A.rahimi, Ahmad, Amin-Mehraji, andromeda.s, Asteroid, Astronomer, delniya, Emad Tabatabai, gandom, golaftab, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, kh.maroufi, maryam zr, marzieh, melika bidabadi, mohsen moazen, Mojtaba.M, Mostafa, nakhodaye aseman, Negar Najafi, parvin, rezash, rock_iml, Setare KOchOlO, Sunrise, Tahereh Ramezani, محمدرضا صادقیان, yeganeh miraftab, zahra H, آسمون, رخساره روشنی, ستاره بنیادی, شادي شهراييني, شعری
سلام
کارگاه توان دیروز ساعت 3 بعد از ظهر با سخنرانی اقای قمری نژاد شروع به کار کرد.در مراسم افتتاحیه اقای دکتر خواجه پور و اقای بابک تفرشی و رئیس حوزه هنری زنجان صحبت کردند.پس از نماز و پذیرایی اقای لوران لاودر از فرانسه در مورد هاله ها و کمانها(halos & Arcs) سخنرانی داشت که مطالب بسیار جالب و مفیدی را ارائه دادند.ساعت 8 شب هم از مرکز نجوم و افلاک نما بازدید کردیم .ساعت 9 شب شام خوردیم و پس از آن گروهها تقسیم بندی شدند و به مکان اسکانها راهنمایی شدند برای استراحت.
ادامه دارد...
ویرایش توسط *sh : 11-17-2011 در ساعت 12:33 PM دلیل: ادبی
سلام دوستان
دیروز بعلت کمبود وقت و یک اتفاق ناگوار نتونستم گزارش دیروز را بنویسم.
دیروز تمام کلاسها و سخنرانیها طبق برنامه انجام شد و امروز کارگاه از ساعت 9 صبح شروع به کار کرد.
امسال برنامه ها و مطالب برای هر دو گروه ابتدایی و پیشرفته برنامه ریزی شده است.افراد میتونند با توجه به علایق و سطح علمی خودشان کلاسهارو انتخاب کرده و در انها شرکت کنند. دیروز عصر ساعت 6 تا 8 عصر از بازار و نمایشگاه عکسهای توان دیدن کردیم. جای همه دوستان خالی بود.
در حال حاضر اقای ابوالفتح برای گروه مقدماتی و اقای اشین ذکریان برای گروه پیشرفته در حال سخنرانی هستند.
راستی یک ساعت پیش عکس دست جمعی هم گرفتیم.که انشاءا... میزارم تو سایت.
سلام سوبارو جان
ممنون از گزارشاتتون... اما نگران شدیم که اینجوری... چه اتفاق ناگواری؟ کجا؟ ... امیدوارم مورد خاصی نبوده باشه.
.................................................. .................................................. .................................................. ................................................
ای رفته به چوگان قضا همچون گوی ... چپ میرو و راست میرو و هیچ مگوی
کان کس که ترا فکند اندر تک و پوی ... او داند و او داند و او داند و اوی
از همه دوستان میخوام دعا کنند که این اتفاق به خیر و خوبی تمام بشه و من دعا میکنم این اتفاق برای هیچ کس هرگز نیفته.
البته روز پنج شنبه قرار بود ارتباط مستقيم تصويري بين كارگاه اختفاهاي نجومي -دزفول و توان - زنجان برقرار بشه كه متاسفانه نشد .البته اين ارتباط جز برنامه كارگاه بود و حتي اساتيد در كارگاه آماده تماس بودند كه متاسفانه برنامه در زنجان هماهنگ نبود و نشد.
سلام
اتفاق بد به خیر نگذشت...! شوخی نبود! اتفاقی نادر و برای اولین بار بود.در جایی که اصلا فکرش را هم نمیشد کرد!در یک جمع دوستانه و مهمترین کارگاه نجومی کشور اتفاق افتاد.کارگاهی که اساتید و شرکت کنندگان آن عموما از بهترینها هستند. دوربینم را به احتمال 99 % یکی از دوستان شرکت کننده در کارگاه توآن و یکی از هم اتاقی های عزیزم دزدید!!!
یک عدد کانن 50d با لنز 55-18 از قسمت بالای کوله پشتیم که در کیف مخصوص دوربین بود به سرقت رفت و دکلانشور و شارژر باتری آن هم از زیپ میانی آن.
واقعا عجیب است چون من وسایلم را برای اینکه هرگز به کسی شک نکنم داخل کیفم میزاشتم و حواسم به انها بود ولی قرعه به نام من بود. به هر حال دوستان حواستون باشه اینجا ایرانه و در و پیکر درست حسابی نداره و همیشه ممکنه یک نادان در جمع باشه که آبرویی که با هزار زحمت توسط افرادی بزرگ جمع میشود را یکباره به زمین بریزه.
هرکجا هستم باشم آسمان از آن من است.
www.yazdsky.com
دوستان سلام
ما امروز ساعت 12 به یزد رسیدیم ولی با دلی پر از اندوه و ناراحتی.
دیروز برنامه ساعت 9 با کمی تاخیر شروع شد.برنامه های امسال بیشتر حول محور پردازش و کار با نرم افزارهای نجومی دور میزد ولی در این میان بعضی مطالب با موضوعهای دیگر بحث شد.مثل استقرار پایه ها که توسط اقای ابوالفتح و ابزارهای جدید عکاسی نجومی و اخلاق در عکاسی توسط اقای تفرشی ارائه گردید.
بعضی کلاسها و سخنرانیها به صورت موازی برگزار شد که امیدوارم مباحث ان برای همه دوستان مفید بوده باشد.
به نظر من در این دوره موضوع هاله ها و کمانها بسیار جالب و جدیدی بود که توسط اقای لوران لاور ارائه گردید و همچنین ایشان کلیپ جالبی از عکسهایشان (بازی با ماه) پخش کردنند که مورد استقبال همه قرار گرفت.
دیروز همچنین از اقای قمری نژاد به خاطر زحمات و تلاشهای بیست و پنچ ساله شان در راه پیشرفت و توسعه نجوم قدر دانی گردید.
اگر دوستان دیگر اوااستار در این برنامه شرکت داشتند لطفا عکسهایشان را برای بقیه بزارنند.من هم در اولین فرصت که عکسها رسید برای شما میزارم.
خوب دوستان اتفاقی بدی واسه دوست من افتاد
ولی این تقصیر کسی نبود جز اون کسی که دوربین رو از روی قصد برداشت !!!
من برای اولین بار توی این کارگاه شرکت کردم خیلی خیلی عالی بود
خیلی چیز ها یاد گرفتم و همین طور با خیلی ها دوست شدم
کارگاه بسیار عالی بود .
ایشالا مشکل دوستم بر طرف بشه
اما باید به آقای قمری نژاد و بقیه یه خسته نباشید بزرگ گفت که خیلی زحمت کشیده بودن
آسمون مال همست !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)