دوستان من میخوام ویلولون بخرم. کسی میتونه منو راهنمایی بکنه ؟
یه گیتار خوبم بخوام بخرم باید چیجوری باشه؟ ( کلا )
از برادران مطرب تقاضای راهنمایی داریم
من پیشنهادم اینه اول ببینید توانایی و استعداد نواختن چه سازی رو دارین بعد برید سراغش ، به طور مثال عرض میکنم ویولون نواز موفق شدن نیاز به تمرین روزانه بالای ۵ ساعت داره و ایضا انگشتان کشیده و مچ قوی و صبر و حوصله زیاد و از همه مهمتر خانواده شکیبا و مکان برای تمرین !!! چون واقعا در ابتدای یادگیری صداهای فجیعی از این ساز در میاد و تا زمانی که شما بخواین یهودی منوهین بشین خانواده و اطرافیانتون پیر شدن !!! چه بسا شنواییشون هم آسیب دیده !!! پس حسابی راجع به ویولون فکر کنید بعد برید سراغش گیتار هم به همین منواله ولی یادگیریش و شروع نوازندگیش معمولا سریعتر از ویولون هست . گیتار از ۲۰۰ تومن شروع میشه تا ۱۲ ملیون و به بالا ویولون هم تو همین حدوداست
بادرود فراوان! یکی از همشهری های من سازی اختراع کرده یا بهتره بگم سازی متولد کرده به نام ((یسنای)) این ساز واقعا صدایی تازه در موسیقی ایران ماست وصدایی بسیاااار دلنشین و نافذ داره
سلام دوستان عزیز من تازه به این گروه ملحق شدم . من سه تار و تنبور میزنم ولی کمانچه رو از همه سازها بیشتر دوست دارم .
آیدا رجبی عزیز اگر لطف کنید در مورد ساز جدید یسنای توضیحات بیشتری ارائه دهید ممنون میشم . من ساز سازی هم میکنم البته تنبور و سه تار و یک ساز جدید که انشالله در آینده براتون از ساختارش صحبت خواهم کرد . با تشکر
سلام دوستان کسی اینجا"کمانچه" نمیزنه؟
من یک ساز نه چندان جدید معرفی می کنم که شاید دوستان نوازنده بشناسن اسم این ساز صراحی هستش و استاد شجریان اختراعش کردن. 4تار دارد وبا آرشه نواخته میشه افرادی که ویولن یا کمانچه میزنند به راحتی میتونن این ساز رو هم بزنن! و خارج از این ساز دوست من با 10 تا لیوان که توی هر کدومشون مقداری آب ریخته بود یه ساز ساخت!... مقدار آب در هر ظرف متفاوت بود و اون دستش رو توی آب هر لیوان میکرد و به لبه لیوان می کشید خب صدای جالبی داشت...
آیدا جان ممکنه راجب یسنای بیشتر توضیح بدی؟