6 - تبليغات فروشگاه آسمان شب در فروم آوااستار
يك روز صبح كه از خواب بيدار شديم ، ديديم يك نفر در همين فروم آوااستار يك نام كاربري به نام آسمان شب ساخته است و تاپيكي ايجاد كرده و به طور غير مستقيم ( يا شايد هم
مستقيم ) به تبليغات براي آسمان شب پرداخته است .
با توجه به اينكه تاپيكشان كاملآ در راستاي منافع آسمان شب بود شكي نبود كه ايجاد كننده نام كاربري يا خود آقاي آسمان شب است يا فاميلها يشان يا دوستدارنشان
با وجود اينكه درج تاپيك هاي تبليغاتي در فروم ممنوع است و بايد حذف مي شد ولي تصميم گرفتيم براي نشان دادن حسن نيت و براي تحكيم روابط حسنه ! جلوي فعاليتشان را نگيريم .
در این مورد مدارک در فروم آوااستار موجود است :
اتفاقآ تاپيكشان هم خيلي خوب به انعكاس فعاليت هايشان مي پرداخت .
اما چندي پيش فروشگاه آسمان شب طي يك ايميل رسمي از ما خواست تا آن تاپيك را قفل كنيم .
اما عکس العمل ما چه بود :
مثل بچه هاي خوب گفتيم چشم و تاپيك را قفل كرديم
7- ای شبهه ایجاد کن ها !!!
همانطور که آقای نعمتی در پست اول توضیح دادند ، چندی پیش فروشگاه آسمان شب در حرکتی خودجوش اقدام به معرفی سایت هایی کرد که به گفته او ممکن است به دلیل شباهت در نام و نشانی ، دوستداران فروشگاه آسمان شب را سردرگم کنند !!!
لذا فروشگاه آسمان شب تکذیبیه ای صادر فرمودند و از چندین سایت اعلام برائت کردند !!!
در کمال تعجب دیدیم که نام سایت آوااستار هم در این میان بود !
نشستیم حروف نام سایت های آوااستار و سایت آسمان شب را شمردیم ......
فقط یک S و یک T مشترک دارند !!!!
خدا را شکر حتی برای اینکه هیچ حرف و حدیثی هم بعدآ پیش نیاید ، در بخش آسمان شب سایتمان که درباره پدیده های نجومی هر شب صحبت می شود هم از
کلمه " آسمان امشب " استفاده کردیم که بعدآ شائبه ای پیش نیاید !!!
خودمانیم ها ....
فکر کن داری راست راست توی خیابان برای خودت راه میروی ...
بعد یک نفر از روبرو ، مستقیم بیاید و یقه ات را بگیرد و داد بزند :
هی ... تو به من هیچ ربطی نداری .... می فهمی ؟... تو هییییچ ربطی به من نداری !!!!
آخه عزیز دل برادر !!
ما کی و کجا گفتیم که ربطی به شما داریم ؟؟؟
اینهمه سایت را برداشتی لیست کردی که اینها به من ربطی ندارند ....
حالا ما نماینده مدعی العموم نیستیم ، اما خداییش به این وبلاگ های بنده خدا ها هم رحم نکردی ؟؟؟؟
شما خودتان اسم دیگران را برای سرچ به گوگل می دهید ، بعد تکذیبیه هم صادر می کنید !!!!
باز هم دمتان گرم !
هیچی .... ولی کلآ باعث انبساط خاطر می شوند اینها !!!
8 - همکاری سه باره
همین هفته گذشته بود که مثل بچه های خوب سر جایمان نشسته بودیم .
خانمی تلفن کرد و با بنده صحبت کرد :
( البته ایشان خودشان را معرفی کردند ولی من اسمشان را اعلام نمی کنم )
آن خانم : سلام
من : سلام علیکم
آن خانم : از آسمان شب خدمتتون تماس می گیرم
من : مممممم .... ببخشید ، کدام آسمان شب ؟
آن خانم : موسسه آسمان شب
من : مو سسه آسمان شب ؟؟؟
آن خانم : بعله
من : بله ، خواهش می کنم .... بفرمایید
آن خانم : اخیرآ برای محصولات سلسترون زیاد با ما تماس می گیرند ، ما می خواهیم با شما در این مورد همکاری کنیم
من : ممممم .... بله خب ، خواهش میکنم .... ما هم آماده همکاری هستیم
آن خانم : پس لطفآ لیست موجودی و قیمت محصولات سلسترون را برای ما فکس کنید
من : بله چشم .... من با مدیرعامل مجموعه هماهنگ می کنم و خدمتتان اطلاع می دهم .
آن خانم : ممنون
- خدا حافظ
- خدا حافظ
زنگ زدم به آقای اسدیان
مدیر جان ، اینها دوباره تماس گرفتند و اینجوری گفتند ، چه کنیم ؟؟
آقای اسدیان :
ببین مصطفی ، احتمالآ اینها دیگه تا الآن فهمیدند که رفتارهای قبلیشون فایده نداره ، میخوان روابط مثبت برقرار کنند .
ما باید هر وقت کسی دستش رو برای دوستی دراز کرد ، دستش رو پس نزنیم
اشکال نداره
لیستی که خواستند رو براشون بفرستیم و اعلام کنیم که همکاری می کنیم .
لیست درخواستی شان را ارسال کردیم
خب .... آقای آسمان شب !!!
تا اینجا که هرچه بود شما ایجاد مشکل و مانع می کردید
و آوا استار در مقابل شما دوستی و گذشت از خود نشان می داد
اگر یکبار - فقط یکبار - کوچکترین بی احترامی یا کارشکنی از آوااستار دیده اید ، حتمآ منتشر کنید
( هرچند شما که همینجوری بدون دلیل این همه کار انجام داده اید ، فکر کنید 1 درصد آوا استار بدی در حق شما کرده باشد و شما سکوت کرده باشید !! )
ولی واقعآ چطور فکر کردید این آخرین حرکت شما در کشاندن موضوعات به رسانه ، بدون پاسخ خواهد ماند ؟؟؟
اما .......
درست فردای همان روز مجله نجوم به دستمان رسید و خیلی سریع فهمیدیم که تماس دیروزشان ظاهرآ به قول معروف برای " به دست آورد آمار ما " بوده است !
حرکت زشتی در مجله نجوم کرده بودند که به نظرم تا به حال در طول این سالها نظیرش را حتی از آن بالایی ها هم ندیده بودیم !