سلام دوستان !
در این تاپیک قصد داریم که جدید ترین مجله های روز دنیا را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم تا از این مجله ها که معمولا در دست رس دوستان نیست استفاده کنید !
سلام دوستان !
در این تاپیک قصد داریم که جدید ترین مجله های روز دنیا را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم تا از این مجله ها که معمولا در دست رس دوستان نیست استفاده کنید !
ویرایش توسط yperseusy : 08-25-2011 در ساعت 12:45 PM
(مرتضی, *artemis, A.rahimi, Amin-Mehraji, Amirali, amirvedadian, andromeda.s, annahita kazemi, arahimi, Arta.kh, aseman zibast, BehzadQ, Benyamin, BigBang, doostesetareha, Ehsan, farimah sh, hojat.h.r, Hojjat Zafarkhah, Immortal star, javadstar76, khaste, Kianoosh.S, m.aryayi, m.bio7, mahdi77, Mahdieh. GH, Mat, mazyar, Mehri Mohammadi, Mehrnoosh, mobi, Mojtaba.M, niki, parvin, Perseus, rezash, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, sara shahabi, Setare KOchOlO, shadi.porooshani, skynight, solh, stargazer, storm, subaro, Sunrise, Taha Nagahi, فائزه معتضدیان, محمود قادری, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, Zahra Shakeeb, آسمون, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سپیده دم آسمان, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شعری, صادق مقامی, علیرضا محمدی
سلام و تشکر ویژه از دوستانی که این منابع ارزشمند رو در اختیار علاقه مندان قرار میدن..
اما هنوز که دارم 3 شماره آخر اسکای اند تلسکوپ رو دانلود می کنم، متوجه نشدم چرا دو شماره اینقدر زود منتشر شدن.. یعنی چی این؟
و این که ممنون میشم از مجله استرونومی هم قرار بدین...
رئیس خانه نجوم تبریز | عضو هیات موسس انجمن نجوم آیاز | www.AyazAstro.com
سایز : 63 مگابایت
ماه: فوریه
سال :2012
لینک دانلود
مهداد خان حقیقتا دلم نیومد به ی تشکر از پست خالی بسنده کنم خیلی خیلی ممنون ! :-)
سایز : 58 مگابایت
ماه: مارس
لینک دانلود
سایز : 17 مگابایت
ماه: آوریل
لینک دانلود
تاپیک خیلی خوبیه میشه لینک مجله ادیسه رو هم بزارید
ممنون
مجله جدیدی واسه دانلود نمی زارید؟!
سلام دوستان بعد از تموم شدن کنکور تصمیم گرفتم که دوباره این تاپیک رو بهش جون بدم و همچنین از آقا مهداده عزیز کمال تشکر رو دارم که در نبود من چند مجله ای به این آرشیو اضافه کردند...
مجله ی اسکای اند تلسکوپ
آگوست 2012
دانلود
[CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
would pass me by
i tell myself that i was waiting for a sign
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:
[/CENTER]
مجله ی آسترونومی
جولای 2012
حجم:77 مگابایت
دانلود
would pass me by
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/CENTER]
مجله ی اسکای اند تلسکوپ
جولای2012
حجم :18 مگابایت
دانلود
در این شماره مقاله ای در رابطه با آقای تفرشی و سفر های ایشان برای رصد کسوف ، به چاپ رسیده است
would pass me by
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/CENTER]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)