با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .
با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:40 AM
3epid.n, Amirali, andromeda.s, aysa, javadstar76, maede.f, Mahdieh. GH, mehrnoosh00, melika bidabadi, Mojtaba.M, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, rostam, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, sasan20oo20, skynight, محمد مهدی محمدی, yperseusy, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
سلام به همه دوستان عزیز و با تشکر ویژه از آقای امام که این فروم رو به من معرفی کردن، من در مورد نیروی کوریولیس(البته بیشتر از دیدگاه هواشناسی و آلودگی هوا) مطالبی برای سمینارم میخوام. یعنی اصل موضوع رو تقریبا دارم. منظورم موارد جالب و یا مقاله های جدید هستش. اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا من رو راهنمایی کنه.
ضمنا همکلاسی های من اکثرا بهداشت محیطی هستن و از رشته تجربی اومدن و این یعنی سمینار باید در حد امکان روابط و اثبات ها رو شامل بشه که همه بفهمن چی به چیه
Hello ppl
I was wondering If I Can use some help on translating a single page of astronomy article to Persian
I would appreciate if You help Or guide me to Someone who can Translate that 1 page article for me
The article title is Black Holes
1page
I'm totally confused by astronomy idioms in the article
Best Wishes
Sepehr
---------------------
yani khodaiish hichki nemitune 1 safhe tahghighe nojum ro tarjome kone inja ? :-<
سللم
خوب هستین؟
یه کم اطلاعات درباره ی دنباله دار ایزون می خواستم.ازکجا می تونم تهیه کنم؟
سلام به همه دوستان
يه رصد تو قصر بهرام هم بذاريد لطفا .دفعه هاي قبلي من اصلا خبر نداشتم(
دوستون دارم یه عالمه به اندازۀ یه قابلمه
در صفحات آخر تایپیک (رصد اجرام منظومه شمسی) هم در مورد دنباله دارها توضیحاتی هست.
آدرس زیر:
http://forum.avastarco.com/forum/sho...3%DB%8C/page12
پ ن:بزودی تایپیکی با عنوان دنباله دارها مفتوح میشود.
وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.
سلام کتاب هارمونی جهان از یوهان کپلر رو کجا میتونم گیر بیارم مرسی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)