نوشته اصلی توسط
aflatoon
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز و منجمین محترم :
در زمانهای خیلی قدیم روزی پادشاهی از بهترین "رفوگر" های شهر دعوت میکند برای رفوی عبای پادشاهی به قصر بروند. در این بین یکنفر "پالان دوز" همراه اساتید رفو گر سرش را میاندازد پایین و وارد قصر میشود. مامورین قصر چون اورا میشناختند پرسیدند تو که رفو گر نیستی پس چرا خودت را قاطی اینها کرده ای ؟
گفت: چون من هم اهل بخیه ام..........
از شوخی که بگذریم خواستم عرض کنم که "سیب زمینی" هیچوقت جزو "میوه جات" نمیباشد!!!!!!!!
من خیلی خوشحالم که خودم را در بین افرادی میبینم که از نظر علمی همگی سرامد و صاحبنظر هستند.
هدفم از ورود به این سایت صرفا" کسب معلومات از محضر اساتید محترم میباشد.
اگر خودم را معرفی میکنم فقط به این دلیل است که بزرگواران بدانند با چه کسی وچه درجه علمی طرف هستند تا اگر سوالی از ایشان نمودم جوابی در خور فهم و ظرفیت من بدهند.
با بیان این مقدمه از خدمت سروران گرامی اجازه میخواهم تا به معرفی خودم بپردازم..........
منوچهر عتیجانلو با نام کاربری aflatoon چندروز پیش با سایت شما آشنا شدم بعد از مرور سایت از محتوی آن خیلی خوشم آمد .برای اولین بار بود که میدیدم این همه معلومات تخصصی در یک مجموعه جمع شده باشد!!!!!!
برای همه اعضا آرزوی موفقیت وپیشرفت در تمامی مراحل زدگی را مینمایم.....
من : امیر 40 ساله ساکن اهواز از بچگی توی آسمانها سیر میکردم خیلی به ستارهها و آسمان علاقه داشته و دارم .
عاشق کوهنوردی و شنا میباشم .از طریق سایت کوهنوردی استان تهران با موسسه آوا استار آشنا شدم.
تحصیلات: دیپلم ......شغل آزاد......امید وارم بتوانم از محضر اساتید محترم کسب فیض بنمایم......
ادامه دارد.............