"اصل و پایه ی طالع بینی بر اساس نیرو و اشعه ی ستاره ها و سیارات و نحوه ی قرار گیری اونا هست"
من الان با یه چیز مشکل دارم!
شما فقط ا دید خودتون به طالع بینی نگا همی کنید که دیدتون همین اصلی هستش که گفتید! این اصل و اتفاقتی که باید اصل برای زندگی بشری اتفاق می افته کاملا علمی است.و نمیشه طالع بینی گفت! چون در توضیحات طالع بینی ( همونی که شما ترجمه کردید) چیزی در مورد علمی بودن مطرح نکرده!اگه اون اصل و شما طالع بینی میدونید اصلا مشکلی نیست شما روش راحتید هر اسمی بزارید ولی اگه اون طالع بینی بود مشکل حل میشد. من این اصلی که گفتید رو علمی میدونم و به هیچ عنوان با طالع بینی مقایسه نمی کنم!
پس یه چیزی با این اوصاف می فهمیم که طالع بینی اگه قرار بود علمی باشه همون اصل میشد! پس اون اصل طالع بینی نیست.
حالا طالع بینی تعریفی داشت و اونم پیش گویی بود! کلا بخوایم حساب کنیم طالع بینی کلا اساسش پیشگویی میشه!من فعلا با این پیش گویی مشکل دارم که شما قبول ندارد اینو!
پش خوشبختانه مشکل من و شما بر سر طالع بینی حل شد!
کسه دیگه ای نیست؟؟؟؟؟ کسی نظری چیزی نداره؟ جناب پناهنده شما نظرتون چیه در این مواردی که حرف زدیم؟ حجت؟حمیدرضا؟جناب آقا و خانم دادودوندی؟؟جناب رضایی؟جناب نیرومندی؟جناب بهرام پور؟جناب پالیزوان؟جناب علیجانلو؟جناب و جناب و ...