سلام آتیلا جان
اجرای این طرح یکی از اهدافی بود که شاخه آماتوری به خاطر آن تشکیل شد که البته به دلایل مختلف پس از 10 سال متآسفانه اجرایی نشد .
تقریبآ همه ما میدانیم که چه اتفاقی باید بی افتد ، منتها سختی کار قدمهای اول است ، ولی پس از راه اندازی می توانیم مشکلات احتمالی را هم حل و فصل کنیم .
برای این پروژه از حدود 5-6 ماه قبل روی طراحی یک سایت تخصصی برنامه ریزی می کردیم که از حدود 4 ماه قبل کار طراحی سایت شروع شد و الآن در مراحل نهایی قرار دارد .
تمام جوانب کار سنجیده شده و تا حد ممکن چیزی نادیده گرفته نشده است که البته فکر میکنم پس از اینکه زیر ساخت های آماده شده را ملاحظه بفرمایید از پختگی کار هم مطمئن خواهید شد
منتها می ماند همکاری گروه های نجومی که البته تا حدی این احتمال را می دهم که بعضی از آنها از ابتدا با دیده تردید به موضوع نگاه کنند
( همانطور که در مورد ویکی هم همین موضوع صادق بود )
اما بنده اصرار داشتم که حتمآ این طرح اجرایی شود ، چرا که تصور می کنم اگر فقط 1 ارگان این امکان را داشته باشد که چنین طرحی را اجرا کند ، آن یک ارگان ، همین آوااستار خواهد بود
این حرف بنده واقعآ از روی احساسات نیست
از روی علم به این قضیه است که تا امروز حتی انجمن نجوم و خیلی از مراکز دیگر چنین پتانسیل عظیمی از منجمان آماتور در سراسر ایران را در اختیار نداشته اند .
ضمن اینکه امکانات دیگر نظیر تیم نرم افزاری قوی نیز به این موضوع کمک می کنند .
زمانی بود که عده ای ( که خودم هم یکی از آنها بودم ) این انتقاد را به انجمن داشتند که چرا از امکانات موجود ، برای پیشرفت جامعه نجومی استفاده نمی کند
به نظرم اگر ما الآن چنین کاری نکنیم ، این انتقاد به خودمان هم وارد است .
لذا امیدوارم با توجه به وجود پتانسیل علمی و افراد آگاهی مثل خود شما این پروژه بسیار سریعتر از تصور در راه درست قرار بگیرد .
ضمنآ قصد داریم این پروژه را در ابتدا به صورت آزمایشی و با توجه به توان اعضای آوا اجرایی کنیم و پس از رفع ایرادات احتمالی ، به اطلاع فعالین جامعه نجومی ایران برسانیم