سلام من طه ناگهی هستم 13 سالمه و در تهران زندگی می کنم. و یکی از علاقم دنیای مجازی رایانه است. البته خدای کامپیوتر نیستم.اطلاعاتم بیشتر در زمینه Ipad است. امیدوارم با کمک هم بتوانیم اطلاعات کامپیوتری یک دیگر را بالا ببریم.
سلام منم آرین هستم . اهل یزد ، زیاد نمیتونم کمکی بهتون بکنم ولی میتونم که از اطلاعاتتون استفاده کنم . پس شما بگین من استفاده ببرم . بگم بهتون شاگرد خوبی هستم .!!!!!!
با سلام من علیرضا محمدی هستم از دودج زرقان در نزدیکی شیراز تخصصم رایانه هست و تقریبا بهش واردم. از گوشی های هوشند اندرویدی هم خوشم میاد ولی فعلا من همچین گوشی رو ندارم. ان شاء الله اگه پول گیرم اومد یک گوشی اندرویدی رو میگیرم.
از دوستان خواهش دارم که خودشان را معرفی کنند و هم چنین مشاکت فعال داشته باشند. ممنون
سلام من آیو هستم! یه نوجون که علاقه داره به علم امیدوارم چیز های خوبی از این گروه یاد بگیرم
درود خب من هم خودم رو معرفی کنم من محسن قاسمی هستم که قراره دانشجوی شیمی فناوری اطلاعات بشم خیلی هم اهل گوشی نیستم ولی انشاالله سعی میکنم در زمینه کامپیوتر مطالب موثری قرار بدم
سلام، من مهدیه م، بیشتر تخصصم تو کامپیوتر در ضمینه درست کردن پاورپوینت و کمی هم تو فتوشاپه! گوشیمم میخوام عوض کنم.
سلام من میلادم بیشتر تخصصم تو نجومه ولی پاور پونت رو محشر درست میکنم. 16 سالمه و بچه رفسنجانم! یه چندتا والپیپر برای کامپیوتر درست کردم که از اینجا دانلود میشه.
سلام من سعید جعفری هستم بیشتر تخصصم در نرم افزار نوکیا و اندروید می باشد و با نرم افزار های کمکی کامپیوتر هم اشنایی دارم
سلام دوستان من مرضیه سمیع هستم، کامپیوتر میخونم و خیلی رشتم و فناوری اطلاعات و تکنولوژی را دوست دارم و امیدوارم بتونم روز به روز علم خودم را افزایش و به روز کنم.....و بتونم یه مهندس متبحر بشم (اعتماد به نفسو دارین؟!! ) تقریبا توی کامپیوتر کم وبیش از تمام جنبه هاش وارد شدم و کار کردم (چون رشتم هست یه جورایی تخصصی کار میکنیم) اما..... زیاد درگیر موبایل نیستم و اطلاعات چندانی ندارم... دیگه...... خوشحالم که در جمع مهندسین هستم و امیدوارم حضورم توی جمع مفید باشه و بتونم نهایت استفاده را داشته باشم