در مورد مار با اینکه ازش میترسم ولی اطلاعاتم تقریبا کامله!!!
اگه سر مثلثی شکلی داشت زهرش کشند تره (خطر ناکه) معمولا هم قلب شون(حدودا) 1 وجب پایین تر از سرشونه
اگه قصد داشتین با دست بگیرینش (هرگز نزارین دور دستتون حلقه بزنه چون اونقدر فشار میده تا خون تو دستتون رد نشه بعد مجبور میشین ولش کنین وقتی هم ولش کنین درجا نیشتون میزنه!!! )... اگه راست دست هستین با دست چپ بگیرین که اگه خواست با دمش دور دستتون حلقه بزنه با دسته راست (دست قوی تر) محکم انتهای دمش رو بگیرین.... کلا بیخیال این کار شین

... چه کاریه!!!

(اینا رو محض اطلاع گفتم)
اگه اذیتش نکنین کاری باهاتون نداره...
اما اگه نیشتون زد
1 - فورا کمی بالا تر از محل نیش رو بندین
2- با چاقو به عمق 1 یا 2 سانت منطقه ی نیش زده رو ببرین
3- با مکیدن خون رو خارج کنین
4- فورا ببرینش بیمارستان
(بعضی از مار ها با پاشوندن زهر توی چشم طرف رو از پا در میارن !!! اگه توچشم زد... نمی دونم چیکار باید کرد!!!

)
نکته ی خیلی مهم :
سعی کنین مار رو نکشین چون اگه جفت ماری رو بکشین حتما اون یکیش میاد شما رو میکشه!!!
-----------------------
در مورد سگ هم بهترین کار اینه که تکون نخورین سعی کنین باش دوست باشین تا اونجا که اطلاع دارم سگ از اتیش نمی ترسه...!!!(گرگ از اتش میترسه)
...یه غذایی چیزی بهش بدین میره اگه پارس کرد هم خونسردیه خودتونو حفظ کنین حرکتی نکنین و فقط نگاش کنین
اگه داشت می دویید سمت تون وقتی نزدیک شد قبل از اینکه کاملا بپره و دستش رو روی شانه هاتون بزاره سعی کنین با یه دست به پیشونیش فشار بدین و سرش رو به سمت زمین (پایین) هدایت کنین و با یه دست زیر گلوش رو نوازش کنین (خودم یه بار این کارو کردم جواب داد

)