نوشته اصلی توسط
moha
چیز اول
در سایت parssky دیدم تبلیغ تازه ترین شماره ماهنامه آسما شب را زده است و فهرست آن را به انگلیسی نیز گذاشته است.
سوال من از شما: این فهرست انگلیسی فایده اش چیست؟
جواب های احتمالی:
1-سایت پارس اسکای یک سری کاربر انگلیسی زبان دارد که یک ماه صبر می کنند تا مجله آسمان شب منتشر شود و به سراغ فهرست انگلیسی ماهنامه بروند.
2-ماهنامه آسمان شب یک سری مشترک انگلیسی زبان دارد که یک ماه صبر می کنند تا مجله منتشر شود و به سراغ فهرست انگلیسی اش بروند.
3- بعضی از دوستداران نجوم کشور انگلیسی را بهتر از فارسی متوجه می شوند و به همین خاطر فهرست انگلیسی در مجله منتشر می شود.
4- بعضی از همکاران ماهنامه از دوستان خارجی هستند که برای همکاری بیشتر با آنان فهرست مجله به انگلیسی نیز ترجمه می شود
5- تا چند سال آینده فردی که انگلیسی نداند بی سواد است به همین خاطر این فهرست نشان می دهد که مجله فرد باسوادی است.
6- گسترش زبان انگلیسی در کشور
7- این یک اصل بین المللی است.
8- بیخیال!
خدایی آدم کیف می کنه وقتی با کادر نشریه آسمان شب صحبت می کنه
من برای این که جواب سوال شما رو گرفته باشم با آقای قائدی صحبت کردم و جواب ایشان رو می خونید:
ز اینکه گزینه هایی را برای پاسخ دهی ما به این سوال ارائه کردید ممنونیم. اما پاسخ درست تا حدودی گزینه های 4 و 7 است. مجله به بعضی از دوستان خارج از کشور نیز ارائه می شود. که با زبان فارسی آشنایی ندارند. زبان ماهنامه فارسی است پس تنها فهرست و شناسنامه آن به زبان انگلیسی ارائه شده است. ضمنا مجله بدلیل بین المللی بودن می بایست فهرست و شناسنامه انگلیسی داشته باشد. به زودی چکیده مقالات نیز به انگلیسی در مجله منتشر خواهد شد.
با تشکر
احمدرضا قائدی
دبیر سرویس دانش و دبیراجرایی نشریه آسمان شب