چی میخواستی؟چی شد؟

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرینآخرین
  1. yasiii
    yasiii
    سلام به جوونا و نوجوونای گل آوایی
    این موضوع مربوط میشه به آرزوهای بچگی و تحقق یافتن و نیافتنشون.
    درسته که ما راه دور و درازی رو در پیش داریم ان شاءا..
    ولی خب میتونیم یه حدسایی هم بزنیم!!!!
  2. yasiii
    yasiii
    خببببب
    خودم شروع میکنم
    من از بچگی دوس داشتم که جراح قلب بشم
    خیلی هم مصمم بودم
    به همین خاطر هم با کمال تعجب دوستان و فامیل رفتم تجربی
    یکم که گذشت و با جو رشته ام آشنا شدم
    فهمیدم که اصلا واسه این کار ساخته نشدم
    میتونستم قبول شم اما حتی انتخابش هم نکردم
    وقتی جراحی ها رو از تلویزیون میدیدم یا حتی تو مدرسه قلب تشریح میکردیم یه حال بدی بهم دست میداد که نگو
    اصلا دلشو نداشتم
    خلاصه بعد از کلی مطالعه و پرس و جو تغذیه رو انتخاب کردم خیییییییییلییییی هم دوسش دارم
  3. Ehsan
    Ehsan
    خواستیم علوم پایه بخونیم خوردیم تو دل ِ مهندسی!!!!! ((((((((
  4. Hadise
    Hadise
    از بچگی بچگی که یادم نیست اما از زمانی که یادم عاشق نجوم و معماری بودم
    یه زمانی به شدت پیگیر نجوم بودم بعد نمیدونم چی شد ول کردم اما 2باره برگشتم و می خوام بخونمش

در حال حاضرم دارم پایان نامم با موضوع مرکز دانشگاهی،تحقیقاتی،پژوهشی نجوم تو رشته ی معماری می نویسم و همچنین دارم رشته ی انیمیشن رو هم می خونم این یکی اصلا تو برنامم نبود
  5. Astronomy
    Astronomy
    خب من از اول میخواستم تو نجوم برم که رفتم! و تا حالا تقریبا اون چیزی که میخواستم شدم

بعدش هدفم المپیاد بود که الان دارم سعی میکنم بهش برسم اما با بقیه که مقایسه میکنم میفهمم عقبم و احتمال خیلی زیاد این آرزو رو از دست میدم!

اما امید وارم در آینده که میخوام رشته اخترفیزیک بخونم به اون چیزی که میخوام برسم!!
  6. Mojtaba.M
    Mojtaba.M
    راستش از بچگی به دکتری خیلی علاقه داشتم

صادقانه وقتی میرفتیم ویزیت دکتر رو
    پرداخت کنیم آرزو میکردم که خودمم بزرگ شم و یه دکتر بشم و حسابی کلی پول به جیب بزنم ولی رفتیم تو نجوم و ایشالا هدف بعدی المپیاده که بهش میرسم
  7. marzieh
    marzieh
    من برخلاف همه اصلا یادم نمیاد که دوران کودکی آرزو داشته باشم و مثه اکثر بچه ها بخوام که دکتر یا خلبان یا....بشم

الانم در جایی که هستم را دوست دارم
  8. solh
    solh
    موافقم !!( پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 10 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.!!)
  9. farah/moon
    farah/moon
    از بچگی عاشق نجوم بودم....ولی هیچ وقت نشد که بصورت حرفه ای یادبگیرم
    ولی از دبیرستان دیگه تصمیم گرفتم که پزشک بشم وتا اخر عمرم!!!!!!!!هم پاش وایمیسم......
    ولی در کل خیلی راضیم اخه عاشق همین تلاشم واسه رسیدن به هدفم....
  10. mr mohamadreza
    mr mohamadreza
    خواستیم فوتبالیست شیم با مخ رفتیم طرف نوجوم ولی خداییش نجوم بیشتر از فوتبال حال میده
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58
صفحه 1 از 6 12345 ... آخرینآخرین
© تمامی حقوق برای آوا استار محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد