کی؟! من؟! آزمون؟!!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. Astronomy
    Astronomy
    سلام

شما تو آزمون هایی مثل قلمچی و گزینه دو و گاج و غیره شرکت میکنید؟

کدوم از همه بهتره؟ چرا؟

چقدر تاثیر دارند؟ مفید هستن؟

به نظرتون از سال چندم بریم برامون مفیده؟

و اگر هم خواستید تراز و رتبه هاتون رو اینجا بگید
  2. Aries
    Aries
    من تو آزمون های قلم چی شرکت میکنم.
    به نظرم قلم چی از حیث نزدیکی به کنکور و گسترش جامعه آماری وضعیت مطلوبی داره. ( جمله ادبی رو داشتین!!!)
    برای هر کس که درس بخونه این برنامه های جانبی مفیده و حتی اگه تو این آزمون ها شرکت نکنه ولی سخت کوش باشه موفق میشه ، آدم تنبل و درس نخون هم هر چی بیشتر از این چیز ها استفاده کنه بیشتر گیج میشه و آخرش هم معمولا موفق نمیشه!
  3. roset
    roset
    خوب سال کنکور که میرسه فکر کنم تقریبا اکثریت بچه ها تو آزمون های مختلف شرکت میکنن از وسطای سال دوم منم این کار رو انجام دادم گزینه دو شرکت میکنم و فکر میکنم برای من خیلی مفید بود ه حداقل تو نظم دادن به درسهام و مخصوصا سوالات گزینه دو والبته دی وی دی ها خیلی به من کمک کردن نمیشه گفت کدوم از همه بهتره خوب برای اشخاص متفاوت فرق داره برای خودم گزینه رو بهترین آزمون میبینم چون همیشه از پشتیبان و توضیح دادن بدم اومده ولی گزینه راهنمایی های لازم مشاوره رو به ما میده تخمین رتبه کنکور انجام میده وخیلی چیزا من به شخصه کسی نیستم که رتبه بقیه خیلی برام مهم باشه برای همین جامعه آماری گزینه دو که کمم نیست رو مناسب میبینم اما خوب برای کسی که رتبه تو جمع خیلی براش مهمه و تاثیر زیاذی تو افزایش فعالیتش داره شاید قلم چی مناسب تر باشه .وفکر کنم از سال سوم خوب باشه که تو آزمون ها شرکت بشه ولی آخرش تلاش افراد تایین کننده است .
  4. Astronomy
    Astronomy
    من سال اول که بودم تو آزمون های قلمچی شرکت کردم! حالم از هرچی آزمون بود به هم خورد!

هیچ پیشرفتی که نداشتم تازه پس رفت هم داشتم و از المپیاد هم عقب افتادم!

من نمیدونم این پشتیبان ها چه نقشی دارند؟ فردای امتحان میریم اونجا بهمون میگن اون که درصدت کمه بیشتر بخون اونکه درصدت خوبه هم آفرین!! خوب اینو خودمون کور که نیستیم! میفهمیم!

ما که نه برنامه ریزی دیدیم ازشون و نه مشاوره!! هر دو هفته 1 بار هم 5 شنبه ها زنگ میزد میگفت فردا صبح امتحان داریم!!

من بیشتر تو فیسبوک با پشتیبان در ارتباط بودم تا تو ساختمون قلمچی! اصلا یارو نمیدونم چرا پشتیبان بود! دانشجو کامپیوتر بود برا کار اینجا پشتیبانی میکرد!

برای اینکه بیشتر از این به درسم لطمه نزنه هم دیگه امسال شرکت نکردم!!
  5. ilaap93
    ilaap93
    kamelan ba nazare aghaye astronomi movafegham
    barik
  6. Astronomy
    Astronomy

صرفا جهت اطلاع: بنده astronomy هستم نه astronomi
  7. andromeda-s
    andromeda-s
    من شرکت میکردم ولی الان نه آزمونای گزینه دورم میدادم به خاطر سفارش مشاور مدرسمون یه چیزیش که خیلی خوبه اینه که میگه با اون درصدی که زدی کدوم دانشگاه قبول میشدی کیفیت سوالاشم عالیه ولی فکر میکنم من زود شروع کردم اگه از سال اخر بریم فکر کنم بهتر باشه این نظر شخصی خودمه
  8. Sky_Watcher
    Sky_Watcher
    منم تو این آزمونا شرکت میکنم. از امسال(دوم دبیرستان) شروع کردم ، بهترین رتبمم 46 کشور بود. البته من بیشتر نجوم میخونم تا واسه آزمون
  9. سحر دین محمدی
    سحر دین محمدی
    مدرسه ی ما خودش آزمون های اوتین و نشانه رو برگزار میکنه
  10. شیوا
    شیوا
    سلام به دوستای سمپادی خودم که همیشه و همه جا دنبال کنکورن.
    من امسال پشت کنکوری بودم سال اول فقط ازموونای جامع گاج شرکت کردم که ابکی بود.سال دووم که نشستم واسه کنکور با تحقیق فراوان رفتم گزینه2 که از نظر ازمون و برنامه و cdاموزشی فوق العاده بود که نتیجه هم گرفتم.به نظر من گزینه2 از همه بهتره وقتی میخواین تصمیم بگیرین به محتوای اموزشی تووجه کنید نه جامعه اماری و تبلیغات اگر کنکوری یا دبیرستانی هستید فرقی نمیکنه به نظر من گزینه 2از همه بهتره.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
© تمامی حقوق برای آوا استار محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد