سلام به همگی. من سعید هستم از نجف آباد اصفهان. چند سالیه که عکاسی می کنم .دوست دارم با بقیه اعضا آشنا بشم. موفق باشین.
سلام دوستان جلال هستم خوشحال میشم بتونم کمکی در جهت بهتر شدن این گروه انجام بدم و بتونم از شما ها هم یاد بگیرم
اضافه کنم که اهوازی هستم ولی فعلن تهرانم دوربینم Canon EOS 1000D فوق العاده نیست ولی خیلی دوسش دارم!!! عکاسی نجومی .تلفیق آسمان و طبیعت رو هم کار کردم و کمی هم یاد دادم دوستان ابزار خودشون رو هم لطفا معرفی کنن و شهر محل اقامتشون رو هم بگن و این که زمینه کاریشون ی ازمینه مورد علاقه عکاسی شون چیه
من علاقه ی شدیدی به عکس ها وعکاسی نجوم دارم ولی متاسفانه اصلاعات وتوانایی هام خیلی کمه است.یعنی ازعکاسی هیچ چیزنمیدونم امیدوارم اینجابرام مفیدواقع بشه وبتوانم چیزهای زیادی یادبگیرم و بتوانم در حدتوانایی خودم چیزی رایادبدهم.
سلام...بنده مرضیه هدایتی هستم از تهران... خب من عکاسی رو دوست دارم... کلاس هم میرم... اما هنوز نمیتونم عکس خوبی بگیرم... ناشی ام من...
منم خیلی این کارو دوست دارم ولی هیچ سررشته ای ازش ندارم!!!
سلام من مهدی هستم از مشهد رشته تحصیلیم هنر حدود 5 ساله عکاسی میکنم و حدود 3 ساله عکاسی نجومی معمولا از دوربین های dslr استفاده می کنم. که دوربین خودم هم از این نوع است الانم دارم به صورت حرفه ای تر روی عکاسی و به خصوص عکاسی نجومی کار میکنم
افرادی که به طور مستمر و جدی در زمینه عکاسی نجومی کار میکنن یعنی حداقل دو ماه یک بار میرن برای عکاسی یا این که می خوان شروع به کار جدی بکنن و حداقل ابزار عکاسی نجومی رو دارن اعلام کنن که در برنامه ای که در آینده نزدیک اعلام میشه برنامه ریزی بتونیم بکنیم
سلام. من اعظم هستم و چند باری عکاسی کردم. دوست دارم بازم این کار رو انجام بدم اما نمی دونم باید با چ دوربینی این کار رو بکنم. می شه بابت دوربین راهنماییم کنید. من قبلا با زنیت عکاسی میکردم. مرسی
اره بچه ها من هم ده بیست بار عکاسی کردم ولی خیلی خوب نشد فقط دو تاعکس خوب گرفتم من هم به عکاسی علاقه دارم