همانطور که می دانید، نجوم کروی علمی است که اساس آن کره ی اسمان است.
اما موضوع اصلی این است که چه مقدار از علم کروی را باید بدونم تا در المپیاد نجوم موفق شویم![]()
همانطور که می دانید، نجوم کروی علمی است که اساس آن کره ی اسمان است.
اما موضوع اصلی این است که چه مقدار از علم کروی را باید بدونم تا در المپیاد نجوم موفق شویم![]()
اگر به اوج نمی رسی نگران نباش
من رسیدم، خبری نبود
Aliakbar58, Amin-Mehraji, Amirali, Arta.kh, ashkanbdok, celestial boy, fakhruddin, Immortal star, javadstar76, Kianoosh.S, Mahdieh. GH, mobi, My style A&F, nakhodaye aseman, Negar Najafi, parvin, rojin, Saeed Jafari, sasan20oo20, skynight, Sky_Watcher, soroosh, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, Voyager, yeganeh miraftab, Zahra Shakeeb, حسین زارعی
من نسخه pdf کتاب اصول و عمل را دارم. اما حجمش 109 مگابایته و قابل آپلود نیست. اگر راهی بود به هر کس که نیاز داشت میرسوندم.
-----------------------------------------------------------
ستاره شناسی اصول وعمل
ویرایش توسط erfan bayat : 09-07-2012 در ساعت 09:57 AM
اینم فصول 2 و 5 و 6 و 8 کتاب نجوم کروی به صورت فایل pdf
http://www.astroupload.com/do.php?fi...3265343461.pdf
یه سری تعریف های هست توی فصل 2 کروی اسمارت...که شامل خورشید متوسط و زمان نجومی زمان جهانی.و..و.....من شاید 3بار این قسمتو خوندم...ولی تعریفاشو قاطی میکنم چون زیاد نتونستم مجسم کنم تو ذهنم...
اگه میشه یه لطفی کنید...این تعریفارو بنویسید با فرمول و هر چی که هست....مرسی دوستان!
تجربه جدید :
تو المپیاد نه تلاش مهمه نه طلاش ...
خیلی خوب بود....میشه رابطه های اصلی رو بنویسد...اون رابطه های که مهم هست...ممنون میشم![]()
تجربه جدید :
[QUOTE=poorya pvp;26601]سلام.خسته نباشید.اصول و عمل فارسی؟؟؟؟[/QUOTE
می تونی اینجا پیداش کنی
ویرایش توسط erfan bayat : 09-07-2012 در ساعت 10:02 AM
LST=RA+HA
LMT=HAMS+_12h
برای خورشید میانگین LST=HAMS+RAMS
پس رابطه ی بین LST(زمان نجومی محلی)وLMT(زمان متوسط محلی):LST=LMT+RAMS+_12h
RAMS=N*360\365.25
کهN تعداد روز گذشته از اول فروردین که رابطه ی بالا به درجه میده باید حواست به تبدیل ساعتش باشه
اختلاف بعد خورشید واقعی و میانگین=تعدیل زمان
E=RAMS-RA
GMT=LMT+_L
GST=LST+_L
که مثبت برای طول جغرافیایی Lغربی و منفی برای طول جغرافیاییLشرقی
تمام روابط تبدیل میل و بعد به سمت ارتفاع و طول و عرض دایره البروجی باید قشنگ فول باشی
شفق-اهنگ تغییرات ZوA
شفق-اهنگ تغییرات zوa>>>این یعنی چی؟؟ برابر چیه؟منفی؟؟!
تجربه جدید :
من یه سوال میذارم شاید سوالش یه کم بی مزه باشه...ولی فقط میخوام که ایدشو بدین...مرسی..
شخصی که با قد 1.8m در درون یک گودال اب قرار داشته.از گودال ک در آمده و 3m به سمت شرق و 2m به سمت جنوب حرکت میکند.در این لحظه از خورشید را در درون گودال میبیند.اگر زاویه بین افق ناظر و استوا 60 درجه باشد ساعت مکان ناظر در این لحظه چند میتواند باشد؟؟(مدار زمین دایره فرض کنید)
ویرایش توسط *sh : 01-30-2012 در ساعت 05:07 PM دلیل: ادبی
تجربه جدید :
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)