سلام به همه دوستان عزيز تر از جانم
ديروز جشن تولد 3 سالگي آوااستار برگزار شد كه طي آن مفتخر به ديدار تعداد زيادي از دوستان شدم و البته جاي همه آنهايي كه نبودند هم خالي بود
از اولين روزهاي فعاليت فروم آوااستار براي پيشرفت كارهاي علمي و اجرايي نياز به انتخاب مديراني براي تالار ها بود تا با نظارت و جهت دهي ، مسير پيشرفت فروم و اعضا را هموار كنند
تك تك مديراني كه از همان ابتدا تا الآن در قسمت هاي مختلف فروم مديريت داشته اند ، انصافآ به بهترين شكل ممكن اين كار مهم را انجام داده اند كه بدينوسيله از تك تك اين دوستان
صميمانه تشكر مي كنم .
و البته تعداد بسيار زيادي از اعضاي گرامي هم بودند كه شايسته حضور در جمع مديران بودند كه متآسفانه به دليل محدوديت در تعداد تالار ها ، امكان استفاده از اين عزيزان مهيا نبود
كه بدينوسيله از همه اين عزيزان نيز پوزش مي خواهم .
اما بخش فعاليت هاي مجازي آوااستار كه در ابتدا با همين فروم آغاز شد ، امروز به مجموعه وسيعي شامل فروم ، ويكي نجوم ، تقويم نجومي ايران ، سايت عكاسي آوا و اخيرآ هم
سايت نقشه آسمان تاريك ايران ، تبديل شده است كه طبيعتآ برنامه ريزي و هماهنگي اين مجموعه انرژي و وقت بسياري از بنده مي گيرد
ضمن اينكه فروم ما به حدي از رشد و بلوغ رسيده است كه الآن تك تك اعضاي ممتاز و بعضآ فعال به عنوان مديران بالقوه هستند و توانايي هاي زيادي در بخش هاي علمي و اجرايي
فروم پيدا كرده اند
هدف بنده از روز اول راه اندازي اين فروم ايجاد فضايي علمي و صميمي و سالم بين منجمان آماتور كشورم بود تا بتوانند به راحتي به علاقه اصلي خود بپردازند كه خوشبختانه تصور
مي كنم امروز چنين امري حاصل شده است كه از اين بابت بسيار خدا را شكر مي كنم .
اما از طرفي هم معتقدم كه هر مجموعه اي براي پيشرفت نياز به تغيير دارد و اين تغيير بايد در همه اركان امكان پذير باشد تا هم فكر ها و ايده هاي نو مطرح شوند و هم افراد شوق و
انگيزه بيشتري پيدا كنند
در طي اين مدت بنده به عنوان مدير فروم آوااستار در خدمت شما بودم و سعي كردم تا حد توان به پيشرفت مجموعه كمك كنم
اما الآن با اجازه همه دوستان تصميم گرفتم كه اين بار و در آخرين اعلام تغييرات مديران ، كناره گيري خودم را از مديريت فروم اعلام كنم و يكي از دوستان بسيار خوش فكر ، شايسته و
امين را به جاي خودم و به عنوان مدير جديد فروم آوااستار حدمت عزيزان معرفي كنم .
دليل اين تصميم بنده فقط و فقط عشق و علاقه بسيار زيادم به فروم و اعضاي صميمي آن است . چون پيشرفت اعضا از هر چيزي براي بنده مهمتر است و نمي خواهم كه با اصرار بر
مديريت خودم ، اين راه را سد كنم .
از همه عزيزاني كه در اين مدت بنده را تحمل كردند تشكر مي كنم و براي همه شما عزيزان آرزوي موفقيت مي كنم
و در آخر از همه عزيزاني كه احيانآ با نوشتن مطلبي يا فراموش كردن تشكر از پستي باعث رنجششان شدم صميمانه عذر خواهي مي كنم اما دوست دارم باور كنند كه هيچگاه
عامدانه قصد رنجاندن كسي را نداشتم
از همه عزيزان هم ميخواهم كه حد اكثر همكاري ممكن را با مدير جديد فروم بنمايند و مطمئن باشند كه در حال حاضر ايشان بهترين گزينه براي مديريت فروم هستند
اما پس از ذكر اين توضيحات ، مدير جديد فروم آوااستار را خدمت عزيزان معرفي مي كنم :
جناب آقاي
براي ايشان در مديريت فروم آرزوي موفقيت مي كنم و ايمان دارم كه با مديريت ايشان پيشرفت هاي هرچه بيشتري براي اعضاي آوااستار حاصل خواهد شد
---------
اما چند پي نوشت مهم :
1- بنده اين تصميم را در كمال صحت عقل و از روي اختيار گرفتم
2- اين اعلام به هيچ وجه به معني خداحافظي بنده از فروم نيست و اتفاقآ اين تصميم را از اين جهت گرفتم كه فرصت بيشتري براي فعاليت در موضوعات مورد علاقه ام پيدا كنم
3- از اين به بعد همه وظايف و اختيارات مديريت ( انتخاب مديران ارشد و مديران تالار ها ، درج اطلاعيه هاي رسمي فروم ، اعلانات و ... ) بر عهده آقای اكبرنيا خواهد بود
4- اعمال تغييرات فنی جهت مديريت ايشان تا صبح شنبه انجام خواهد شد
5 - اين پست آخرين پست بنده به عنوان مدير فروم آوا استار خواهد بود
دوستدار و ارادتمند همه شما عزيزان
سيد مصطفی امام