یعنی 50% جمعیت سومالی که سوء هاضمه دارن اگر پولدار بودن خلافکار میشدن؟ یعنی این 910.580.570 نفری که در دنیا دچار سوء هاضمه هستند و هر لحظه هم داره کمتر میشه تعدادشون (به علت مرگ!) همشون خلافکار میشدن؟ چقدر خلافکار داشتیم نمیدونستیم! خدایا! کاش یکم کمتر خلافکار میافریدی! _______________________________ آماری که نوشتم از سایت http://www.worldometers.info/fa/ بود!
آره خب. هر چیزی ممکنه. حالا چرا سر جنگ دارید؟ عقیدهی هر شخصی در جای خودش محترمه. من نظرمو گفتم و بهش ایمان دارم. دلیلی نداره که همه هم اونو قبول داشته باشن.
اگه بحث در مورد اعتقاد (وجودش) باشه فکر می کنم همه باید به یک اعتقاد واحد که کاملا در مورد همه چیز درست نتیجه بده برسیم (دلیل اعتقاد های مختلف چیه؟) ما که قصد جنگ داریم :D خانم yasiii با شما مشکلی ندارم با حرفتون دارم:D اخه گفتید شما از خدا بخواید، بهتون میده! منم میگم تو این دنیا صد درصد یک فردی پیدا خواهد شد که از خدا واقعا چیزی رو می خواسته ولی نداده!( مثال نقض) و البته بعد گفتید شاید صلاح نبوده! خوب اگه بحث سر خواستن چیزی از خدا هست، خدا باید بده و کاری به صلاح و این چیزا نداشته باشه:D اگه صلاح رو مد نظر قرار بدیم، اون وقت خواسته هامون دیگه خواسته نمیشه! یعنی به صورت رندم وار بین دوستان پخش میشه :D که بازم بر میگرده به شانس و قرعه کشی و ... و یک مورد دیگه هم هست اونم اینه که اگه تمام خواسته های که از طرف خدا به انسان رسیده به صلاح بوده باشه، وضعیت کلی جهان رو به بهبودی میره! اصلا کاری به جهان نداریم! خوده همین ایرانمون! پس چرا داره بر عکس عمل میکنه؟! قبول دارم عقیده محترمه و منم فقط نظرمو در مورد اعتقادتون گفتم و خود مختارید می تونید نگاه شم نکنید می تونید قاب عکس کنید :D
میدونم منظورتون چیه. و میدونم که اینجا انقد بچه ها باهم دوستن که هیچوقت برداشت بدی از حرفای هم نمیکنن. نظر همهی دوستان برای من محترمه. بذارید یه نمونه که خودم شاهدش بودم و براتون بگم. یکی از دوستان ما سال ها بود که از خدا بچه میخواست حتی تا انگلیس هم برای پی گیری کاراش رفته بود. این شخص خیلی پاپیچ خدا میشه تا اینکه بعد از ۱۸ سال خدا بهشون بچه میده. اما این بچه از ابتدای تولد تا حالا که ۱۰ سالشه بالای ۲۰ تا عمل روش انجام شده. به قدری شیطونه و اذیت میکنه که مادرش گاهی از فرط عصبانیت میگه بمیری امیرحسین!!!!!!!!!!!!!!! میبینید؟!؟!؟! خودتون یکم سبک سنگین کنید و بعد نظرتونو بگین. من هنوز پای حرفم هستم، خدا هر چیزی که بخواید میده اما آیا میدونید که به صلاحتونه یا نه؟
خوب از کجا میدونید برای این میگه "بمیری امیرحسین!!!!!!!!!!" که وقتی سنش مناسب بچه داری نیست بچه دار شده! اگر 22 سالگی هم ازدواج کرده باشن، یعنی تو 40 سالگی تازه بچه دار شده، و این سن بالایی هست واسه بچه داری!! حالا مثال نقضشم هست! یعنی کسی که بچه دار نمیشده و از خدا بچه خواسته و خدا بچه بهش داده و الان راضین! پس نمیشه اینو بر صلاح دید خداوند گذاشت! از کجا میدونید اگه از خدا نمیخواستن بازم بعد از 18 سال بچه دار نمیشدن؟ از این موارد زیاده، هم تو ایران، هم تو کشورهایی که نمیدونن خدا کی هست!! ______________________ لطفا برداشت بد نشه، هممون به خدا ایمان داریم، اما اینکه از خدا هرچی بخوایم بهمون میده! چیزیه که خدا هم خودش به این شکل نگفته!
زیاد کشش ندیم حالا :d (حرف های زیر به شخص خاصی نیستا فقط با علم کم و نتیجه گیری ناشیانه، دارم اظهار نظر می کنم :d ) این جور حرف ها تا دلتون بخواد میشه زد، چون اطلاعات خیلی کمی از خدمون و دنیامون و ادم های اطرافمون و خدامون و ... داریم، درست و غلط زیاده! من که دارم سعی می کنم اطرافم رو بهتر و بیشتر بشناسم اگه شد به جواب میرسم یا نه! ولی برای من خیلی عجیبه انسان با عمر بسیار کم، تجربه های بسیار کم، علم بسیار کم و ... در مورد بزرگترین چیزها نظر مطلق می خواد بده! تو یکی از فروم ها دیدم که یه کاربری، اخر هر پستش می نویسه، "نظر شخصی، فاقد اعتبار" منم می نویسم نظر شخصی، فاقد اعتبار :d
من می خواستم نجوم انتخاب کنم ولی رفتم سمت مهندسی
بچه ها ببخشیدا ولی این بحث سو هاضمه و سومالی و بدبختی و خلافکاری جمعش کنید ولش کن هر چی خدا بخواد
من به تازگي انتخاب رشته كردم و در هرلحظه از زندگيم به شغلي فكرميكردم ولي به شدت از پزشكي متنفربودم وهستم چه جور ميشه ادم اينقدر بي تفاوت باشه دوستان در كدام مدرسه تحصيل ميكنيد
بگذریم از بحث سومالی و... من از بچگی عاشق نجوم بودم که تازه تو سن 19 سالگی بهش رسیدم امیدوارم خیلی دیر نباشه!!!!!!