یوفو

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. kimiya-gh
    kimiya-gh
    تو باشگاه آذر نرفتی
    ساراجون میشه دیگه چیزی ننویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    میزنم زی شرطمونااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
  2. Mahdieh. GH
    Mahdieh. GH
    چرااااااااااا بابا گفت باشگاه قبلی... من فکر کردم آبانو میگه... چرا اتفاقا آذرو رفتم سارا خانوم و دوستاشم پشت سر ما بودن ، بچه ها بحث داره پراکنده میشه... کیمیا جان خودتم در رابطه با یوفو مطلب بذاری بد نیست...
  3. A.sarajoon
    A.sarajoon
    مهدیه جان من مطالب زیادی دارم هروقت وقت داشتم مطلب میزارم
  4. Mahdieh. GH
    Mahdieh. GH
    باشه سارا جان پس تا آخر امتحانا بحث فقط سر تعریف یوفو می مونه و هرکس هر اطلاعی داشت بیاد بگه...
    ممنون
  5. Mahdieh. GH
    Mahdieh. GH
    کیمیا خانم، بحث از دهن افتاد، نکنه رفتی هرمزگان که دیگه این جا حرف نمیزنی...
    یوفو یعنی چی؟
    عزیزم تو مطلب نزنی کی بزنه؟
    راستی جریان باشگاه واسه کنفرانس یوفو چی شد؟
  6. A.sarajoon
    A.sarajoon
    خیلی جالبه مهدیه جون وقتی بحث کنفرانس یوفو میاد وسط کیمیا میگه برای کنفراس اعتماد به نفسش رو از دست داده ولی میخواد پدیده اسفند ماه رو کنفرانس بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  7. kimiya-gh
    kimiya-gh
    خب دوستان بحث رو شروع میکنیم
  8. Mahdieh. GH
    Mahdieh. GH
    خبببببببببببببببببببببببب ب
    میبینم که اینجا یه خبراییه!!!!!!!!!!!
    کنفرانس!
    باشگاه!
    و...
    کیمیا جان بحثو که من شروع کردم، باید ادامه بدیم!!!!
  9. kimiya-gh
    kimiya-gh
    UFO در زبان انگلیسی مخفف کلمات Unidentified Flying Object به معنی اشیا پرنده ناشناخته است. در مورد یوفو ها در ذهن شما یعنی هرکسی که موضوع اونها رو بدونه سوالات متعددی ایجاد میشه که خیلی از اونها جوابه مشخصی ندارن و اما چند نمونه از این جور سوالا:
    چه کسانی می توانند یوفو ها را ببینه؟ چه منابع رسمی گزارش از حضور آن ها در جهان و حتی ایران دادن؟ یوفوها چه شکلی هستن؟ با چه سرعتی حرکت می کنن؟ از چه جنسی هستن؟ از کجا اومدن؟ بیشتر در چه زمان ها و مکان هایی دیده شدن؟ آیا افرادی که با این موجودات ملاقات داشتن مجروح شدن؟ و یا اصلاً زنده هستن؟ همچنین اطلاعاتی در مورد اولین نفری که یوفو ها را دید و ... .

در کشور ما متأسفانه مرکزی وجود نداره که تحقیقات کاملی در مورد یوفو ها انجام داده باشه. اما در کشورهای دیگه ای از قبیل آمریکا سازمان های مختلفی از جمله ناسا روی ایــن موضوع کــار می کنن و آرشیو بزرگی هم از موارد مشاهده یوفوها دارن.
  10. kimiya-gh
    kimiya-gh
    بعد نگین مطلب نمییییذاری
    این بحث کو طرفدار
    ها؟؟؟
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
© تمامی حقوق برای آوا استار محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد