سلام با توجه به اين اينكه تقريبا همه ي دانش آموزان پشت كنكور هستن و زياد نمي تونن حضور فعال داشته باشت با اين پست از دوستان دانش آموز مي خوام كه در ارتباط باشن اين ارتباط مي تونه در مورد برگزاري يه نمايشگاه يا همايش خوب بعد كنكور باشه يا هر چيز ديگه ممنون ميشم از نظراتتون از دوستان دانشجو هم ميخوام كه در مورد نمايشگاه نظر بدن خدارو چي ديدين زد يه نمايشگاه توپ زديم مثل توپ هم صدا كرديم
سلام.بله من با نظر شما موافقم.کنکورم تموم شده ولی هنوز اقدامی نشده.چرا؟؟؟؟
سلام كنكور تموم شد و ما منتظر اقدامي از دوستان دانشجو بوديم كه خدارو شكر اونا هم .................... اما انشالله اگه دوستان كمر همت رو ببندند ميتونيم بازم فعاليت كنيم .....
سلام به بکس خوی مخصوصا اریون عزیز هرجابرین من پایم
سلام.ببخشید چرا اینجا اینقدر ساکت هست؟؟ دل آدم میگیره!!! همشهریا یه فعالیتی!!!
چه فعالیتی؟ یعنی منظور از فعالیت چیکار کنیم؟؟؟؟ :| یعنی رصد؟؟؟ کو علاقه؟؟؟ (به شخصه در این مدت اخیر چند بار تنهایی رفتم،و خیلی هم مفید بود) یا یک فعالیت علمی؟؟؟ (باز هم کو علاقه؟؟) علاقه نمبینیم و همچنان سرد... و سوت و کور و همه تنهایی به کارشون ادامه میدن... (شاید هم کاری نمیکنن)
خب شما یه قدمی پیش بذارید ما هم علاقمندان رو جمع می کنیم.اینطوریکه نمیشه!!! ببخشید همین تنهایی فعالیت کردن هاست که نمیذاره نجوم خوی پیشرفت بکنه.چرا تشکیل یه انجمن فعال رو پایه گذاری نمی کنیم؟؟
به همت چند تا از بچه ها قدم پیش گذاشتیم....حدود بیش از یک سال پیش ولی (هرآنچه کرد با من آشنا کرد) دوستان خیلی بی لطفی کردن...و عملا دلیلی برای ادامه فعالیت با این همه مشکلات شخصی نمیبینم... اول باید مشکلات شخصی بین بچه ها حل بشه و بعد به فکر فعالیت باشیم... لازمه اش هم اینه که از دوران بچگی بیرون بیان...! (این حرفم توهین نیست یک درد دل هستش...وقتی تو دوران بچگی یک سری مشکلات پیش اومده و الان به فکر اینیم که یکی بیاد قدم پیش بذاره و چند نفر بیان و چند نفر دیگه سنگ لا چرخش بذارن...نمیشه دوست من..!) با این کارا نمیشه کاری کرد...نمیخوام نا امید کنم...! وقتی همه به فکر راه انداختن گروه مستقل هستن،به بنده حق بدین قاطی هیچ گروهی نشم! یکی از دوستان خیلی خیلی به من لطف دارن و همیشه هم پیگیر یه رصد هستن و منم سعی میکنم تو اولین فرصت این خدمت رو به ایشون و به بقیه دوستان بکنم و مطمئنم بعضی ها،مانع میشن،بعضی ها سعی دارند تو همه کاری دخالت داشته باشن...همان بعضی ها کنار می ایستند و دوست دارند در هر کاری چوبی لای چرخ بگذارند! بهرحال اول باید مشکلات حل بشه بین افراد بعد به فکر کارهای دیگه باشیم
خب نظر شما چیه؟؟؟ دوستان رو جمع بکنیم و بعد بخوایم مشکلاتشون رو حل بکنن ؟؟؟ حرف های شما کاملا درست هست و منم تایید می کنم.ولی باید یه کاری کرد.هر کس که به نجوم و علاقه اش اهمیت میده باید گذشت داشته باشه. اول باید مشخص بشه مشکل دوستان واقعا شخصی هست یا بهونه میارن!!! ولی باید بدونن که این گروهای مستقل به جایی نمیرسن. ما خودمونم سعی کردیم علاقمندان رو جمع کنیم.الانم خیلی ها هستن که پیگیری می کنند.ولی جای مشخصی نیست که معرفی شون بکنم و بیان اونجا ادامه بدن.
من خودم نا امیدم...ولی اگه فکر میکنین مفیده...بسم الله...شروع کنید..! اگر احیانا کمکی از دستم بربیاد انجام میدم...!