*artemis, *sh, 169, Amirali, andromeda.s, Astronomer, ELAHE77, Flare star, Hojjat Zafarkhah, Hooman, javadstar76, mahshid yaali, melika bidabadi, milad77, mmmm.nnnn, mobi, Mojtaba.M, MOON, MSFA, nakhodaye aseman, Navid MMM, p.i.w, rezash, saiede, sasan20oo20, skynight, storm, tahoo, محمدرضا صادقیان, نجم62, Voyager, آیو, آسمون, رضا طامهری, ستاره بنیادی, شادي شهراييني
بله هم تبلیغات و هم اسپانسر خیلی مهم هستند. مجله نجوم هم فکر میکنم تیراژش حدود 6000 باشه و با این تیراژ، به جز تبلیغات محصولات نجومی، سایر شرکتها براشون صرف نمیکنه که تبلیغ بدن. اسپانسر هم که وجود نداره برای مجله و از طرف دولت هم بودجه ای براش وجود نداره. یک زمانی در سالهای بسیار دور! وزارت ارشاد حداقل برای کاغذ مجله کمک میکرد ولی الان نه! تازه اینو در نظر بگیرید که بسیاری از همکاران تحریریه مجله به صورت فی سبیل الله کار میکنند وگرنه وضع از این هم بدتر میشد.
فکر میکنم آسمان شب اسپانسر داشته باشه درسته؟
يكي از مشكلات مهم مجله اينه كه به همه جاي كشور ارسال نميشه!
مستقبل این مجلس جز قصه ماضی نیست
تا صبحدم محشر دی خفته به فرداها
نه معمولا اسپانسر پیدا نمیشه برای کار علمی ولی گفتم شاید مثل دانستنیها، آسمان شب هم اسپانسر داشته باشه. چون بدون اسپانسر منتشر کردن مجله علمی خیلی سخته. این اسکای اند تلسکوپ هم که این همه تیراژ داره با حجم بسیار زیادی از آگهی داره کار میکنه! انقدر آگهی داره که باید بینشون دنبال مقاله بگرده آدم
با این اوصاف جفتشون بدبختن احتمالا
مطمئن که نیستم چون بیشتر در سایت مجله(تصویر روز نجوم) کار کردم و با خود مجله زیاد کار نکردم. فقط از بچه های تحریریه قدیما شنیده بودم که تقریبا 5500 تا 6000 تا تیراژ داره.
راستش من اردیبهشت ماه رفتم مشترک شدم
هی وایسادم
هی وایسادم
نیومد
توی روزنامه فروشی بود
هی من میدیدم هست ، هی من حرص میخوردم
زنگ زدم مجله
گفتن ببخشید دیر شده فرستادیم پست خونه محل شما
گفتم کدوم پست خونه گفتن نمیدونیم باید بگردید
به همین راحتی رفتم پولم رو پس گرفتم حالا ماهی 3 تومن میگیرم
در سایت مجله نجوم به خاطر چاپ بد عکسها عذرخواهی شده و قسمت" آسمان در این ماه" رو در فایل ( pdf) برای خواننده ها قرار داده است.البته من این قسمت رو قبل از رسیدن مجله به دستم دیدم و دنلود کردم.
این هم لینکش:http://www.nojum.ir/fa/news/events/1...his-month.aspx
وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.
ببخشيد اين مجله كه مي گيد كجاست من اصلا تو روزنامه فروشي ها نميبينمش!!!!!!!!
تهران !!!!!!!!!!!! يا شايدم دقت نكردم
ویرایش توسط آسمون : 09-29-2011 در ساعت 09:41 PM
اول از همه بگم که به جمع دوستان آوااستار خوش آمدید ...
بعر هم فکر نکنم که یه گشت درست و حسابی زده باشید حتما پیدا میکنید .
البته نجوم رو توی شهرستان های کوپچک مثل شهر ما تقریبا یه مطبوعاتی میاره و اصلا کسی از آسمان شب خبری نداره (اشاره به چند روز پیش که برای تهیه ی آسمان شب به مطبوعاتی رفتم )
حالا شما که توی تهران زندگی میکنید حتما میتونین از مطبوعاتی ها اونو تهیه کنین .
این سرا را سزا بیش از این است ....
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)