صفحه 62 از 144 نخستنخست ... 125258596061626364656672112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 1431

موضوع: آف تاپیک

1. Top | #1
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    386
    تشکر شده 8,391 بار در 879 ارسال

Wink آف تاپیک

سلام به همه دوستان گل آوا استاری

خیلی پیش از این "hasti" عزیز تاپیکی با عنوان "مطالب کوتاه وخواندنی" ایجاد کرده بودن که پست های خوبی میخورد و در حکم آف تاپیک فروم محسوب میشد...
    به همین دلیل بعد از مدتی و به صلاح دید مدير فروم عنوان تاپیک مذکور به "مطالب آزاد" تغییر کرد تا عمومیت عنوان، در محتوای اون هم موثر بشه و البته شد!...
    اما مدتی بعد اون تاپیک بسته و به تالار غیر تخصصی منتقل شد تا حجم ارسالهای غیر علمی و غیر قانونی در فروم کنترل بشه...

حالا، امشب که شب مبارک عید غدیر هست - راستی عیدتون مبارک - و با موافقت آقای امام و سایر مدیران این تاپیک رو ایجاد میکنیم که :

محلی باشه برای طرح مسائلی که ارتباط زیادی با دامنه اصلی فعالیت نجومی فروم ندارند؛ مثل مطالب کوتاه و مطالبی که جنبه سرگرمی یا عمومی در سایت دارند. فعالیت در این بخش محدودیت ویژه ای نداره ولی رعایت قوانین کلی و شئونات سایت برای جلوگیری از دریافت اخطار در این بخش هم الزامیه...

یعنی مطالب سیاسی، مذهبی، دعوا و بحث بی مورد، ارسالهای مکرر و خارج از محدوده ادب ممنوع هستن!

لطفا حتما به توضیحات فوق دقت کنید تا باز این تاپیک بسته نشه!

یادتون که هست:
    تاپیک "گنجینه امضا ها و آواتار ها " برای امضاهای قشنگی هست که عوض میشن!
    تاپیک تبریکات برای تبریک های آوایی ماست!
    تاپیک اشعار نجومی هم داریم!
    و ...

موفق و منصور باشید.

.................................................. ................

کاربران گرامی توجه کنند که پستهای ارسالی آنها در آف تاپیک جز پستهای ارسالی شمارش نمی شوند
    ویرایش توسط پیمان اکبرنیا : 08-26-2012 در ساعت 05:36 PM دلیل: اضافه کردن خط آخر :)

2. Top | #611
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    2898
    تشکر شده 1,783 بار در 213 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر عباس نمایش پست ها
    وقتی همه خواب بودند !!!

خودتون ببینید:
    دیشب مثه اینکه فروم مشکل پیدا کرده بود.
    منم که آن شدم فقط اسم خودمو میدیدم. با اینکه تو تاپیکا میدیدم که بچه های دیگه آن بودن.
    امضای ایشان
    آرامش...

3. 7 کاربر مقابل از yasiii عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

4. Top | #612
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    2898
    تشکر شده 1,783 بار در 213 ارسال

یادش به خیر قدیما مشهد رفتن چه عالمی داشت.
    حتی کمی قبل تر نوشتن وصیت نامه هم متداول بود!
    اما حالا چی؟!!!!!
    اگه بری خواهرتم نمی فهمه!!!!!!
    خلاصه من دارم میرم مشهد
    دعا گوی تک تک تون هستم
    امضای ایشان
    آرامش...

5. Top | #613
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    2925
    تشکر شده 5,203 بار در 502 ارسال

چند سال پیش یک روز جلوی تلویزیون دراز کشیده بودم، فوتبال نگاه می کردم و تخمه می خوردم. ناگهان پدر و مادر و آبجی بزرگ و خان داداش سرم هوار شدند و فریاد زدندکه ( ای عزب! ناقص! بدبخت! بی عرضه! بی مسئولیت! پاشو برو زن بگیر)). رفتم خواستگاری، دختر پرسید: مدرک تحصیلی ات چیست؟ گفتم: دیپلم تمام! گفت: بی سواد! امل! بی کلاس! ناقص العقل! بی شعور! پاشو برو دانشگاه. رفتم چهار سال دانشگاه لیسانس گرفتم برگشم، رفتم خواستگاری. پدر دختر پرسید: خدمت رفته ای؟ گفتم : نه هنوز. گفت: مرد نشد نامرد! بزدل! ترسو! سوسول! بچه ننه! پاشو برو سربازی. رفتم دو سال خدمت سربازی را انجام دادم برگشتم. رفتم خواستگاری. مادر دختر پرسید: شغلت چیست؟ گفتم فعلا کار گیر نیاوردم. گفت: بی کار! بی عار! انگل اجتماع! تن لش! علاف! پاشو برو سر کار. رفتم کار پیدا کنم گفتند: سابقه کار می خواهیم. رفتم سابقه کار جور کنم. گفتند: باید کار کرده باشی تا سابقه کار بدهیم. دوباره رفتم کار کنم، گفتند باید سابقه کار داشته باشی تا کار بدهیم. برگشتم رفتم خواستگاری گفتم : رفتم کار کنم گفتند سابقه کار ، رفتم سابقه کار جور کنم گفتند باید کار کرده باشی. گفتند: برو جایی که سابقه کار نخواهد. رفتم جایی که نخواستند. گفتند باید متاهل باشی!. برگشتم رفتم خواستگاری گفتم : رفتم جایی که سابقه کار نخواستند ولی گفتند باید متاهل باشی. گفتند باید کار داشته باشی تا بگذاریم متاهل شوی. رفتم گفتم: باید کار داشته باشم تا متاهل شوم. گفتند: باید متاهل باشی تا به تو کار بدهیم. برگشتم رفتم نیم کیلو تخمه خریدم دوباره دراز کشیدم جلوی تلویزیون و فوتبال نگاه کردم!!!
    امضای ایشان

6. 14 کاربر مقابل از mohammad_reza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

7. Top | #614
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    برنده مسابقه مقاله ‌نويسی ماه
    شماره عضویت
    2997
    تشکر شده 2,366 بار در 361 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط yasiii نمایش پست ها
    دیشب مثه اینکه فروم مشکل پیدا کرده بود.
    منم که آن شدم فقط اسم خودمو میدیدم. با اینکه تو تاپیکا میدیدم که بچه های دیگه آن بودن.

سلام. خانم مشهدی ساعتش رو نگاه کنید. 11 صبح است. نه 11 شب.
    امضای ایشان
    یه عابر تو خیابونای سرگردون....

8. 2 کاربر مقابل از امیر عباس عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

9. Top | #615
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    شماره عضویت
    2997

واقعا جای تأسف دارد. واقعا ...

سلام. بدون هیچ مقدمه ای میروم سر اصل مطلب. تصویر اول مربوط به یه سایت تفریحاتی و سرگرمی و از این جور حرفاست. تصویر دوم هم که معرف حضورتون هست. فروم خودمونه ...

چرا این همه اختلاف. اختلاف بیش از 140 برابر است. نتیجه آن است که مردم 140 برابر به تفریحات فکر می کنند تا به علم. یا اینکه فروم ما به طور صحیح معرفی نشده. پس خواهش می کنم در همین تاپیک یک ایمیل تبلیغاتی همراه با لینک ثبت نام تهیه شود تا اعضا برای همه ی دوستان و آشنایان خود ارسال کنند.
    امضای ایشان

10. 5 کاربر مقابل از امیر عباس عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

11. Top | #616
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    104
    تشکر شده 13,425 بار در 1,655 ارسال

جناب امیرعباس گرامی
    دلیل کمتر بودن فعالیت در فروم،امتحانات دانش آموزان و دانشجویان و اماده شدن برای گذر زهره هست و انشالله در تابستان شاهد فعالیت خوب و مفید اعضا هستیم.....

در فعالیت ها کیفیت مهم است، نه کمیت
    امضای ایشان
    کمی ستاره روی صورتم بپاش
    سعی میکنم شبیه کهکشان شوم

12. 10 کاربر مقابل از آسمون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

13. Top | #617
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    شماره عضویت
    2997

نقل قول نوشته اصلی توسط آسمون نمایش پست ها
    جناب امیرعباس گرامی
    دلیل کمتر بودن فعالیت در فروم،امتحانات دانش آموزان و دانشجویان و اماده شدن برای گذر زهره هست و انشالله در تابستان شاهد فعالیت خوب و مفید اعضا هستیم.....

در فعالیت ها کیفیت مهم است، نه کمیت
    ولی خوب به هر حال تعداد اعضای سایت ما از تعداد اعضای آنلاین آن کمتر است و خب منظور من این بود که در تبلیغ در فضای مجازی برای آوا استار کم است و باید تبلیغات بیشتری صورت بگیرد. که بهترین آنها همان ایمیلی است که گفتم. به نظر من یه نفر باید به عنوان مسئول تبلیغات مجازی برای هر فروم وجود داشته باشه تا سطح اطلاعات مردم درباره ی اون فروم بالا بره و همچنین آمار. پست قبلی هم بهانه ای بود برای بیان همین. ولی به زبان ....
    امضای ایشان

14. 3 کاربر مقابل از امیر عباس عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

15. Top | #618

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    17
    تشکر شده 12,423 بار در 1,283 ارسال

این است تفاوت آی پد و آی فون
    امضای ایشان
    [CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
    would pass me by
    i tell myself that i was waiting for a sign
    then she appeared,
    a love so fine,
    my valentine[/B]
    [/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:

[/CENTER]

16. 12 کاربر مقابل از yperseusy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

17. Top | #619
    کاربر جدید

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز آوا استار
    شماره عضویت
    1
    تشکر شده 43,799 بار در 2,956 ارسال

اولش كه شروع به نوشتن كردم ، فكر نمي كردم اينقدر طولاني بشود - ببخشيد

ولي شايد ارزش خواندن داشته باشد !

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر عباس نمایش پست ها
    سلام. بدون هیچ مقدمه ای میروم سر اصل مطلب. تصویر اول مربوط به یه سایت تفریحاتی و سرگرمی و از این جور حرفاست. تصویر دوم هم که معرف حضورتون هست. فروم خودمونه ...

چرا این همه اختلاف. اختلاف بیش از 140 برابر است. نتیجه آن است که مردم 140 برابر به تفریحات فکر می کنند تا به علم. یا اینکه فروم ما به طور صحیح معرفی نشده. پس خواهش می کنم در همین تاپیک یک ایمیل تبلیغاتی همراه با لینک ثبت نام تهیه شود تا اعضا برای همه ی دوستان و آشنایان خود ارسال کنند.
    سلام اميرعباس جان

در درجه اول از شما ممنونم چون اين پست شما نشانه اهميتي است كه به فروم مي دهيد و جاي خوشحالي دارد

اما اين بحث در اوايل تولد فروم هم يكبار مطرح شده بود و پاسخي به دوستان داديم ولي الآن با گذشت زمان براي دوستان ديگري مثل شما هم دوباره مطرح مي شود و من همان پاسخ قبلي را مي دهم

ببينيد ، اين اختلاف آماري كه به آن اشاره كرديد يك اختلاف كاملا طبيعي است ( عرض ميكنم طبيعي است نه خوب ! )

اين آمار همان اختلاف تعداد بيننده هاي برنامه 90 با برنامه آسمان شب است

اين همان اختلاف تعداد كساني است كه براي استقبال از تيم ملي فوتبال مي روند با اختلاف كساني كه براي استقبال از مدال آوران المپياد ها مي روند

و اين همان اختلاف علاقمندان به نجوم در اينترنت با علاقمندان به سرگرمي هاي كاذب و وقت تلف كني در اينترنت است !!!

راستش اتفاقآ ما تمام سعيمان اين است كه فضايي بدور از حضور اينگونه افراد داشته باشيم و اگر روزي قرار باشد همان علاقمندان به سايت هاي تفريحات و سرگرمي سر و كله شان در فروم آوااستار پيدا شود ، مطمئن باشيد براي بنده به شخصه كابوس دردناكي خواهد بود !

البته اگر منظور شما اين است كه بهتر است در كشور حد اقل به اندازه علاقمندان به تفريح و سرگرمي در اينترنت ( تازه به فرض سالم بودن اين تفريحات ! ) ، به همان ميزان علاقمند به نجوم هم داشته باشيم كه صد البته بسيار چيز خوبي است .

اما متآسفانه اين موضوع با تبليغات ما براي فروم حاصل نمي شود و اينكار تنها باعث ميشود كه پاي گروهي كه ما نميخواهيم به فروم باز شود !

اتفاقآ در حال حاضر يكي از خوشحالي هاي بنده اين است كه فروم به حدي از بلوغ رسيده است كه اگر كسي واقعآ براي تفريح و پركردن وقت در اينجا عضو شود ، خيلي سريع مي فهمد كه اشتباهي آمده و در مدت كوتاهي فعاليتش را قطع ميكند ، اما به جاي آن دوستداران واقعي علم نجوم وقتي به اينجا مي رسند ، حس مي كنند فضاي مناسبي را براي پيگيري علايقشان پيدا كرده اند ( هر از گاهي در پيام هاي خصوصي چنين مضاميني را دريافت مي كنم ) و به نوعي وابسته اين فضاي مجازي مي شوند و بنده اين مورد را يك حسن مي دانم .

البته قبول دارم كه لازم است در جهت شناسايي فروم به علاقمندان به نجوم اطلاع رساني ( و نه تبليغات ) كنيم تا همه كساني كه ذاتآ متعلق به چنين فضايي هستند به جمع ما بپيوندند و صد البته كه از حضورشان استقبال خواهيم كرد .

اما در هر صورت مطمئن باشيد آن اختلاف آماري كه در بالا گفتيد همچنان برقرار خواهد بود . چرا كه تنها راه تغيير واقعي آن آمار ، تغيير در سطح فرهنگ و دانش عمومي و شعور كلي اجتماع است كه البته يك وظيفه بسيار كلان دولتي است .

----------------------

پ ن :

متوسط ارسال پيامك براي مسابقات پيامكي برنامه 90 حدود 2 تا 3 ميليون در هر برنامه است . اين در شرايطي است كه دوست خوبم آقاي احسان مهرجو زماني كه دست اندر كار توليد برنامه آسمان شب بود مي گفت متوسط ارسال پيامك براي مسابقات اين برنامه كمتر از 100 عدد در هر برنامه است !!!!

( خداي من ...صد عدد !! يعني حدود يك ، بيست هزارم برنامه 90 !!!!! )

اتفاقآ با توجه به اين آمار به نظرم آمار بازديد فروم ما يك آمار فضايي محسوب مي شود !!!
    امضای ایشان
    باده خور غم مخور و پند مقلد منیوش
    اعتبار سخن عام چه خواهد بودن

18. Top | #620

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    17
    تشکر شده 12,423 بار در 1,283 ارسال

آف تاپیک         
    سلام این رو هم من اضافه کنم که ما هر وقت در محلی وارد میشم که یه جمع نجومی هستش (مثلا ماراتن مسیه یا یه همچین جمع هایی) حتما به فکر تبلیغات فروم هستیم و بودیم (:-")که دوستان نجومی بیشتری رو به سمت فروم جذب کنیم
    امضای ایشان
    [CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
    would pass me by
    i tell myself that i was waiting for a sign
    then she appeared,
    a love so fine,
    my valentine[/B]
    [/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:

[/CENTER]

19. 11 کاربر مقابل از yperseusy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 62 از 144 نخستنخست ... 125258596061626364656672112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)