سلام به جوونا و نوجوونای گل آوایی این موضوع مربوط میشه به آرزوهای بچگی و تحقق یافتن و نیافتنشون. درسته که ما راه دور و درازی رو در پیش داریم ان شاءا.. ولی خب میتونیم یه حدسایی هم بزنیم!!!!
خببببب خودم شروع میکنم من از بچگی دوس داشتم که جراح قلب بشم خیلی هم مصمم بودم به همین خاطر هم با کمال تعجب دوستان و فامیل رفتم تجربی یکم که گذشت و با جو رشته ام آشنا شدم فهمیدم که اصلا واسه این کار ساخته نشدم میتونستم قبول شم اما حتی انتخابش هم نکردم وقتی جراحی ها رو از تلویزیون میدیدم یا حتی تو مدرسه قلب تشریح میکردیم یه حال بدی بهم دست میداد که نگو اصلا دلشو نداشتم خلاصه بعد از کلی مطالعه و پرس و جو تغذیه رو انتخاب کردم خیییییییییلییییی هم دوسش دارم
خواستیم علوم پایه بخونیم خوردیم تو دل ِ مهندسی!!!!! ((((((((
از بچگی بچگی که یادم نیست اما از زمانی که یادم عاشق نجوم و معماری بودم یه زمانی به شدت پیگیر نجوم بودم بعد نمیدونم چی شد ول کردم اما 2باره برگشتم و می خوام بخونمش در حال حاضرم دارم پایان نامم با موضوع مرکز دانشگاهی،تحقیقاتی،پژوهشی نجوم تو رشته ی معماری می نویسم و همچنین دارم رشته ی انیمیشن رو هم می خونم این یکی اصلا تو برنامم نبود
خب من از اول میخواستم تو نجوم برم که رفتم! و تا حالا تقریبا اون چیزی که میخواستم شدم بعدش هدفم المپیاد بود که الان دارم سعی میکنم بهش برسم اما با بقیه که مقایسه میکنم میفهمم عقبم و احتمال خیلی زیاد این آرزو رو از دست میدم! اما امید وارم در آینده که میخوام رشته اخترفیزیک بخونم به اون چیزی که میخوام برسم!!
راستش از بچگی به دکتری خیلی علاقه داشتم صادقانه وقتی میرفتیم ویزیت دکتر رو پرداخت کنیم آرزو میکردم که خودمم بزرگ شم و یه دکتر بشم و حسابی کلی پول به جیب بزنم ولی رفتیم تو نجوم و ایشالا هدف بعدی المپیاده که بهش میرسم
من برخلاف همه اصلا یادم نمیاد که دوران کودکی آرزو داشته باشم و مثه اکثر بچه ها بخوام که دکتر یا خلبان یا....بشم الانم در جایی که هستم را دوست دارم
موافقم !!( پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 10 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.!!)
از بچگی عاشق نجوم بودم....ولی هیچ وقت نشد که بصورت حرفه ای یادبگیرم ولی از دبیرستان دیگه تصمیم گرفتم که پزشک بشم وتا اخر عمرم!!!!!!!!هم پاش وایمیسم...... ولی در کل خیلی راضیم اخه عاشق همین تلاشم واسه رسیدن به هدفم....
خواستیم فوتبالیست شیم با مخ رفتیم طرف نوجوم ولی خداییش نجوم بیشتر از فوتبال حال میده