سلام دوباره خدمت تمام آوایی ها آقای فرح بخش به نکته ی خوبی اشاره کردن!! این موضوع جدید و گذاشتم تا دوستان سوالاتشونو بپرسن. اگر هم سوالاشون در زمینه تغذیه بود تو اینجا مطرح کنن. ممنون از همه.
چه جالب شد اینجا درست شد.شما بیمه هم قبول میکنید؟!!!یا آزادهd:
ما همه چی قبول میکنیم فقط کافیه عضو باشین خوبه ما اینجا مریض اورژانسی نداریم وگرنه........!!!!!!!!!!!!!!!
بله همه چی به قول یکی این جا همه چی در همه!!! فقط یه خواهش اگه چیزی پرسیدید به من هم یه پیام بزارید که بیام بخونم البته اگه خواستین!!
حتما خبر میدم...وظیفمه
خب یه سوال ! چندلیتر خون از یکی بره میمیره ؟
بدن انسان حدود 5.5 الی5.7 لیتر خون دارد خوب اگه بیشتر از یک واحد خون از بدن انسان خارج بشه یعنی حدود 500 میلی لیتر ...کم کم بدن انسان شروع به تحلیل میره و بی هوش میشه میشه گفت اگه بیشتر از یه لیتر خون از بدن انسان خارج بشه میمیره البته تقریبا میگم ها دقیقشو نمیدونم!!
اخه اینم شد سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی نه شوخی کردم سوالی خوبی بود!!!
من مدت زیادی هستش که می خوام برم خون بدم ولی همش احساس می کنم بعدش دچار ضعف و سرگیجه میشم.کی تا حالا خون داده؟می خوام احساسشو بگه
به اقای amin mehraji : تقریبا یک سیزدهم وزن انسان خونه. حالا بسته به وزن ادما این مقدار فرق میکنه مثلا کسی که 60 کیلو وزن داره،اگه 500-400 سی سی خون از بدنش بره وارد شک میشه ( کسی که 120 کیلو وزنشه،این مقدار به 700-800 سی سی تعییر مینکه) ولی هر کس که 1 لیتر خون از بدنش رفت، رو به قبله بخوابونینش