با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به فناوری فضایی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و دوستان به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به فناوری فضایی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و دوستان به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
سلام
خیلی جالبه! من فکر میکنم برای پارک ولایت (بوستان ولایت) باشه. (با توجه به خیابان های اطراف و محل حلقه) (دقیقا زیر نواب صفوی)
اما دیگه نمیدونم تو این پارکه چه خبر بوده.
اگه خواستید خودتون هم یه نگاهی بندازید به اینجا برید.
به پدر و مادر خود حتی اف هم نگویید.
وقتی خدا مشکلاتت رو حل میکنه، تو به تواناییهای او ایمان داریوقتی خدا مشکلاتت رو حل نمیکنه، او به تواناییهای تو ایمان داره
بله
نکته جالب سابقه این بوستان هست
اینجا سابق بر این فرودگاه قلعه مرغی بوده که هنوز هم در گوگل مپ نامش در کنار بوستان ولایت ثبت شده
به این لینک می تونین مراجعه کنین :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%...B1%D8%BA%DB%8C
برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در ابتداي کمال … بنگر که چگونه مي افتي ؟!
معلوم نيست چي بوده.شايد issمشكل داشته يا شايدم با فتو شاپ تغييرش دادن.شايدم خطاي بصري باشه.در هر حال همه چي در حد احتماله.كسي هم نظري داره بگه شايد به يه نتيجه اي رسيديم.
به آسمان بنگر
قدري تامل كن
آنوقت است كه به خدا و قدرت الهي پي ميبري.
سري به وبلاگ منم بزنيد.موضوعش نجومه.
احتمالا نورافکن هایی که اطراف بوستان نصب شده باید خیلی آلودگی نوری داشته باشند. به نظرم این موضوع را به شهرداری منطقه اعلام کنید تا یک فکری در موردش بشه.
در بعضي قسمت هاي تهران آلودگي نوري بيشتري نسبت به اين پارك وجود داره پس چرا جاهاي ديگه نميدرخشه؟و حلقه در بعضي جاها تغيير رنگ داده.البته من و توجه به سنم دارم نظر ميدم.اگه نكته اي رو از قلم ميندازم متاسفم.
به آسمان بنگر
قدري تامل كن
آنوقت است كه به خدا و قدرت الهي پي ميبري.
سري به وبلاگ منم بزنيد.موضوعش نجومه.
سلام
یک سوال
خدمه iss در طول 24 ساعت چند بار غروب و طلوع خورشید رو تجربه می کنن؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)