با سلام به همگی دوستان
این تاپیک مختص به یازدهمین دوره ی المپیاد نجوم و بحث های پیرامون آن است !
با سلام به همگی دوستان
این تاپیک مختص به یازدهمین دوره ی المپیاد نجوم و بحث های پیرامون آن است !
it's like a face that you hold inside
face that awakes when i close my eyes
face that is watching all the time that i'm lying
face that laughs every time we fall
Linkin park - Papercut
- http://www.astrolampiad.blogfa.com
واسه من خیلی فرقی نمیکنه اما سومای بیچاره چه گناهی کردن!!! مسئولین رسیدگی کنن بابا. این چه وضعیه.
آخی.... دلم براتون میسوزه سوما و برای خودم در آینده
گر بگویم که مرا با تو سروکاری نیست
در و دیوار گواهی بدهد کاری هست...
یکی از دوستام المپیاد زیسته زنگ زده باشگاه، اونا هم گفتن 15 تیر بعد گفته چراع ؟ مگه نگفتین هفته دوم ، گفتن تصمیم ما نیست تصمیم آموزش و پرورشه
فقط من موندم آموزش پرورش این وسط چیکارس ؟ :|
کلا به بهترین صورت ممکن دارن گند میزنن به المپیاد . اون از سهمیه ها، این از اعلام نتایج و اینکه دوره آخر تیر شروع میشه.
دو روز دیگه هم قانون میذارن هرکی المپیاد بخونه ترورش میکنیم که کاملا ریشه ی المپیاد رو بسوزونن خنک شن .
امیدوارم دوستم دروغ گفته باشه نتایج رو زودتر بذارن، چون از شنبه باید برم مدرسه و میترسم وسط کلاس نتایج بیاد :|
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم، اندوه بزرگی است چه باشی چه نباشی
این داستانِ تکراری تهرانی و شهرستانی امسال به نقطهی جالبی رسیده، چگالی شهرستانیها توی مرحلهی دو واقعا نا امید کنندهتر از هر سالِ دیگره، من هر رشتهای رو امسال دیدم چگالی شهرستانی در اون رشته بهتر از المپیادِ نجومه، نجوم از این لحاظ شده تهرانیزه شدهترین رشته و این جدا جالبه و شایانِ بررسی
به هر صورت کسی منکرِ تلاشِ قبول شده ها نیست، به اونها تبریک میگم، پرچمو ببرین بالا ببینیم کیا قبول شدن؟
یک سر به هوای کوچک در این دنیای بزرگ
ببینید از هر نظری امتحان مشکل داشت، ولی برای همه این جوری بود. نمیشه گفت به خاطر این آزمون یه عده قبول شدن یا نشدن. در مورد آکادمیک شدن المپیاد هم میشه گفت که کمیته تشکیل شده از اساتید دانشگاه که سبک سوال دادن اون ها اینجوری هست. افرادی مثل جناب آقای عابدی یا موسوی کم هستن .
ی دوست شکر بهتر یا آنک شکر سازد خوبی قمر بهتر یا آنک قمر سازد
ای باغ توی خوشتر یا گلشن گل در تو یا آنک برآرد گل صد نرگس تر سازد
ای عقل تو به باشی در دانش و در بینش یا آنک به هر لحظه صد عقل و نظر سازد
ا
من خودم سال دوم کلاس میرفتم و سال سوم نرفتم و بچه ای که کلاس نمیره، آزمون کمتر داده، درسی که سر کلاس 20 دقیقه طول میکشه رو خودش تو 3 روز خونده تا بفهمه، استرسش زیاد تره چون خودش باید همه چیو تجربه کنه کسی نمیگه این کارو بکن اون کارو نکن و...
وقتی آزمون آسون باشه شانس دومایی که اطلاعاتشون زیاده، زیاد میشه(تعداد دومایی که دوره 9 و 11 قبول شدن رو با دوره 10 مقایسه کنین!) و شانس اون بچه ای که تو شهرستان خونده کم میشه.
اونایی که از شهرستان قبول میشن هم خیلیاشون باهوشن ولی الان آزمون جوری بوده که نتونن قبول شن.
من خودم تا امروز صبح به کلاس اعتقاد خاصی نداشتم ولی الان کاملا مشخصه کلاس موثره
اونی که قبول میشه با تلاش خودش قبول شده ولی تلاش و جوگیر بودنش قطعا با کلاس بیشتر شده
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم، اندوه بزرگی است چه باشی چه نباشی
اگر سوالات مشخص و آکادمیک باشند یه جور مصیبت پیش میاد اگر تغییر ناگهانی پیش بیاد و سوالات هر سال یه جور باشن یه مصیبتِ دیگه، اولا باید به یه نتیجهی مشخص راجع به این چیزا برسیم که:
آیا هدفِ المپیاد قراره گزینشِ افرادِ باهوش باشه؟ یا گزینشِ افراد باهوشی که به صورتِ آکادمیک تربیت یافتهاند؟ یا نه، اصلا قراره از بین بچههای سرتاسرِ ایران بچههای با استعداد رو گزینش کنه (یعنی شهرستانی بودن به خودی خود یه ارزش حساب بشه)
فارغ از این که کدوم هدف مهمه، اگر سوالات هر سال تغییر کنند و به اصطلاح خلاقیتی باشند نقشِ سواد کم میشه (هرگز از بین نمیره) و نقشِ هوش پررنگ تر میشه، در این وضعیت تنوع بچههای شهرستانی زیاد میشه (به تجربه دیدیم)
اما اگر قالب سوالات مشخص باشه، مشخصا جایی که دسترسی به امکاناتِ تربیتِ آکادمیک داره موفقتره که طبیعتا اینجا جایی غیر از تهران نیست (که نتیجهی اون رو امسال میبینیم) به نظرم در این حالت بچههای المپیادی آیندهی آکادمیک موفقتری هم دارند (چون خود به خود بچههایی گزینش میشن که به این نوع تربیت عادت کردن) برعکس در حالتِ قبلی بچهها به سختی به قواعدِ آکادمیک عادت میکنن و احتمالِ تلف شدنشون توی این سیستم بیشتره، مخصوصا که باشگاه هیچ برنامهای برای آیندهی بچههای خودش نداره و اونها رو در سیستمِ خشکِ دانشگاه رها میکنه، حتی بدتر، بنیادِ نخبگان شروطی رو برای عضویت قرار میده که این وضعیت خشک و نازا رو تشدید میکنه (امروز یه مطلبی دیدم که مقایسه کرده بود افرادی که همه از نظرِ ما نوابغِ با استعداد هستن هیچ کدوم شرایط نخبگی بنیاد نخبگان رو احراز نمیکنن!) البته، این دلیل نمیشه که یافتنِ افراد باهوش هدفِ باشگاه نباشه، این مشکلِ نظامِ آموزشیه که لزوما هم مختصِ ایران نیست.
به هر حال اینا چیزایی بود که به نظرم قبل از گیر دادن به طرزِ طرحِ سوالِ باشگاه باید در نظرشون گرفت.
یک سر به هوای کوچک در این دنیای بزرگ
سلام به همگی
هدف از برگزاری دوره چهل چیه؟ چرا مستقیما با نمرات مرحله دو مدال طلا و نقره و برنز نمیدن؟ فکر میکنم بخاطر اینه که یک شرایط آموزش برابر برای افراد مستعد به وجود بیاد و کسانی که امکانات نداشتن اگر استعدادش رو دارن بتونن خودشون رو به کسانی که امکانات داشتن برسونن و یا حتی از اونها بهتر بشن. حالا اینکه آزمون ورودی این مرحله خودش طوری طرح بشه که کسانی بتونن توش موفق تر عمل کنن که امکانات بیشتری داشتن آیا یک جورهایی نقض غرض نیست؟
بنظر من اگر میخواهند المپیاد را به هر دلیلی آکادمیک کنند هم جای آکادمیک کردنش آزمون مرحله دو نیست. بلکه آزمونهای مراحل بعدی ست که "همه" ی شرکت کننده هایش از یک حداقل امکانات آموزشی برخوردار بوده اند.
بـبــار ای ابـر مِی اندود من مسـتـانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن، دیـــوانه ام کن
چـو رودی بر روانـم شو روان ای دولت شـب
بکَـن تن را ز من، من را ز جـان جانانه ام کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)