آخیییییییییییییی تیتر موضوع درد دلم رو تازه کرد...گفتم اینجا بگم شاید مرحمی باشد بر روح آسیب دیده مان. من عاشق فیزیک بودم البته الان از روی حرصم از فعل ماضی استفاده کردم...هنوزم عاشقشم... میدونید تنها درسی بود که تو کنکور روش حساب میکردم که باعث بشه رتبم عالی بشه اما همین فیزیک نمیدونم چرا منو از همه آرزو هام دور کرد.............. دلم میخواست فیزیک همیشه و همیشه برام بهترین بود اما حالا دیگه نیست... من فیزیکمو میخوااااااااااااام........
ای بابا .مهسا جون حالا اتفاقیه که افتاده با گریه و ناراحتی تو که درست نمیشه که
خوووووووووووووب........حالامن !!! میخوام دکتر بشم والان هم دارم دنبالش میکنم و رشته ی تجربی رو انتخاب کردم!!!!!!!!!!
نوبت منه ..... بچه بودم دوست داشتم فضانورد بشم بعد که اومدن پلوتو رو از سیارات حذف کردن، کلی ناراحت شدم( بعد دیدم علومم خوبه گفتم برم دارو سازی چون به قاتی پاتی کردن خیلی علاقه دارم!!!! اومدم اول راهنمایی دیدم ریاضیم خوبه، گفتم برم ریاضی ، مهندس بشم واسه خودم ! اومدم دوم راهنمایی گفتم اصن میرم انسانی! اخه عربیم توپ بود!!!! اومدم سوم راهنمایی ریاضیم دوباره خوب شد ولی همه درسام خوب بود به جز دینی و تاریخ پس از اسلامم!!!!!! ولی وقتی با نجوم اشنا شدم گفتم میمیرم ولی میرم نجوم و الا و بلا نجوم . بعد دیدم هوا فضا ام بد نیست گفتم میرم فضانورد میشم!!!! تو این چند هفته دوباره برگشتم به اختر فیزیک و کیهان شناسی نجومی مون که بد جور بهم ارامش میده.... تو انتخاب رشته کمکم کنین لطفا.....!
shazde خان به نظر من بهتره دور تجربی یه خط قرمز بکشین!!!!!!!!!!!!!! چون من الان دارم میخونم و پشیمونم!!!!!!!!!!!!!!!!(
دیگه بسه حالا نوبت منه بچه که بودم دوس داشتم فضانورد بشم ولی حالا میخوام تجربی برم و انشاا... پزشکی بخونم
بگم دیگه اصلا نمیرسییییییییییییییییی...... ..!!!!!!!!!!!منم همینو میگفتم!!!!!!!!!!
منم بگم؟ منم بگم؟ من بچه بودم دوست داشتم تجربی بخونم و جراح قلب بشم، اومدم راهنمایی دچار دو دلی بین پزشکی و معماری شدم! الانم دوست دارم برم ریاضی و معماری بخونم، البته همه باهام مخالفن! آخه من از بچگی هر وقت مامان بزرگم دعای عاقبت به خیری واسمون میکرد، من میگفتم من دکتر میشم و کلا همه منو به عنوان دکتر میشناختن، اما الان... واسه همین میگن باید بری تجربی! البته واسه اینکه از زیرش در برم و کسی هم نفهمه واسش برنامه دارم! یه جورایی همون ماس مالی خودمونه!!!
مهدیه منم الان مثل توام چند ماه پیش میگفتم پزشکی که اون بالا هم نوشتم اما الان میخوام برم ریاضی و کیهان شناسی یا هوا فضا بخونم
واقعا؟ آفرین، به حرف هیچکسم گوش نده!