با سلام در این قسمت قراره دوستان اگه سوالی داشتند بپرسند و هر موقع هم که من تونستم مقاله ای رو بزارم گوشی هوشمند چیه؟ گوشی هوشمند اساسا گوشی نیست که خودش تفکر کنه و کاری رو انجام بده بلکه گوشی هست که کارهایی فراتر از موبایل معمولی میشه باهاش انجام داد مهم ترین مشخصه اون cpu و gpu هست ینی میتونه با قدرتی فراتر از بقیه موبایل ها پردازش کنه. برای مثال در گوشی های اندرویدی گلکسی اس 2 و 3 با وجود پردازنده های 2 و 4 هسته ای میتونه فیلم های فول اچ دی ضبط کنه و پخش کنه و حتی بازی هایی از این قبیل رو هم اجرا کنه مثالی دیگر این هست که این گوشی ها میتونند برنامه هایی رو اجرا کنند که قابلیت اون ها رو افزایش بده مثل انواع و اقسام برنامه های دوربین و غیره برنامه هایی که روی این گوشی ها خیلی بدرد نجوم میخوره گوگل اسکای مپ هست که قابلیت جست و جو ی اجرام سماوی را هم دارد ادامه دارد...
در قسمت قبل به دلایلی که باعث میشه به بعضی از گوشی ها لفظ هوشمند اطلاق بشه پرداختیم این بحث در مورد سنسور هاست گوشی هوشمند محیط اطرافشو به چند روش حس می کنه شتاب سنج:شتاب گوشی و طرز قرارگیری اونو تشخیص میده قطب نما:جهت گوشی را شناسایی میکنه جی پی اس :موقعیت اونو شناسایی می کنه و بقه مکان ها رو تشخیص میده فشار سنج:سنسوری جدیده که فشار هوا رو تشخیص میده و می تونه ارتفاع رو بسنجه البته در بعضی از گوشی های عادی هم چنین چیز هایی وجود داره ولی در گوشی هوشمند میتونه این سنسور ها رو با هم همکاری بده و ویژگی جدیدی رو به گوشی ببخشه در ادامه به این مورد اشاره میشه...
با سلام ببخشید که کمی دیر شد چون که اینترنت اینجا مدتی قطع بود و من نتونستم که مطالب رو بزارم این بحث در مورد تبلت ها هست ،رایانه هایی که اندازه های کوچکی دارند (10،8،7اینچ) که بیش تر برای کسانی کاربرد داره که می خوان رایانه همراهشون باشه در نجوم هم خیلی کاربرد داره از جمله کاربرد های اون میشه به نقشه های نجومی،نرم افزار هایی که هست،اطلاعات درباره اجرام سماوی و اینترنت اشاره کرد. از تبلت هایی که خیلی کاربرد داره میتوا به تبلت فوق العاده نکسوس 7 اشاره کرد این تبلت با همکاری شرکت ایسوس و گوگل ساخته شده و اندروید خالص است سی پی یو آن 4 هسته ای است که در کنار گرافیک 12 هسته ای و رم 1 گیگابایت تجربه خوبی را به شما می دهد.
در ادامه مبحث قبل تبلت نکسوس 7 اینچ همانطور که گفته شد بسیار با قدرت است و دستگاهی است که هر چند قیمت کمی دارد ولی امکاناتی برابر با تبلتی با قیمت 3 برابر این تبلت را داراست این تبلت با صفحه نمایش با کیفیت بالا و همچنین سرعت زیاد و سیتم عامل اندرویدjelly bean 4.1 تجربه ای زیبا و دلپذیر را از دنیای دیجیتال در اختیار شما قرار می دهد ادامه دارد...
نسخه های مختلف اندرویید نسخه 1.5 cup cake نسخه 1.6 donut نسخه 2.0 eclair نسخه 2.2 froyo نسخه 2.3 gingerbread نسخه 3 honrycomb نسخه4 ice cream sandwich نسخه 4.1 و آپدیت (4.2) jelly bean
با سلام من مدتی از فضای اینترنت دور بودم و نتونستم به انجمن سر بزنم ان شاء الله فردا بررسی چند تبلت رو میزارم و اگر دوستان سوالی دارنو مطرح کنند تا پاسخ داده بشه با تشکر
سلام من یه سوالی داشتم اونم اینه که برادرم می خواد نرم افزار اندرویدشو آبدیت کنه هی میگه چطوری آبدیتش کنم
با سلام اگه خبر داشته باشید مدتی هست که نسخه ای جدید از اندروید ارائه شده به نام( کیک پای لیمو،Key Lime Pie) تمامی نسخه های اندرویید به نام یک خوراکی هست و به ترتیب حروف الفبا هم ارائه می شوند این نسخه ،نسخه 5(شاید هم 4.3)هست به نظر می رسه نسخه جدید اندوید در Google I/O 2013 معرفی شه
سلام دوست عزیز ببخشید اگه دیر پاسخ دادم اگه منظور شما آپدیت نسخه اندروید باشه باید ابتدا نسخه ای که مخصوص گوشی شما و از طرف شرکت سازنده ارائه شده را از اینتر نت دانلود و سپس بر روی گوشی اجرا کرده تا به روز شود حتما باید نسخه مخصوص گوشی باشه چون هر شرکتی یک رابط کاربری را به گوشی های خود اضافه می کند بنابر این ان اپدیت باید با رابط کاربری سازگار باشد برای مثال رابط کاربری سامسونگ ،تاچ ویز، و را بط کاربری htc،sense می باشد البته اگر گوشی شما از یری نکسوس باشد(گوشی های گوگل که هر یک توسط شرکتی ساخته می شود مثل lg,samaung,htcو...)کار شما آسان تر است چون در این گوشی ها با رابط کاربری خالص اندروید مواجه هستید. اگر هم موفق به اپدیت نشدید به یک خدمات دهنده معتبر مراجعه کنید تا گوشی شما را آپدیت کند
نسخه جدید اندروید 4.4 با نام kit kat (شکلاتی از شرکت نستله ) ارائه شد.