صفحه 138 از 144 نخستنخست ... 3888128134135136137138139140141142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,380 , از مجموع 1431

موضوع: آف تاپیک

1. Top | #1
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    386
    تشکر شده 8,391 بار در 879 ارسال

Wink آف تاپیک

سلام به همه دوستان گل آوا استاری

خیلی پیش از این "hasti" عزیز تاپیکی با عنوان "مطالب کوتاه وخواندنی" ایجاد کرده بودن که پست های خوبی میخورد و در حکم آف تاپیک فروم محسوب میشد...
    به همین دلیل بعد از مدتی و به صلاح دید مدير فروم عنوان تاپیک مذکور به "مطالب آزاد" تغییر کرد تا عمومیت عنوان، در محتوای اون هم موثر بشه و البته شد!...
    اما مدتی بعد اون تاپیک بسته و به تالار غیر تخصصی منتقل شد تا حجم ارسالهای غیر علمی و غیر قانونی در فروم کنترل بشه...

حالا، امشب که شب مبارک عید غدیر هست - راستی عیدتون مبارک - و با موافقت آقای امام و سایر مدیران این تاپیک رو ایجاد میکنیم که :

محلی باشه برای طرح مسائلی که ارتباط زیادی با دامنه اصلی فعالیت نجومی فروم ندارند؛ مثل مطالب کوتاه و مطالبی که جنبه سرگرمی یا عمومی در سایت دارند. فعالیت در این بخش محدودیت ویژه ای نداره ولی رعایت قوانین کلی و شئونات سایت برای جلوگیری از دریافت اخطار در این بخش هم الزامیه...

یعنی مطالب سیاسی، مذهبی، دعوا و بحث بی مورد، ارسالهای مکرر و خارج از محدوده ادب ممنوع هستن!

لطفا حتما به توضیحات فوق دقت کنید تا باز این تاپیک بسته نشه!

یادتون که هست:
    تاپیک "گنجینه امضا ها و آواتار ها " برای امضاهای قشنگی هست که عوض میشن!
    تاپیک تبریکات برای تبریک های آوایی ماست!
    تاپیک اشعار نجومی هم داریم!
    و ...

موفق و منصور باشید.

.................................................. ................

کاربران گرامی توجه کنند که پستهای ارسالی آنها در آف تاپیک جز پستهای ارسالی شمارش نمی شوند
    ویرایش توسط پیمان اکبرنیا : 08-26-2012 در ساعت 05:36 PM دلیل: اضافه کردن خط آخر :)

2. Top | #1371
    کاربر جدید

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز آوا استار
    شماره عضویت
    1
    تشکر شده 43,798 بار در 2,956 ارسال

سلام به همه اعضای عزیز

چند روز پیش یکی از اعضا پیغامی به من داد و اینطور نوشت که اگر اجازه بدید تاپیکی در تالار اعضا ایجاد کنم برای این قضیه " چالش سطل آب یخ " و دعوت اعضا از هم برای این کار

جواب من به ایشون این بود که من شخصاً با این کار بنا به دلایلی که دارم موافق نیستم ، اما اگر کسانی بخواهند این کار رو بکنند هم مخالفتی ندارم ، ولی به نظرم چنین کاری

در سایت ما جایی ندارد

اما از اون روز این ماجرا خیلی فکرم رو درگیر خودش کرد

اینکه اصلا چی میشه که یک موضوع این شکلی ، به این سرعت پخش میشه ؟؟؟

اینکه آیا کسانی که چنین کاری می کنند ( هرچند کار بدی هم نیست ) اما واقعآ چقدر از انگیزه شون صرفآ برای کمک به بیماران است و چقدرش انگیزه های دیگر ؟؟؟

اینکه آیا این کار ها نفعش بیشتر است یا ضررش ؟؟؟

و چندین سوال دیگر ...

ولی خوشحال میشم که نظر اعضا آوا استار رو به طور خلاصه درباره اصل چنین ماجراهایی بدونم

و یک نکته مهم :

هدفمون قانع کردن همدیگه نیست ، هدفمون آگاهی از نظرات همدیگر است

ممنون میشم اگر نظراتتون رو بفرمایید

3. Top | #1372

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    17
    تشکر شده 12,423 بار در 1,283 ارسال

به نظر من این کار بیشتر از این که جنبه کار خدا پسندانه داشه باشه شده یه مکانی برای این که افراد معروف خودشون رو نشون بدند و از طرف دیگه یه جنبه فان داره که میاند دوست ها و یا حتی دشمنانشون رو به چالش میکشند.
    جالبه که بدونید کوری گریفین (Corey Griffin)، ابداع کننده چالش سطل آب یخ که جوانی ۲۷ ساله بود، در هنگام شنا کردن در ایالت ماساچوست آمریکا غرق شد و جان خود را از دست داد.
    امضای ایشان
    [CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
    would pass me by
    i tell myself that i was waiting for a sign
    then she appeared,
    a love so fine,
    my valentine[/B]
    [/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:

[/CENTER]

4. 12 کاربر مقابل از yperseusy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

5. Top | #1373
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    1482
    تشکر شده 507 بار در 64 ارسال

به‌نظرم نفس کار، چیز بدی نیست و باز هم تا حدی باعث شد اسم بیماری رو یه عده بشنوند و بشناسنش.

اما داره زیاده‌روی میشه درموردش. من هم به این نتیجه رسیدم که بیشتر از اینکه هدف کمک(مادی یا معنوی) به این موضوع باشه، یه‌جورهایی جنبه تفریح پیدا کرده و بیشتر دوست دارن یه کار جالب و بامزه بکنن.
    و اینکه بنظرم اگر چالشی در کار نبود و میگفتند که هرکس دوست داره 100 دلار کمک کنه و یک مقاله درباره‌ی این بیماری بخونه، نصف این تعداد هم در این کار شرکت نمی‌کردند و روحشان هم از وجود بیماری بی‌خبر می‌ماند.

شاید بدبینانه است اما انگار بیشتر از اینکه چالش سطل آب یخ بهانه‌ای بشه برای شناخت بیماری، این بیماریه است که شده بهانه‌ای برای انجام چالش سطل آب یخ!!!

6. 12 کاربر مقابل از BehzadQ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

7. Top | #1374
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    8566
    تشکر شده 967 بار در 177 ارسال

من این نگاه رو نسبت بهش دارم
    اگر این کمک بدون چالش سطل یخ بود این طور فراگیر نمیشد و شاید اصلا کمکی نمیشد
    امضای ایشان
    مرکز ستاره شناسی ستارگان نوین

مرجع سه بعدی نجوم ایران

www.setareganovin.com

8. 7 کاربر مقابل از amir abbas saedi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

9. Top | #1375
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    4153
    تشکر شده 18,241 بار در 2,271 ارسال

حالا اون 10 دلار کمک مالی پس از انجام این کار و یا 100 دلار جریمه انجام ندادنش رو باید به کی بدیم؟!!!

تو ایالات متحده عواید مالی این کار به انجمن غیر انتفاعی اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS Association) میرسه و در انگلستان به انجمن بیماری نورون حرکتی (MND Association) اهدا میشه. هر دو این انجمن ها از این منابع مالی جهت حمایت و تحقیق در خصوص بیماری استفاده میکنن. حالا اگه ما همچین طرحی رو تو ایران پایه ریزی کنیم عواید مالیش به کی باید برسه؟ اصلاً از کجا معلوم در راهی که باید مصرف میشه؟ و از همه مهمتر آیا ما اصلاً در این زمینه محقق داریم و تحقیق میکنیم که حالا بخوایم کمک مالی هم بکنیم؟!!!
    امضای ایشان
    “Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”
    Benjamin Franklin

10. 8 کاربر مقابل از mohsen4465 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

11. Top | #1376
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز آوا استار
    مدال طلای كشوری المپياد نجوم
    مدال طلای جهانی المپياد نجوم
    شماره عضویت
    3538
    تشکر شده 4,710 بار در 536 ارسال

من مخالفم!!

1- هدف قضیه کمک به بیمارهای als ـه. اما هیچ می‌دونید این بیماری چقدر نادره؟! اصلا چند نفر تو ایران به این بیماری مبتلا هستن؟ شاید حداکثر چندصدنفر در ایران (البته از جایی نخوندم، تخمین خودمه)! این در حالیه که جامعه آماری بیماران سرطانی، ام اسی، قطع نخاعی و... ی ما، هر کدوم، (توجه کنید!) هر کدوم از مرتبه‌ی چندهزار نفره! اما چرا این چالش برای این بیماران راه نیفتاد؟

2- هدف این قضیه از طرف دیگه این بود که افراد مشهور یا خودشون به انحمن حمایت از بیماران als کمک کنن، یا این که آب رو خودشون بریزن و فیلمشو بذارن تو فضای مجازی تا بقیه نسبت به als آگاه تر بشن. الان اما چی می‌بینیم؟! به خاطر قسمت فان قضیه، همه‌ی آدما، چه معروف و چه غیر معروف، دارن فیلم می‌ذارن رو اینترنت و اکثرا کمکی به این بنیاد حمایتی نمیکنن (شاید به این خاطر که این بنیاد تو خارج از کشوره و نمیشه به راحتی پولی واریز کرد). جالبتر این که گاهی برخی از این فیلم‌ها بدون اشاره به حتی اسم بیماری، فقط از چند نفر دعوت می‌کنن و آب می‌ریزن رو خودشون!!!

3- به خدا الآن ما کم آبی داریم. به خدا برق، صنعت، کشاورزی، تولید و اقتصاد (کمرشکستمون) به آب وابسته اس. باور کنید تو تابستون، هستن جاهایی که آب جیره‌بندی شدشون، چند روز یک بار بهشون می‌رسه. آبی که نیازی به مصرف کردنش نیست رو چرا صرف کارهای الکی می‌کنیم؟ نمیشه این بیماری رو با به اشتراک گذاشتن پست تو اینترنت، جهانی کرد(کاری که قبلا هم مرسوم بوده)؟ دوست داریم 10 سال دیگه صادرات آب داشته باشیم با پول نفت؟ دوست داریم 20 سال دیگه بجنگیم براش؟ چالش سطل آب یخ به کی کمک می‌کنه؟ به کی ضرر می‌رسونه؟ سعدی خوش خیال بود... بنی آدم کجا اعضای یک پیکرند؟؟؟

پ.ن: منظورم از (1) این نبود که خون سرطانی‌ها، ام اسی‌ها و ... رنگین تر از بقیه اس. صرفا خواستم بگم این کار با توجه به نسبت جامعه آماری‌ها خیلی خیلی غیر منطقیه. احساس می‌کنم گسترش این چالش تو ایران به خاطر جو گیری ما ایرانی‌هاس.

پ.ن2: تو این مدت تا اون جایی که یادمه، تقریبا هر روز تو روزنامه‌ی همشهری از کمبود آب و ویرانی جنگل‌ها مطلب می‌دیدم. بخش کوچکی از خبر امروز روزنامه‌ی همشهری این بود: «بحران آب جدی تر از آنی است که مردم تصور می‌کنند. وضعیت ما(تهران) شبیه به شمال آفریقاست.» (نقل به مضمون)
    امضای ایشان
    عجیب ترین چیزی که تا به حال تو نجوم دیدم نه ابعاد و ارقام ماه و ستاره و فاصله و جرم اجرام کیهانیه و نه اسرار سر به مهر درون سیاهچاله ها !
    اینه که یک علاقه مشترک چه جوری می تونه این همه آدمو با هم آشنا کنه !

12. 13 کاربر مقابل از arashgmn عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

13. Top | #1377
    کاربر ممتاز
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    16
    تشکر شده 8,571 بار در 984 ارسال

smile

یک جا یک مطلبی در همین مورد خوندم ، گفتم خوبه که در اینجا هم به اشتراک بزارم :

یک سطل آب یخ

14. 6 کاربر مقابل از Tahereh Ramezani عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

15. Top | #1378
    کاربر ممتاز
    کاربر جدید

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    737
    تشکر شده 3,855 بار در 697 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط arashgmn نمایش پست ها
    باور کنید تو تابستون، هستن جاهایی که آب جیره‌بندی شدشون، چند روز یک بار بهشون می‌رسه.

(نقل به مضمون)
    تابستون چیه برادر ما کل سال جیره بندی هستیم ، ولی راضی هستیم چون هر روز چند ساعت داریم .
    کوچیک که بودم مردم اکثر روستاها لباس و ظرفاشون رو تو رودخونه میشستن دلیلش نبود لوله کشی آب بود ، دو سه سال پیش باز هم مردم چنتا روستا مجبود بودن اینکارو بکنن که دلیلش لوله های خالی از آب بود (الان نمیتونن چون به اندازه ی کافی سد داریم که رودخونه آب نداشته باشه !).

16. 11 کاربر مقابل از solh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

17. Top | #1379
    کاربر ممتاز
    مدیر ارشد

عنوان کاربر
    مدير ارشد
    شماره عضویت
    6114
    تشکر شده 2,560 بار در 294 ارسال

سلام
    چالش آب سرد دنیای تنهایی یک بیمارسرطانی بود که یک روز اون رو روی سرش ریخت وبا خیال راحت سر جاش نشست.
    درست یا نادرست بودن کار در جای خودش محفوظ اما ریزه کاری های انسان دوستی در ضمیر انسان با یک تلنگر بیدار میشه این قشنگه .بهانه ایی برای دوست داشتن هم نوع .
    حالا جنبه دیگش .ادمها از معروفیت بدشون نمیاد در هر جایگاهی که باشن باز هم کمبود نداشته ها و بزرگتر شدن رو دارن واین فرصتی شد برای بیشتر دیده شدن و تنها نبودن.
    ما از اون ها عقب تریم اگر هم قرار کاری کنن خودشون به تنهایی حتی تو اب سرد ریختن اما ما با چند نفر برای خودنمایی.اونا از ما جلوترن چون خیلی راحت یه فرهنگ درست کردن وتا اینجا و دورترین عرض و طول جغرافیایی رسوندنش ولی ما چی هنوز نتونستیم به خودمون تفهیم کنیم که همیشه همه کمکها خوب نیست.
    ای کاش یکی از این صد دلار ها رو تو کوچه های بی کسی همین دروازه غار یکی خرج شلوار وصله خورده بچه های کوچیک می کرد

در کل اونا از ما جلوترن که رفتاراشون دیکته میشه تو ذهن. به نظرتون اگر این جنبش از تهران شروع میشد چند تا ایسگاه اونورتر میرفت?
    امضای ایشان
    اهل ابادی عشقم ز همین ویرانم
    همه رفتند ولی با دل خود میمانم
    همسفر باشم اگر با تپش شب بوها
    دست اخر به گلستان تو سرگردانم
    هر چه کردم که نگویم دل ما هم تنگ است
    خیره شد یاد تو بر ما که خودم میدانم

18. 7 کاربر مقابل از SAEED560 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

19. Top | #1380
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    9295
    تشکر شده 303 بار در 54 ارسال

آف تاپیک         
    با سلام
    از نظر من این قضیه اشکالی نداره یعنی تا یه حدی خوبه همنوع دوستی ....اینکه خودمون جای ادمایی بزاریم که شاید دنیایی متفاوت با ما داشته باشن...
    اما من خودم تازه چند وقته فهمیدم هدف از این کار کار خیره!!!!ببینید دیگه چقدر این کار رفته تو حاشیه...فیلم ها جوری بود که انگار اون افراد فقط به قصد تفریح سطل ابو رو خودشون خالی می کردن
    از طرفی نمیخوان قبول کنن تو این مدت که افراد زیادی این کارو کردن مصرف اب واقعا رفته بالا به خصوص تو کشور خودمون که واقعا داره تبدیل به یک بحران بزرگ می شه...بهتره اول ادمای سالمو از مرگ نجات بدیم تا اینکه به افراد بیمار روحیه بدیم راه های دیگه ای هم برای این کار هست....
    امضای ایشان
    "Astronomy compels the soul to look upward, and leads us from this world to another."
    Artmisami.LDK.aslani

20. 5 کاربر مقابل از ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 138 از 144 نخستنخست ... 3888128134135136137138139140141142 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)