کی؟! من؟! کلاس؟!!

1. Astronomy
    Astronomy
    سلام دوستان خوب سمپادی

شما اصولا به کلاس کمک آموزشی دروس مدارس اعتقادی دارین؟

چه کلاس هایی میرید؟ چرا؟

آیا کلاس رفتن تون رو از معلمین و بچه ها پنهان میکنید؟

آیا کلاس رفتن واقعا مفید هست؟

کلاس هایی مفید ترن که درس میدن یا کلاس هایی که رفع اشکال میکنن؟

کلاس هایی بهترن که از درس مدرسه جلو ترن یا از درس مدرسه عقب ترن؟
    والا ما به مدرسه هم اعتقادی نداریم چه برسه به کلاس کمک اموزشی
    ولی در کل این کلاسا به درد نمیخورن.همون چیزی که معلم سر این کلاسا میخواد درس بده،از پیش خودش نیورده که............از 1 کتاب نقل میکنه ( کتاب درسی) بهتره همون کتاب رو قشنگ بخونی و مثه المپیادی ها خیلی میئله خل کنی..........
  3. Aries
    Aries
    من کلاس نمیرم و به کلاس رفتن هم اعتقادی ندارم.
  4. roset
    roset
    کلاس کمک آموزشی جالب نیست من که همیشه ازش بیزار بودم اما در شرایطی که معلم مدرسه چیزی برای گفتن داشته باشه تا قبل از پیش فقط برای حسابان کلاس رفتم با بچه های کلاسمون باهم میرفتیم اونم چون معلم دوم دبیرستانمون کار دستمون داده بود .برای پیش دانشگاهی اما نه کلاس کنکور میریم البته درسه ایی که مهمن و وقت زیادی هم نباید بگیرن در واقع درسایی که کمتر تو مدرسه میتونیم بخونیم چرا چون ما دختریم و معلمین خوب شهر که اکثرا آقایون هستند ودبیران مرکز پسرانه سمپاد حق ندارن سر کلاسای ما بیان پس ما سرکلاس اونا میریم همه ی کلاسارم فقط با همکلاسی هامون میریم حالا توی کلاس تعدادبیشتر یه کلاسم کمتر.اگه واقعا میتونستیم از همون دبیرا تو کلاسامون استفاده کنیم هیچ وقت حاضر نبودم پامو تو آموزشگاه بذارم !
  5. Astronomy
    Astronomy
    بنده به شخصه برائت خود از کلاس ها رو اعلام میکنم و اعلام میدارم که هیچ کلاسی (به غیر از کانون زبان) شرکت نمیکنم!

چون فقط تکرار هست! آدم همون وقت رو بزاره خودش دوره کنه خیلی بهتر میفهمه!!

من که عمرا کلاس برم!! کانون هم برای این میرم که زبان مدرسه خیلی سطحش پایین هست و درسی هست که تو آینده خیلی به دردمون میخوره!! فکر هم نکنم هیچکسی اینجا باشه که زبان کلاس نره!

اما خوب دوستانی دارم که حدودا تمام دروس حتی ساده ترین اونا رو هم کلاس میرن و از بقیه پنهان میکنم!! متنفرم از اینجور آدم ها!!!!!!!!!
  6. andromeda-s
    andromeda-s
    من هیچ اعتقادی به کلاس رفتن ندارم ولی فکر کنم اگه (خدا اون روزو نیاره)یه وقت کنکوری شدم فقط کلاس تست دینی برم چون به طور کامل هیچی از دینی نمی فهمم معلممونم که بیخود سوال تستش جالب بود گفته بود طبق قرآن کدام یک از موارد زیر به زنان توصیه نمی شود؟اولا هر چهارتاش توصیه میشد دوما از نظر شما قرار نگرفتن در دامان گناه با گناه نکردن چه فرقی داره؟؟ دو تا گزینه دیگشم این بود سرو گردنشونو بپوشونن و چلو نامحرم حجاب داشته باشن!!!!البته کلاساس دیگه هم میرم مثل زبان و خط و المپیاد ولی اگه به خودم بود نمی رفتم چون میشه همشونو با خوندن کتاب یاد گرفت نیازی به معلم نیست
  7. Sky_Watcher
    Sky_Watcher
    من که فقط کلا زبان میرم ، پارسالم(اون موقع اول دبیرستان بود) از طرف مدرسه برای ما کلاس تکمیلی ریاضی (با همون معلم مدرسمون ) گذاشتن که خیلی باحال بود.آنالیز ترکیبی باهامون کار کرد. اگه کلاسای تقویتی یا تکمیلی از طرف مدرسه و با همون معلم مدرسه کار بشه میتونه بازده بیشتری داشته باشه.
  8. COLDFIRE
    COLDFIRE
    منم اعتقادی به اینحور کلاس ها ندارم وفقط کانون زبان میرم...
  9. سحر دین محمدی
    سحر دین محمدی
    اگه به کلاس باشه همون حرفایی که تو کلاس تقویتی میزنن خیلی واضح ترشو تو کلاسای معمولی گفتن اگه قرار بود یاد بگیری همون جا یاد میگرفتی من که تا حالا تو این کلاسا شرکت نکردم
  10. Marzieh hedayati
    Marzieh hedayati
    اعتقادی بهشون ندارم من...
    فک نکنم چیزی باشه که بخام پنهونش کنم...
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
© تمامی حقوق برای آوا استار محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد