ali s.k, alimehrabi, alishahrabi, Amin-Mehraji, Amirali, andromeda.s, arashgmn, Arta.kh, Astronomer, ata moradi, Benyamin.sh, celestial boy, COLDFIRE, fatemeh.zar, fffalahat, H.Taeb, Hooman, javadstar76, mjaasgari, mohammadmehdi, Mojtaba.M, Mostafa, msalek, Negar Najafi, rezash, saeed77, samiraa, Sara 0i, sarah.BN, sasan20oo20, solh, star10, storm, STORMY STAR, univers, محمدرضا صادقیان, veno0s, Zahra Ham, Zahra Shakeeb, zeinab ashouri, آیو, حسین زارعی, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان
من به المپیاد علاقه خاصی دارم چطور می تونم امتحانش رو بدم ؟ ورودی داره چطوریاست ؟
سلام
متد سوال 86 قسمت الف، یه فرمول داده که من باهاش چند تا مشکل دارم :
1- مگه توی فرمولی که مادرن داده ،اینو میگم، سرعت شعاعی نسبت به سرعت خورشید نیست ؟ ( یعنی اونی که مشاهده میکنیم ) پس چرا متد سرعتی که مشاهده میکنیم رو به علاوه سرعتای دیگه میکنه ؟
2-چرا سمت راست فرمول یه کسینوس دویِ تتا اضافه تر از مادرن داره ؟
فک کنم جوابشو فهمیدم :
1- خود صورت سوال گفته جمع اون دوتا سرعتیه که ما مشاهده میکنیم.
2- توی مادرن فرض شده عرض کهکشانی نداره .
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم، اندوه بزرگی است چه باشی چه نباشی
سلام
در نجوم كروي مثلا در يه بازه زماني معين بعد يه ستاره مشخص فرقي ميكنه يا بعد هر ستاره هميشه ثابته؟ اگه ثابته محل اعتدال بهاري در كره اي كه ناظر وسط است كجاست؟
با تشكر
ویرایش توسط SAEED560 : 02-25-2015 در ساعت 01:17 AM
ببخشيد دوباره سوال ميكنم ولي مگه اعتدال بهاري محل برخورد دايره البروج با استواي سماوي نيست و از اون جايي كه اين مكان يه نقطه است و ستارگان در مدارشان در حال حركت اند پس بعد بايد مدام درحال تغيير باشد، نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)