ممنونم که فقط میاید و نگاه می کنید !!
عرض کنم خدمت دوستان که این کاری که من کردم تقریبا میشه گفت به جور سنجش خلاقیت بود و هست . یه جورایی افرادی که می تونن بین پرسش هاشون و دانسته هاشون رابطه برقرار کنن رو ما افراد باهوش طلقی می کنیم . در اصل خود مبحث سوال ساختن و سوال کردن خودش نشانه ی هوش هست . اما اینکه فرد بتونه سوال هایی رو بپرسه که درست هستن و منطقی ولی پاسخی ندارن یه مبحث دیگه هست... که میره توی فاز نوابغ .... که اگر دوستان علاقه داشتن من ادامه میدم .
برای من عجیب بود ! حقیقتا فکر میکردم دوستان سوال هاشون رو بتونن مطرح کنن حد اقل در حیطه ی نجوم !!
من همین کارو تو چند سایت دیگه هم انجام دادم . نتایج جالبی به دست آوردم . به نظر من درصد بالایی از مردم فقط و فقط خواننده ی سوال هستند و دارای خلاقیت نیستن حتی در ایجاد پرسش !! و شاید بشه گفت افرادی که سوال می پرسند اون هم از نوع منطقی و سنجیده ولی بدون جواب افراد فوق باهوش هستند که انگار متاسفانه این افراد حتی در سایت های علمی هم کم پیدا میشن .شایدم حوصله نوشتن ندارن !! من هدفم دو چیز بود یکی این که ببینم چند نفر می تونن سوال های بی پاسخ جدید مطرح کنن و دیگری اینکه بتونم راه تخیل رو یه کم روشن تر کنم . پرسیدن باعث میشه مغز حرکت کنه .
تا سوالی نباشه جوابی نیست
تا جوابی نباشه علمی نیست
تا علمی نباشه آگاهی و بینشی نیست .
اگر بینشی نباشه انسانی نیست ...
پس انسان بودن در گرو جستجو گر بودن است و پرسشگریست ..
دوستان عجیبه این تایپیک اینقدر رشد بیننده داشته !! 1000 نفر توی 2 روز !! اما تنها 2 جواب !! به نظر شما چند نفر خلاق هستن چند نفر صرفا بیننده و دنباله رو ؟!!
امیدوارم دوستان حوصله داشته باشن و سوالاتشون رو مطرح کنند در هر حیطه ای !! مثلا همین نجوم !! یا هر چیز دیگه !! البته اگر دوستان همکاری کنن و مدیران محترم هم اجازه بدن تایپیک رو بعد از 10 روز پاک کنیم که البته واسه اونم دلیل دارم البته انتخاب با شماست .
ارادتمند محسن رفیعی