البته مهدي جان قبلا هم تو فروم عضو بودن كه سر قضيه هك شدن كاربري فعالشون پاك شد
مطمئنا حضور ايشون تاپيك عكاسي نجومي رو خيلي پربارتر ميكنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من،آنا،تازه امروز به جمعتون پيوستم.در بازديدي كه از نمايشگاه الكامپ داشتم با اين سايت و فعاليتشون آشنا شدم اميدوارم بتونم اطلاعاتي در اختيارتون بذارم.
اما بيشتر ترجيج ميدم ازتون ياد بگيرم.
سلام
من مینا رضایی هستم :wink:خیلی وقت نیست که عضو اوا استار شدم ویه کاربر معمولی هستم البته فعلا .اولین دوره کلاس هام انجمن نجوم اماتوری توی انقلاب بود وبعد از یه دوره رفتم رصد خانه زعفرانیه و کلاس ها رو از اول شروع کردم و چند ماهی که تموم شده رصد خونه زعفرانیه رو خیلی دوست دارم و خیلی چیزا اونجا یاد گرفتم .دانشجوی کارشناسی اتاق عمل هستم وبه کار نویسندگی هم مشغولم که هیچ ارتباطی به نجوم ندارند و شاید تعجب بر انگیز هم باشه ...
سلام . من خشایار نظریان هستم،24 ساله از تهران.من رشته تحصیلی و شغلم ربطی به نجوم نداره ولی به علت علاقه تو این سایت عضو شدم.امیدوارم از طریق این سایت و اعضای محترمش بتونم چیزای زیادی یاد بگیرم.
وقتی لبخند به دنبال جایی میگردد، آرزو میکنم لبانت در آن نزدیکی باشد.
سلام من مسعود فرح بخش هستم.فارغ التحصیل رشته مهندسی مواد-متالورژی 24 ساله. از چهار پنج سالگی عاشق نجوم شدم.توی هیچ کلاس نجومی شرکت نکردم و کاملا تئوری نجوم رو بلدم و از لحاظ عملی یه خورده کمتر .من تازه واردم البته من از وجود این فروم خوب اطلاعی نداشتم،بنده توی فروم های دیگه ای عضو بودم که به صورت اتفاقی با این فرم آشنا شدم،از این به بعد هر روز من اینجام.تشنه یاد گیریم و امیدوارم بتونم تبادل اطلاعات مفیدی اینجا داشته باشم
سلام
من ميلاد جمالي هستم اهل رفسنجانم (اينو هم تو پرانتز بگم كه رفسنجان ظرف چند سال گذشته خيلي در نجوم پيشرفت كرده و ما ه چند وقت يك بار دور هم جمع مي شيم ) از كلاس چهارم دبستان با اين دنياي زيبا آشناشدم و به طور جدي نجوم رو دنبال كردم. امسال هم نمي تونم (بخاطر درسهام) كامل توي بحث شما باشم اما تابستون كه ايشالا توي رشته مورد علاقم قبول شدم قول ميدم كه اينجا سنگ تموم بزارم.
سلام بر همگی...
همون طور که از اسمم معلومه، کامیار معروفی، برادر خشایار معروفی هستم و خواهم بود!
از طریق خشایار هم با آوا استار آشنا شدم، چون چند باری دیدم که هی و هی آوا آوا میکنه و منم کنجکاو شدم که ببینم اینجا چه خبره که فعلا یه دوره کوچولو زدم، دیدم که جای واقعا جالبیه.
16 سالمه - اول دبیرستان ( انرژی اتمی ) هستم - یه زمانهایی با نجوم بیشتر در ارتباط بودم ولی همچنان هم بعضی از خبرها رو دنبال میکنم - امیدوارم که بتونم از شماها چیزای زیادی یاد بگیرم.
سلام
مهدوي هستم، دانشجوي ارشد الكترونيك. بيشتر اوقات قله دماوند را در خط ديد مستقيم داريم! :grin:
اگر آسمان صاف باشد، خودت را توي دل راه شيري احساس مي كني.
فعلا همين...
سلام بر همه :wink:
خوشحالم که به جمع دوستان نجومی اضافه شدم. من از دوران ابتدایی به نجوم علاقه مند بودم و در این زمینه زیاد مطالعه کردم. بخش قابل توجهی از اوقات فراغتم به مطالعه کتاب، سایت، مجله و ... در مورد نجوم میگذره :thumbsup:.
داشتم توی نت دنبال یه مطلب در مورد تحولات ستارگان می گشتم که به سایت آوا استار برخوردم و دیدم که سایت بسیار خوبیه و بحث های علمی خیلی خوبی اینجا انجام میگیره. خلاصه این بود که عضو شدم .
اضافه کنم که دانشجوی ارشد مهندسی برق هستم.
سلام به همه دوستان قديم و جديد
راستش سرعت عضويت و معرفي دوستان اونقدر زياد شده كه ديگه نمي رسم تك تك ورود اعضاي جديد رو تبريك بگم !
( اگر صفحات اول همين تاپيك رو نگاه كنيد ، مي بينيد اون موقع ها يك نفر خودش رو معرفي مي كرد و بعد چندين نفر ورودش رو تبريك مي گفتند ، ولي حالا بر عكس شده ! )
به هر حال ورود دوستان جديد به جمعمان را خوش آمد عرض مي كنم
خوشبختانه اين روند كلي كه اعضاي قديمي اعضاي جديد تر را ترغيب به فعاليت علمي كنند به خوبي ادامه دارد .
به همين دليل خوشبختانه شاهد فعاليت خوب و مثبت اعضايي هستيم كه به تازگي به جمع ما پيوسته اند .
اميدوارم حضور اين دوستان در پيشرفت علمي فروم موثر باشد
با آرزوي موفقيت براي همه دوستان