من شدیدا در زبان فارسی ضعیفم الان کلی اشکال دارم که گفتم بپرسم باشد که جوان مردی بهم کمک کنه! 1.الگوی هجایی موذن آیا این که میگم میشه؟صامت،مصوت/مصوت،صامت/صامت،مصوت،صامت بعد هجا می تونه با مصوت مگه شروع شه؟؟؟درستش چیه؟ 2.براعت یعنی چی؟ 3.صفحه ی 60 سوال دو این تو نهایی بیاد باید چی بنویسیم؟ 4.خوازه،خوالیگر معنیشون چیه؟بعد دشخواری همون دشواری الانمونه معنیش؟ 5.فرزند خصال خویشتن باش یعنی چی؟ 6.اتکا من از خودم در آوردم اداره ی تامین کالای ارتش(می تونین مسخرم کنین چون خودمم خودمو مسخره می کنم در این مورد)حالا درستش چیه؟؟ 7.کبیر جمعش چیه؟ 8.علاوه بر صامت ی چه صامت های دیگه ای مشمول افزایش میشن؟؟؟ 9.توی جمله ی ما ورزش دوچرخه سواری را برای فصل تابستان مناسب می دانیم. چرا 11 واژس؟من چرا 12 تا می شمارم؟ 10.وقتی توی جمله میگه دانشگاه تهران باید وصتش مصوتم بذاریم بعد تکواژ و واژه بشماریم یا نذاریم؟ (یه سوال تو نهایی اومده بود توی جمله!) چه قدر من اشکال دارم.زبان فارسی رد میشم!
ببین 2 و 4 و 5 و 6 رو میتونی از اینترنت در بیاری! کبیر فک کنم بشه کِبار مناسب می دانیم یک فعله فک کنم 10 ام فک کنم آره بقیشو هم خیلی شک دارم!
نه یه فعل نیست چون میگیم چگونه می دانیم؟جواب می دیم مناسب می دانیم پس مسنده!
آهان اون دانشگاه تهران منم میگمآره ولی توی نهایی شماره ی 13 بنی هاشمی اگه بگی آره غلط در میاد من نمی دونم اشکال از منه یعنی غلطم توی جال دیگس یا نه واقعا نباید بگیم! بعد یه چیزی تماشاواژه ایه که معناشو از دست داده بعد معنای جدید گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره راست میگی این از اون چهار نوع فعل اسنادیه!
تماشا قبلاً به معنی راه رفتن بوده الآن شده نگاه کردن کبیر میشه کبار بعد اکبر میشه اکابر ؟
9 فک کنم به این دلیله که فرض کردن دوچرخه سواری واژه ی مشتق مرکبه و کلا یه واژه است. تو 1 قسمت دوم باید صامت+مصوت باشه.(/ء_َ/) 3 فک کنم رمان گونه باشه. البته متن خیلی زیاده و امکان نداره تو نهایی بیاد! تو 8 فک کنم هر جا میانجی بیاد افزایش حساب می شه.(مثل ج و گ و ک و ...) امیدوارم همه بتونیم تو امتحان فردا لا اقل به 1 سوال جواب بدیم و اون سوال نام و نام خانوادگی نباشه!
همچنین: اتکا= اتحادیه تعاونی کارکنان ارتش
چه قدر شبیه چیزیه که من گفتمااااااااااااا
امتحان خوب بود. ساده ترین سوال فک کنم اون سوال "شابک" بود...