این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
*sh, 169, Ahmad, amasird, Amin-Mehraji, Amir Ali Sobati, andromeda-s, andromeda.s, animalvilage, arefe jafarzadegan, Astronomer, Astronomy*, Atila Poro, Atlantis777, BehzadQ, doostesetareha, Ehsan, fampersi, gandom, geologist, Hamid (@_@) Reza, Hesaby, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, Kianoosh.S, lagharsho, m.aryayi, m.m.e.w, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mh.noori, mobi, mohammad_reza, Mojtaba.M, moonlight13, na3r, nakhodaye aseman, Neda Jafari, Negar Najafi, Negin_GH, nima, noori, parisa, parsigol, parvin, planetstruck, poonehmedia98, razejazbcom, reza3000, rezash, rock_iml, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, saiede, sara sadeghian, sara zare, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shahrahan, shiva, skynight, subaro, Sunrise, sunriseprime, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, Tara, م.ح.اربابی فر, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, پیام بهرام پور, vega, venus500, visaplus, yasiii, yperseusy, |Alireza|, آسمون, امین, حامد پورخرسندی, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, علی ابراهیمی سراجی
شریعتی میگوید :
« علی حقیقتی بر گونه ی اساطیر بود ... »
یعنی :
یعنی اگر رستم در افسانه ها بود ، علی (ع) حقیقت بود...
یعنی اگر آشیل نقطه ضعف داشت ، علی (ع) خالی از نقطه ضعف بود...
یعنی : اگر هرکول جسم قوی داشت ، روح قوی نداشت ...
ولی علی (ع) هم جسم قوی داشت ، هم روح قوی...
علی هم در خیبر از جا میکَند ، هم با بچه های یتیم گریه میکرد !
علی افسانه بود...
«شهادت امیرالمومنین ، علی علیه السلام تسلیت باد...»
امشب شب استجابت دعاست...
درهای آسمان تا صبح باز است
التماس دعا
![]()
[CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
would pass me by
i tell myself that i was waiting for a sign
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:
[/CENTER]
*sh, Amirali, andromeda.s, Arian Soltani, aseman zibast, Astronomy, Astronomy*, Astro_M111, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, Ehsan, Fery.JWST, gandom, geologist, gissoo, gshahali, javadstar76, karimisss, Kianoosh.S, m.Sadat, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mobi, Mojtaba.M, narcissus flower, Neda Jafari, raiden-3f, Sadrieh fatoorchi, skynight, Soroush Samadi, SSgumS, stargazer, storm, Tahereh Ramezani, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, محمد مهدی محمدی, مداد رنگیهام, هانیه امیری, |Alireza|, آسمون, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني, شعری
متاسفانه با خبر شدیم آقای جواد قره باغی ، دوست آقای فرزاد چگینی (chegini) و یکی از بهترین منجمان آماتور رصدخانه همدان و صاحب رکورد رویت هلال ،
در حادثه ای ناگهانی به دیار حق شتافنند .
بدینوسیله خدمت ایشان ،خانواده و همچنین دوستان محترمشان صمیمانه تسلیت عرض می کنیم و برای مرحوم مغفور علو درجات را آرزومندیم.
*sh, andromeda.s, arashgmn, aseman zibast, Astronomy, Astronomy*, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, fampersi, geologist, gissoo, javadstar76, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mobi, Mojtaba.M, nakhodaye aseman, Parnia Shokri, raiden-3f, rezash, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, skynight, SSgumS, stargazer, Tahereh Ramezani, فائزه معتضدیان, محمد مهدی عسگری, مداد رنگیهام, هانیه امیری, پیمان اکبرنیا, yperseusy, |Alireza|, آیو, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, رضا طامهری, شادي شهراييني, شبنم مختاری, شعری
یادتون بخیر آقای قراباغی....
خوبیاتون تو رویت هلال شوال پارسال یادمون نمیره هیچ وقت...
فکرشو نمیکردیم که شاید شوال امسال نباشین....
به همه ی بچه های مرکز همدان آقای چگینی(chegini)،آقای قیاسوند(behzad.)، آقای یارمحمدی(alireza274) تسلیت میگم....
روحشون قرین رحمت الهی باشه....![]()
فانتزی این روزام شده اینکه استادمو ببینم بهم بگه استاتیک 20 شدی....
اون امتحان سختو گرفتم که عمقی درسو فهمیده باشی...
امتحانو بیخِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِیی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییال
*sh, andromeda.s, arashgmn, aseman zibast, Astronomy, aysa, geologist, javadstar76, melika bidabadi, Mojtaba.M, Mostafa, Neda Jafari, Parnia Shokri, rezash, Sadrieh fatoorchi, skynight, Soroush Samadi, SSgumS, stargazer, Tahereh Ramezani, محمد مهدی عسگری, پیمان اکبرنیا, yperseusy, |Alireza|, آیو, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, رخساره روشنی, شادي شهراييني, شعری
آیدین بزرگی، پویا کیوان و مجتبی جراحی
از تیم پنج نفره گروه کوهنوردی آرش در آخرین صعودشان توانستند پرچم ایران را بر بلندی قله ۸۰۴۷ متری «برودپیک» به اهتزاز درآوردند و مسیری تازه به نام ایران در دل هیمالیا گشوده و ثبت کنند. شیرینی این افتخارآفرینی اما هیچگاه بر کام ایرانیان ننشست و این قهرمانان در مسیر بازگشت از قله، گم شدند و با گذشت چند از روز از مفقود شدنشان، امیدها برای یافتنشان رو به ناامیدی گرایید و در نهایت خانواده این عزیزان به پایان جست و جو رضایت دادند.
و امروز این ما هستیم،این ما هستیم که یاد آن ها را گرامی می داریم....
به یاد آن ها شمع هایمان را روشن می کنیم...
تا یک بار دیگر خاطر رفتنشان و نامه پردرد آیدین بزرگی را با هم مرور کنیم، نامهای که در آخرین بندش آمده بود:
نه این ما نیستیم. تنها هم نیستیم. این شمایید. شما که این راه را ادامه خواهید داد، شما که این تفکر را زنده نگه خواهید داشت، شما که فریب تکرار را نخواهید خورد، در باتلاق عاشقان میز و صندلی فرو نخواهید رفت. این شمایید که غرور مایید، که پیشران مایید، که انگیزهٔ مایید. این دستان شماست که دعاگوی ماست، که خیرخواه ماست. این شمایید که همیشه زنده خواهید ماند، که آینده متعلق به شماست، که آینده متکی به شماست. آری این شمایید، فقط کافی است بخواهید، بهترینها را، رشدکردنها را، بالاترینها را، اولینها را.
همچنین نامه ی خواهر آیدین بزرگی امروز در رسانه ها منتشر شد،متن این نامه به شرح زیر است:
میخوام بی پرده بنویسم که دلم برات تنگ شده. دو هفته ای میشه که صداتو نشنیدم و بهت نگفتم مواظب خودت باش. موقع رفتن تو فرودگاه انقدر شوق رفتن داشتی که حتی نذاشتی ببوسمت، بغلت کردم و چند ثانیه به آغوش کشیدمت و در حالی که اشک تو چشمام حلقه زده بود و تو نمی خواستی که گریه کنم از بغلم اومدی بیرون و گفتی کفایت میکنه ولی اون چند ثانیه بغل کردنت اصلا کفایت نمیکرد آیدین. چقدر پشیمونم که خودمو به زور تو بغلت نگه نداشتم و چقدر پشیمونم که صورتتو تو دستام نگرفتم و تو چشمات نگاه نکردم و بهت نگفتم اگه تو نباشی میمیرم. چقدر پشیمونم که شاید واسه آخرین بار نبوسیدمت...
تفاوت به دنیا اومدن من و تو فقط 5 دقیقه بود و تو 5 دقیقه دیرتر از من به دنیا اومدی ولی واسه رفتنت از پیشم خیلی زوده. اینارو مینویسم که بیای و بخونی و بدونی که شب ها عکست رو روی قلبم میذاشتم و تا صبح مواظب بودم تکون نخوره تا صدا و انرژی تپش قلبم که 9 ماه تو فاصله چند سانتیمتری ازهم بود و حتی همزمان قلبامون تشکیل شده بود بهت انرژی بده و زودتر برت گردونه و روزنامه ای رو که عکستون توش چاپ شده بود رو زیر بالشم میذاشتم تا زودتر برگردی...
اینو بدون که برای من همیشه زنده ای و فقط ناراحتی من از دلتنگیه. از اینکه نمیدونم دیگه کی ممکنه بتونم ببوسمت و بغلت کنم و دستاتو تو دستام بگیرم. از اینکه نمیدونم دیگه کی میتونم تو چشمات زل بزنم و بگم دوست دارم داداشم ...براستی که هرگز نمیمیرند آنهایی که در قلب ها زنده اند.
*sh, andromeda.s, arashgmn, aseman zibast, Astronomy*, fampersi, gissoo, gisu, javadstar76, Kianoosh.S, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mohsen4465, Mostafa, narcissus flower, Neda Jafari, Parnia Shokri, rezash, skynight, SSgumS, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, tahoo, فائزه معتضدیان, محمد مهدی عسگری, مداد رنگیهام, yperseusy, za H ra, امیر عباس, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شعری
پایت را که از زمین برگیری
آسمان راه های بیکرانش را نشانت خواهد داد
تو را در بر خواهد گرفت و چون امانتی لطیف بالا خواهد برد
در نگاهت زمین و آسمان به هم می پیوندند تا افق شوند
باید نوشت از ترس - از پرواز ،
از آن چیزی که باعث میشود تا هم دوست داشته باشی و هم متنفر شوی
از حقیقت باید نوشت - حقیقتی که همسایه دیوار به دیوار مرگ است
از عشق- از پرواز
"در گذشت استاد خلبان علیرضا عربیان را در اثر سانحه به تمامی پرندگان پاراگلایدر و خانواده ایشان تسلیت عرض می نماییم"![]()
با اندوه فراوان ، متآسفانه باخبر شدیم که پدر عزیز دوست و همراه همیشگی ما آقای علی محمد نثاری به رحمت خدا رفته اند .
این ضایعه اندوه بار را به دوست عزیزمان علی عزیز و خانواده گرامیش تسلیت عرض میکنیم و برای ایشان از خداوند بزرگ صبر بر این مصیبت
و برای آن مرحوم علو درجاتشان را مسئلت می نماییم
از دوستان عزیز هم خواهش میکنم برای شادی روح آن مرحوم فاتحه ای قرائت بفرمایند
Amirali, andromeda.s, arashgmn, Astronomy, Astronomy*, aysa, Esmaeilpour, gandom, geologist, gissoo, gisu, gshahali, H.Taeb, javadstar76, kazem.mehrabi, marzieh, melika bidabadi, mh.noori, mobi, mohsen4465, Mojtaba.M, moonlight13, narcissus flower, Neda Jafari, noori, rezash, roset, Saeed Jafari, SAEED560, sasan20oo20, skynight, stargazer, subaro, Tahereh Ramezani, tahoo, فائزه معتضدیان, م.ح.اربابی فر, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, yperseusy, za H ra, |Alireza|, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شبنم مختاری, شعری, علیرضا محمدی
با عرض تاسف بسیار ، با خبر شدیم پدر گرامی دوست عزیزمان خانم zahra ghahremanian چند روز پیش به رحمت خدا رفته اند
این اتفاق ناگوار را به ایشان ، خانواده عزیزشان و دوستان تسلیت عرض میکنم و برایشان صبر و بردباری آرزومندم
از دوستان عزیز هم خواهش مندم برای شادی روح آن مرحوم فاتحه ای قرائت بفرمایند
ویرایش توسط رخساره روشنی : 02-08-2014 در ساعت 03:11 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
...و بشر الصابرین/ الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون/اولئک علیهم صلوات من ربهم و رحمة و اولئک هم المهتدون
و به صابران بشارت ده/ کسانی که هنگام وارد آمدن مصیبت میگویند ما از خداییم و به سوی او باز میگردیم/ بر ایشان درود و رحمت از طرف پروردگارشان نازل میشود و ایشان از هدایت شدگانند...
سلام به همه دوستان
درنهایت و تاسف و تالم به اطلاع شما میرسونم که آقای مهندس علیرضا جاودان پدر بزرگوار دوست عزیزمون فاطمه خانم primeastro درگذشتند و به رحمت خدا رفتند.
برای ماهایی که با ایشون و خانوادشون از نزدیک آشنا بودیم و حسن خلق و بزرگواری ایشون اثر به واقع جاودانی در ذهن و دلمون گذاشته بود، شنیدن این خبر بسیار ناراحت کننده بود.
مخصوصا اینکه همراهی و پشتیبانی ایشون از دخترخانومشون -که دوست عزیز ما هستن- برای شرکت در برنامه های نجومی و پیگیری علائقشون، تصویری از یک پدر نمونه رو در ذهن ما تداعی می کرد.
حضور موثر ایشون نه فقط به عنوان یک پدر، که به عنوان فردی آگاه و پویا در همه عرصه ها ستودنی بود...
و دریغ که ایشون به رحمت خدا رفتن... دریغ
و چه سخت و جانگدازه دچار شدن به داغ پدر...
از صمیم قلب برای آن مرحوم طلب علو درجات و برای خانوادشون و علی الخصوص فاطمهء عزیز آرزوی صبر دارم.
ایشون در این مراسم آوا استار که مربوط به 11 اسفند91 هست سمت چپ تصویر کنار آقای اسدیان نشستن...
حتما اکثر دوستان قدیمی ایشون رو به یاد میارن.
خواهش میکنم جهت شادی روحشون صلوات و فاتحه ای نثار کنید.
andromeda.s, aysa, berjis93, Ehsan, farshad, gandom, gissoo, gshahali, H.Taeb, hopefullstar, karimisss, kazem.mehrabi, Kianoosh.S, mobi, Mojtaba.M, Mostafa, noori, rezash, Saeed Jafari, sara shahabi, skynight, subaro, Taha Nagahi, Tahereh Ramezani, محمد مهدی محمدی, |Alireza|, آسمون, رخساره روشنی, رضا طامهری, شعری
amir abbas saedi, arashgmn, BehzadQ, berjis93, farshad, gandom, geologist, H.Taeb, hopefullstar, karimisss, Mahdieh. GH, mobi, mohsen4465, Mostafa, Neda Jafari, noori, rezash, skynight, subaro, Taha Nagahi, Tahereh Ramezani, مداد رنگیهام, یزدان بابازاده, |Alireza|, آسمون, رخساره روشنی, رضا طامهری, شعری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)