تار هستم ویولون و پیانو میزنم از سنتور هم خیلی خوشم میاد ولی فعلا پیگیرش نیسم
ساز و نوازندگی خیلی خوبه ولی مهمتر از اون فهم موسیقی هست ، شما اگر خود موسیقی رو درست بشناسید با یه چوب خشک هم میتونید عواطفتون رو بیان کنید . مثال من استاد علیزادست ، ایشون موسیقی رو درک کردن و میفهمن واسه همین آثارشون عمیق و اعجاب انگیزه ( میتونید آلبوم های : آن و آن ، سلانه ، پرنده ها و ... از این استاد بزرگوار گوش کنید و نتوجه منظورم بشید) مثال دیگه موسیقی باستانی یا مقامی ایران هست که با سازهای نسبتا ابتدایی با تعداد اکتاو های بسیار کم معجزه میکنن مثل دوتار ، تنبور ، قیژک ... و معمولا در نواحی که این سازها متداوله رسم بر این هست که شما ابتدا با فرهنگ و تاریخ این موسیقی ها آشنا میشید بعد در مرحله آخر به سراغ تکنیک های نوازندگی میرید . پس اول فهم موسیقی بعدش انتخاب ساز و مهارت در نوازندگی
درسته بینش موسیقیایی داشتن خیلی مهمه.... با این حال من عاشق سه تارم و روز به روز عاشقتر میشم 10-11سالی میشه که ساز میزنم!
عاشق پیانو هستم و پیانو مینوازم
واقعا اگر وقتشو داشتم سراغ همه ی ساز ها میرفتم...مخصوصا گیتار اول گیتار دوم پیانو سوم سنتور ایشالا تلافیشو بعد کنکور در میارم(برنامه ها دارم برا بعد کنکور...باش کنکور تا بیام سراغت!)
من پیانو و گیتار و درامز (drums) خیلی دوست دارم! بالاخره یه روزی یه درامر (drummer) میشم! یعنی عاشقشما!! من پیانو میزنم.
من هفت ساله کمانچه میزنم و واقعا عاشق این ساز هستم بعد کمانچه هم سه تار و دوست دارم
من سه تار می زنم البته تازه شروع کردم
سنتور دوست دارم!