با سلام به همگی دوستان
این تاپیک مختص به یازدهمین دوره ی المپیاد نجوم و بحث های پیرامون آن است !
با سلام به همگی دوستان
این تاپیک مختص به یازدهمین دوره ی المپیاد نجوم و بحث های پیرامون آن است !
it's like a face that you hold inside
face that awakes when i close my eyes
face that is watching all the time that i'm lying
face that laughs every time we fall
Linkin park - Papercut
- http://www.astrolampiad.blogfa.com
سلام
سوال های مرحله دو امسال رو ، بچه های گروه نجوم علامه طباطبایی با استناد به حافظه شون جمع آوری کردند و روی وبلاگشون قرار دادند که علاقه مند ها می تونن با مراجعه به آدرس http://advastronomy.vcp.ir/
سوال ها رو دریافت کنند .
it's like a face that you hold inside
face that awakes when i close my eyes
face that is watching all the time that i'm lying
face that laughs every time we fall
Linkin park - Papercut
- http://www.astrolampiad.blogfa.com
سلام ...
البته با این سکوتی که اینجا حکم فرماس شک دارم کسی جواب بده اما من در مورد پاسخ نامه ای که باشگاه داده چند تا سوال دارم :
1- چرا توی سوال 3 تعدیل زمان رو حساب نکرده ؟
2- من توی سوال تخمین نوترینو گفتم بدن انسان بیشترش از آب تشکیل شده پس سطح مقطع برخورد 18 برابره سطح مقطع داده شده اس ...
3- توی سوال ابر اورت توی پاسخنامه نوشته برای اینکه دنباله دار از ابر خارج شود تغییر سرعت بایدبرابر یا بیشتر از سرعت مدار دایره ای باشه درحالی که اگه بیشتر از سرعت مدار دایره ای باشه جسم وارد مدار بیضی میشه یه قسمتیش خارج از مدار دایره ای قرار میگیره یه قسمتیش داخل مدار ... درحالی که سوال گفته باید از ابر اورت خارج بشه یعنی کاملا خارج از مدار دایره ای قرار بگیره! یعنی باید تغییر سرعت بیشتر یا برابر سرعت مدار سهمی باشه ...
(البته به قدری بد دادم که این چند تا چیز تاثیری روی قبول نشدنم نداشته باشه )
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم، اندوه بزرگی است چه باشی چه نباشی
بِه راهِ بـادیه رَفتَن بِه از نِشَستَنِ باطِل .............. وَ گَر مُراد نَیـابَم به قَدرِ وُسع بِکوشَم
برای سوال سه یادم اومد من اول داشتم از راه پاسخ نامه میرفتم ولی بعد فهمیدم اگه دلتا رو از روی اون فرمول به دست بیاریم آلفا به علاوه ی اچ آ خورشید میانگین برابر با آلفا به علاوه اچ آ خورشید واقعی نمیشه برای همین آلفا خورشید واقعی رو از روی تعدیل زمان به دست آوردم ( چون آلفا خورشید میانگین رو از روی زمان میتونیم به دست بیاریم ) و از روی آلفا دلتای خورشید واقعی رو به دست آوردم و از روی اون ارتفاع خورشید و ارتفاع دیرک و ... رو .
دینی رو تموم کنم میرم یه دور دیگه مینویسم به احتمال زیاد جواب ها برابر نمیشه و توی راهی که من رفتم هم باگی وجود نداره
ظهر شرعی رو هم حواسم بوده
ویرایش توسط tina : 05-21-2015 در ساعت 03:54 PM
نمره سوال 6.7 درصد نمره کله !! قسمت الف داد میزنه که میل خورشیدو از رابطه ساده ای که داده حساب کنیم برا ب !
کارِ شما درست تره ولی باید حواسمون به ارزش هر سوال باشه )
بعدشم مقدار تعدیل مرکزی به خاطر دو عامل بیضی بودن و میل دار بودن مدار زمینه .. معمولن مقداری که برای تعدیل مرکز حساب میکنیم خودش تقریبیه ! یعنی رو هوا نمیتونین بگین تقریب میل سوال بهتره یا تقریب کار شما.. باید نوشت
فک نکنم جوابِ آخر خیلی فرق کنه ها !
بِه راهِ بـادیه رَفتَن بِه از نِشَستَنِ باطِل .............. وَ گَر مُراد نَیـابَم به قَدرِ وُسع بِکوشَم
نمره سوال 6.7 درصد نمره کله !! قسمت الف داد میزنه که میل خورشیدو از رابطه ساده ای که داده حساب کنیم برا ب !
کارِ شما درست تره ولی باید حواسمون به ارزش هر سوال باشه )
بعدشم مقدار تعدیل مرکزی به خاطر دو عامل بیضی بودن و میل دار بودن مدار زمینه .. معمولن مقداری که برای تعدیل مرکز حساب میکنیم خودش تقریبیه ! یعنی رو هوا نمیتونین بگین تقریب میل سوال بهتره یا تقریب کار شما.. باید نوشت
فک نکنم جوابِ آخر خیلی فرق کنه ها !
نه خیلی فرق نمیکنه ولی راه فرق داره .
خواهرم میگه یکی از دوستاش توی سوالی که بدون تعیل زمان حساب میشده با تعدیل زمان حساب کرده و نمره رو بهش ندادن ( البته اونجا گفته بوده تعدیل زمان نداریم ولی اینجا با توجه به زمانی که داده مشخصه داریم )
واسه کسی که آزمونش رو خیلی بد داده همینم فرق میکنه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)