با سلام دوستان لطفا مکان های رصدی ک تا ب حال رفته اید را همراه با تاریخ آن و حد قدر آسمانش بیان کنید با تشکر
رزومه تیر ماه1391 8/تیر روستای خونداب کاروانسرا جلوگیر -- تعداد شرکت کنندگان3نفر 9/تیر روستای سیور تعداد -- شرکت کنندگان 5 نفر 14/تیر روستای علی اباد --- شرکت کنندگان 3نفر برای برسی امنیت منطقه برای رصد های بعدی 22تیر عبادتگاه زرتشتیان در یزد -- تعداد شرکت کنندگان 37نفر 28/تیر چشمه دیمه -- تعداد شرکت کنندگان8نفر
-منطقه حفاظت شده قمیشلو 15 كيلومتري شهر تيران و در محدوده جغرافياييe5127 تا e5100 و عرض جغرافيايي n3305 تا n3243 ، هم دارای مکان دیدنی(کاخ تفریحی ظله سلطان) و هم دارای ویلایی(امکانات ویژه و بهداشتی) برای اسکان هستش. البته چون منطقه حفاظت شده ست باید چندماه توی نوبت باشین و هماهنگ کنید و منطقه ای بسیار مناسب برای رصده. -البته سد خمیران در نزدیکی تیران هم مکان خوبی برای رصده و محل اسکان و استراحت هم داره و من هم شبهای زمستان و هم شبهای تابستان زیادی رو با گروه برای رصد به این مکان رفتم. آدرس: چند کیلومتر بعد از رد شدن از شهرستان تیران،سمت راست جاده تابلو داره و هم اینکه عکس (آرم) الله روی کوه نمایانه. -جای دیگری که ما به رصد رفتیم شهریور 91 کویر مرنجاب شمال شهرستان آران و بیدگل بود که شب رو هم در کاروانسرا اقامت کردیم . واقعا آسمان جذابی برای رصد داره.
تجربه ی من درحدرصدعمومی نجوم ادیب است.البته قراره فراترازاین بشه.مرکزنجوم ادیب واقع درخیابان سعادت آبادجنب ورزشگاه امین روزپنجشنبه 16مردادبرنامه رصدعمومی داره حتما بیاین مطمعنن پشیمان نخواهیدشد.